Luleååå..

Jag kan börja med att berätta om går dagen.. Pappa byggde ihop skötbordet som nu står inne på toan fixad och klar. Nu behövs all tillbehör dit bara handlas, plus att det var några hit igår och kollade på vår lägenhet :) Vi har gett ett bud så vi får se hur det blir om det blir att flytta till hus snart =) Emma vart väl lite irriterad igår för hon hatar att handla på fredagar och det gjorde ju vi igår. *Inte bra* Annars hände det inte så mycket mer änn såg *så ska det låta*..

Men idag beger det vidare mot luleå.. Hörde av syrran att dom har lite rea och sånt så vi skulle väl gå på stan ett tag. Jag ska kolla efter nå tröjor som jag sen kan ha när den söta lilla bejbisen har kommit ut. *LÄNGTAR STROT EFTER HONOM* Så fin längtan är vad det är. men jag måste säga att det är mysigt att vara gravid,när man får känna alla sparkar och rörelser och så vet man ju att det är ett barn i magen :) *Gullit* Han kommer ju dock få lätt coolaste faster ska ni veta. Coola faster Helena, Moster Emma och coola pappa Micke..

Nu ska jag duscha, äta frukost och sen bege mig mot bussen.. *Jobbigt att åka buss* =)


God morgon!

Vaknat för ca 30 minuter sen, kunde inte somna om så lika att stiga upp. Dock är det också fint väder ute idag med som gör mig glad.. Haha.. Idag ska jag till barnmorskan och ska få lyssna på bejbisens småa hjärtslag igen. *Längtar* Skulle vilja vrida klockan frammåt bara för att få komma dit.. Sen kommer jag ju får veta mitt järnvärde.. Hoppas det var bra.

Nä nu tänkte jag gå tillbaka och lägga mig i sängen ett tag. se om det är något bra på tv..

Ha det bäst ;D

Onsdag

Idag har det varit ganska varmt ute och soligt.. For till stan med mamma och handlade, sprang också in på barnens hus och köpte en till liten filt till bejbisen och en nalle som var på REA 50%.. Man blir så glad när man gå runt i barnaffärer och kollar på daker och ting, plus att längtan blir bara större av att få ha bejbisen i famnen och mysa med. Har kännt dom senaste dagarna hur det har tryckt neråt i magen så det är ju en känsla av att jag borde börja vara mer beredd på att det snart ska hända något. Vilket gör att jag blir närvös, orolig och lite rädd :)

Ibland vill man prata med någon om hur jag känner mig och så men vet inte precis vem jag ska prata med som förstår mig bra.. Nåja. var förbi och köpte ett panband till mig idag, *Äntligen säger jag* jag hatar värkligen mössor och jag passar inte ens i mössa så slipper de nu.. Slipper också lyssna på när mamma och pappa säger alltid till mig: ta på dig mössa det är nästan -20 ute. Men jag tar inte ändå på mössa. Nej nej men nu har jag mitt fina panband.
Nu orkar jag inte skriva nåmer... skriver mer ikväll =)

Lite bilder på vad jag köpt idag:
 
Filt och 2 nallar =)
 
Första böckerna och till mig köpte jag panbandet. *hatar mössor ;D*


Dåliga nyheter.. :/

Var ute och gick med sandra, såg eller träffade också petri men jag sa bara hej. kände först inte igen honom förän sandra sa: kolla där, petri.  Hhahaha.. Men sen får jag ett sms av min syrra tojan att amanda ligger på sjukhuset att hon har svårt att andas och hon hostar mycket.. Stackars liten. Jag hoppas att det inte är för alvarligt. Tojan skulle sova över där, vet inte om johan också sover över, säkert men är inte 100% men har smsat tillbaka till syrran och jag hoppas amanda mår bättre imon..

Dock nu tänkte jag gå och se på tv..

hej då folket...


Campa, Tojan och lilla amanda ;D
Fotograf: Johan


Härligt väder...

Sjukt skönt väder är det idag.

Vaknade 09:00 och for till vårdcentralen och tog blodprov, så får nu se om mitt järnvärde är samma som sisst =) men nu är jag glad på ett sätt att nu behöver jag inte nåmera fa och ta nå blodprov. har gjort det 2 gånger och 2 gånger måste man ta om man har lågt järnvärde. Men på torsdag får jag veta av monica (barn morskan) om det var bra eller dåligt.. Det brukar alltid vara bra så.. Ingenting jag oroar mig för mycket på.. men bejbisen i magen mår bra, har sparkat och levt om jätte mycket. *mysigt*

När det är så fint väder idag vill man ju dock inte sitta inne en hel dag. Emma brukar alltid gå ut med molle en lång promenad men hon är i piteå hos din fredde. Dock tror jag molle saknar henne också.. Men jag tog mig mordet att gå ut med Molle idag för första gången på jadu 2-3 månader. Han drog omkull mig sisst jag var ut med honom och hoppar så mycket på mig så jag får som inte gå med han mycket just nu. Men idag gick jag bara på baksidan, han var ju lös. Slängde snö till honom i djupsnön så han fick springa. Dock tyckte han det vart lite jobbigt men kul. Vi kom in för ca 15 minuter sen och han har bara legat och tagit det lungt. Haha det tog lite på krafterna för den lilla ;D dock var vi ju ute 1 timme och jag kan förstå att det är jobbigt att springa i djupsnö.. HAhah..

