Mamma

Måste säga att jag saknar mamma. Visst han jag inte känna henne så väl bra men hon betyder ändå mycket för mig och är glad att man är lik henne.. :) Var nyss till graven med micke. Kändes lite jobbigt att gå dit men jag får leva med det att hon aldrig kommer tillbaka..Skulle jag fått göra eller bestämma skulle jag vilja sopla tillbaka tiden och hjälpa henne att hon skulle velt idag. Men det går inte.. :( nåja nu tänkte jag se något pogram på discovery .. hmm något bil pogram.. haha nåja.

Ha det bäst folket..

Bild kommer snart..


Luleå ...

Nu beger det sig tillbaka till luleå.. *Längtar* Min buss går snart så hinner som inte skriva så mycket .. haha..

Nå tänkte iaf stoppa in lite bilder på molle och någon på lucky :)







Sötnosarna :)

Ikväll... :/

Hundvakt igen antar jag.. Hoho.. var nyss ut en sväng med molle men hade som ingen lust alls att gå. Allt kändes bara jobbigt men men.. Gick iaf 40 min och det fick räcka för idag. Måste plugga lite till ikväll , har pluggat hela dagen och städat lite i mitt rum. Har varit duktig flicka. ;D

Nå Nu funderar jag odäntligt och ska köpa mickes bärbara dator som är bra. Vill ha! Vill inte ha min sega, klumpiga och stora dator. Så less på den ;D

Nu tänkte jag lyssna på musik och skriva lite via msn..

Musik:
Nomy - You better die young
Nomy - cocaine
Takida

Less Less Less Less....

JA jag är värkigen less på er så snälla låt mig va och lev erat eget jävla liv..... !!!!!!

Tiden rinner iväg...

Nu har man pluggat som sagt hela dagen om man säger så. Har tagit någon paus att gå med molle på en promenad och sen varit hundvakt också. Men nu har det som slagit mig vart är tiden på väg? Tänkte för det var för inte så länge sen sommar nu redan nästan vinter? Jullov snart också ?!? Känns som att tiden går aldeles för fort men jag ser ju från sen positiva sidan som vanligt.. Vem vill inte ta och rida i snön på vintern. haha XD..  Nå visst är det som skönt med sommar men nu längtar man som till vintern. Det är redan hur kallt som hälst tycker jag eller vad säger ni?? Jag fryser hela dagarna nästan. Frågade som vanligt pappa om jag fick stoppa på elemäntet men det fick jag inte ännu efter som datorerna är på och emmas och min tv så det blir som varmt av dom hela dagarna och mycket varmare behöver vi inte men men.. Jag fryser alltid nu på dagarna och när vintern har kommit.

Nå ska iaf sluta klaga nu. haha xD Nåväl tiden tycker jag rinner bara iväg snabbt, jag tycker ni ska ta den tid du har nu dom dagarna och hitta på något kul. Visst finns det dagar och tankar som värkligen tar död på oss men man överlever ju alltid från deperationen eller om man är ledsen över något. :)

Nå jag har iaf bestämt mig att kämpa och ha kul :)

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen, sätta på en film, dricka vatten och sen sova =) *God natt*


Plugg :/

Har just kommit in med tok molle. Asså vilken energy han har.. haha men det är bara kul men ändå lite små jobbigt ibland. Nå gick runt M-lund bara och så imon blir det väl en längre promenad. Tyckte det var så kallt ute och ides inte då gå ;) haha.. Annars ikväll händer det inte mycket för mig. Ska plugga små företagande och lite bransh och produktkunskap.

Nä nu ska man gå.. hej då =)

Dagen...

Idag börjar man skolan 12:05 eller så var det 12:10 men är ju alltid tidig i skolan.. för det mästa iaf. Dagen för mig kommer bli lugn och kanske lite tråkig men något får man hitta på. Har tänkt plugga lite till bransch och porduktkunskap sen vet jag som inte.. Ser mäst framemot att vi har snart höstlov som jag längtar till, åker till luleå tror jag och är där och chillar. Förra helgen och nu vckorna jag har varit hemma har det inte funnits att göra någonting! Allt är så tyst och tråkigt måste jag säga. :/ Vet inte varför men det känns så bara. Vart har dom flästa vännerna tagit vägen .. haha XD

Fick iaf veta att sandra och Lina flyttar nästa år till luleå.. Yeeahh!! ;D haha..

Nu ska jag börja fara mot skolan. *herrå*

Måndag igen

Vaknade som vanligt tidigt idag med och kom på att jag börjar först 12.05 för tarja är borta hela veckan. Fifan va skönt måste jag säga. Idag har man ju bara 2 lektioner som innebär *sjukt skönt ingen lång skoldag*. vet inte alls vad som ska hända idag mer änn att ska umgås lite med sandra en sväng i stan efter skolan. Har inte varit med henne på månader. *Länge* var sisst med henne och dom andra gänget 3 dagar före sandra for utomlands och det är länge sen hon var utomlands.. hahha.. så idag blir det att vara lite social.. Vad mer ska man säga :P

Nå ska nu börja hitta mig till skolan.. *herrå*


God morgon

Vaknade för ett tag sen och har redan nu börjat fundera på vad jag ska hitta på idag. Vet att jag ska till jysk en sväng och till djur magasinet. Ska köpa ben till molle. Den hunden tuggar på ben som bara den! helt galet men men han är lite speciel. Mer idag vet jag inte vad jag ska göra. Någon som vill komma med förslag?

Herrå....

På väg? vart?

Måste säga att jag har nu insett i helg att det är något som inte känns helt rätt. Något som trycker bort mig från haparanda. Frågan är vad? svaret har jag inte hittat men fick i huvudet att jag känner mig inte alls hemma och trygg längre. Jag har alltid sagt att jag vill flytta, jag ska flytta men när ska jag ta och flytta? Måste nästan riva mig i håret och inse att jag måste ta eget ansvar och bevisa att jag klarar mig och det jag vill för att lyckas i skolan och i framtiden är att jag måste flytta. Så känns det just nu för mig. Visst skolan går bra men vadå G och vg vill man inte nöja sig med.. iaf inte jag. Vill ha mer vg i mina slutbetyg.

Jag vet inte  vad som sliteri mig? Går jag isär eller vad händer med mig? Min längtan är just nu att komma bort och hitta mitt riktiga jag. Finns allt i Luleå?? Kanske svaret vet man ju inte ännu förän man flyttat.

Mer idag blir det inte..


Trååååkigt :/

Idag har man inte fått mycket gjort. Hade bara 1 lektion idag, eva var sjuk så vi hade inte hennes lektioner så det var ganska chill... var en sväng efter skolan med molle på långpromenad men det var ju ett tag sen och ikväll gick emma ocksåen sväng vad jag vet..

Har inte alls mycket att säga idag.. .:/ lite irriterad och tröttär jag..

Hej dååå


Ännu en ny vecka :/

Inatt kunde jag inte sova.. Vid halv 1 somnade jag kommer jag ihåg och vaknade vid 4 på morgon och sen vid 7och då steg jag upp. Fattar inte varför jag har så svårt att sova på kvällarna nu.. Har haft svårt att sova länge. är det för att jag saknar dig så mycket <3.. Sitter just nu framför datorn och tar en paus från annt skrivande av matte. Haha! 
Idag tror jag inte det kommer hända så mycket, har bestämt mig att inte vara med på skolfoto år fast vet ju inte om det var idag det skulle vara vid 1. Men ska dock inte vara med. Annars idag ska jag gå och kolla på hårfärg och sen ska jag bara chilla och ta det lungt hemma. Måste förbi silver en sväng och se om han har fått sulor så man kan rida honom. Kommer inte ihåg om han skulle få broddar tidigt eller senare närmare vintern.. Men det ser vi

Nu skriver jag slarvit ;D hahah! Hej då!


Dagens

dagens låt: Massari - Gone away
dagens frisyr: Fast i en snodd :/
dagens smink: Mascara
dagens klädsel: Jeans, t-shirt och någon snygg tröja
dagens roliga händelse: ingen händelse idag
dagens planer: Blir skolan
dagens vill ha: Sömn
dagens saknad: Mamma :/
dagens drog: Dumle
dagens tråkigaste: Huvudvärk
dagens finaste: Min Far
dagens måste: Dricka vatten
dagens dricka: Cola Light
dagens köp: Hmm, Ingen anning
dagens mat: Hem lagat
dagens mående: sjukt pigg


Natti natti

Snacka om att jag är trött, dom senaste veckorna har jag vänt på dygnet.. vaknar varenda dag mellan 8-9 tiden ibland kan jag vakna 6 om jag har somnat vid 9 tiden. Brukar somna framför tv i mitt rum ofta så men idag somnade jag faktiskt på dan så inte undra på varför jag också är ännu vaken. Jaja.. Men det är ju bara positivt att jag vaknar tidigt till telexempel skolan. hahah!

Annars idag har det inte hänt så mycket, for till stan och kollade runt lite i vissa butiker med emma, lus att vi handlade till mamma. Var förbi anna en sväng och kollade hur hon jobbade, såg lite lång tråkigt men i vissa afärer kommer det inte hur mycket folk som hälst. Och det ä ju sant.

Nu hade jag tänkt att nanna kudden.. Skola imon *Yeeah* och kanske Luleå, beror på om emma ska jobba..

Natti Natti


Höst

Det börjar bli kyligare och kyligare nu, fast solen lyser men det är ju mot kvällen det blir som kallast så klart. Idag har jag som funderat på att fara ut och kanske fota molle. Har inte så mycket annars att göra. Har inget planerat, blir väl att va hemma hela dagen och skulle vara igen hundvakt ikväll sa mamma men det är ju kul så varför inte. Har ju något att göra. Skulle vilja gå någonstans med lucky också men han orkar inte men vill som fota han med. jaja.. vi får allt se hur dagen blir planerat. haha... 

Lite bilder som jag har fotat snabbt. :P


   
(Molle är lätt snyggast hund ) hahah

Suck.... :/

Har just precis stigit upp från sängen, det var inte alls kul men det var så kallt i mitt rum så var tvungen.. hah! Idag ska jag redovisa en svenska uppgift för tarja, undrar seriöst vad jag får för betyg på den. Jag hatar att redovisa saker, har ingen anning varför jag hatar det s mycket men det är iaf någonting som gör att jag inte tycker om det. Men iallafall måste också hinna hitta på något annat idag men det har jag inga planer just nu.

Nu ka jag gå ner och hämta kallt vatten..
hej då, God morgon

vill ha vinter... =)

Snöade i lördas vid 12 tiden i luleå när man just hade vaknat så sätter man sig framför datorn och ser när det börjar snöa efter ett tag. Jag tror micke fick mer lust att skaffa skoter men snön var ju inte kvar. Det snöade ju bara ett tag och sen försvann det men det var kyligt.. Man fick lust nu att ha snö! Vill ha snöööÖ!!!

Första snön som kommen och stannar så ska jag ut och hitta på något med silver. =) Hästen med energi i.. haha :D Nä men nu hinner jag inte skriva nåmera ikväll.. ska gå och plugga sen sova.

God natt


Äntligen....

Igår hände det inte så mycket faktiskt. Det var mer att ta det lungt, råkade också somna vid 5 tiden och vaknade vid 7 av att mamma ropade att jag inte fick sova. Hahaha! Var ganska slut igår iaf. Somnade tidigt och känner mig glad idag. Mitt deperimerande har nästan farit bort. *Yeeeah* Man blev ju ganska less på att hela tiden deppa och må dåligt.. Men nu har det som börjat ändra lite. *Skönt*

Idag händer det inget annat mer än att det är äntligen fredag och det betyder luleå. Det vart inge att vara hundvakt i helgen. *Synd* Jag som hade velat men det blir nästa gång iallafall.. =) Tänka på det har jag inte ännu heller varit och hälsat på helena och tojan. Måste skämmas lite nu. Nu hade jag tänkt att gå vidare och se när vi börjar.

Ha det bäst folket =)

I Love You

I Don´t want you to be so sad
I don´t want you to be angry anymore
at this time.
so release your anger
let me show you my heart
Let me show you that my heart is your.

Now
Tomorow
And every other days



RSS 2.0