Nä nu tänkte jag gå ut med nästa hund. Lucky väntar där nere och pappa har just kommit hem så han kollar molle..

Ha det bäst..

Lite bilder på tokiga molle från idag:
 


Full fart

Så sööt han blev ;D


Fina bilder va?? :) *Stolt*

Ny vecka, ny dag ;D

Nu är det ny vecka och ny dag som gäller..

Igår sov jag hela dagen, mamma väkte mig när det var mat och sen kvart i 7 just före bingolotto. Van 200kr... Hade iallafall tur igår som van något. Söndag är den tråkigaste dagen samma med tisdag men på tisdag brukar det ibland bara gå något bra på tv. Sandra ringde och dog ut mig också igår kväll vid halv 10 tiden, tog med lucky för han skulle ju också ut så tog han i samma sväng.

Nåja, idag hade jag tänkt att gå på ikano och ikea bara för att fördröja tid idag.. Sandra slutar vid 2 trode hon så får se om hon hänger med annars kanske man far förbi henne =).. Men jut nu skriver jag lite med emma via msn och hon säger att fredde och dom har bubbelpool också.. Allt jag har fått höra gör ju att jag skulle vilja bo i deras hus.. Jaja, Nä men nu hör jag att pappa och mamma har vaknat så ska gå ner och ta mig ett glas juice, plus att telefonen ringer..

Herrååå...

Har inte kunnat stoppa in bilderna i datorn för har haft tomt batteri... =)

Tjohoooo

God morgon...

Igår hade jag sjukt tråkigt, Emma åkte till hennes fredde och jag stannade hemma. Micke hade först tänkt komma hit kanske i helg men så vart det inte. Dock får vi se om han kommer nästa helg.
Såg lite på melodifestivalen igår som var dålig men fans inte så mycket annat att se, plus att jag hade 2 hundar som vandrade runt. Molle började leka men Lucky och det tycker inte lycky om så det vart som jobbigt att vara hundvakt åt dem. Blev less på dem så jag smsade till emma: "du har glömt något hemma". Hahah Hon glömde hunden. XD

Själv vaknade man idag 07:00 av att det sparkade och rörde sig i magen. Det kändes den här gången, jag försökte somna om men det gick dock inte så nu sitter jag här framför datorn. Funderar på att plocka upp tvätten snart om jag får långtråkigt. Man ids som inte gå ner ännu, låter mamma och pappa få sova ett tag till iallafal..

Men nu är det nog med skrivandes. Ska gå och vila lite till.. =)

31 dagar kvar :D


Så vill stjärnorn.....


Inte länge kvar ;D


Då kom den här dagen..

Skönt väder  värkar det vara ute,  -10,4 visar det i mitt rum.
Vaknade idag 11:30-12:00 där imellan. Sitter just nu vid datorn, pratar med Patricia via msn ochfått veta att dom ska få en flicka. *Gullit* plus att jag med Micke i telefon.. Tänkte att jag tar det lite lungt nu ett tag, och sen ska jag ta foto på mitt rum och stoppa in dom på bloggen ;D Har full laddat batteri nu i kameran.

Nåja nu tänkte jag göra lite nytta här hemma ;D

Hejdå folket, kram på er  


Städningen

Hej på er, idag är jag ovanligt glad =)

Nu har jag äntligen tagit tag i städningen, fick först idag ut bokhyllan så bejbi sängen kom på plats och imon stoppar pappa upp hyllorna. jag är dock inte helt klar med städningen, sängkläderna händer ännu ute på balkongen, får väl ta in dom snart och fixa min säng sen är det klart.  Måste också fundera vars mina 2 tavlor ska upp eller om jag ens ids ha uppe dom ;D

Annars är mitt rum nu äntligen klart, bilder kommer komma in imon på bloggen så får ni se hur det ser ut. Har stoppat kameran på laddning så jag har batteri imon. Ska nu ta in sängkläderna och fixa min säng och sen ska jag bara ta det lungt rästen av kvällen. *Skönt* Ska ta en filt, lägga mig i sägen och kolla på tv, plus att få känna hur bejbisen rör sig ;D Så mysigt.  Annars hade jag inge mer att säga just nu =)

Kram på er... ;D

Lucky

Han måste bara få vara med på ett hörn. Får ju inte glömma bort gamlingen Lucky ;D

  

Så SÖÖT ;D
 

Jobbigt ;D

Hoho, vad det ska kännas tungt nu dom sista veckorna nu när det värkligen börjar närma sig. Det har blivit lite lättare att andas nu när magen har börjat tynga neråt men när man ska sova på nätterna så får man så svårt att andas. Obehagligt värre är det. Vaknade lite då och då inatt och steg upp 07:00 idag på morgon men somnade om efter 09.00. men nu är jag vaken, ganska trött men det får man vara när man är gravid ;D

Låg dock vaken idag på morgon och kände hur det började röra sig om i magen.. Det känns ju inte längre som sparkar så man blir lite orolig när det ska ske att få åka in till synderbyn. Det har blivit mer prat om namn med micke och jag har svårt att komma på bra pojknamn. Men micke har kommit på med många och fina namn måste jag få säga. Nästan lite förvånad men det är bra. Man märker att han har som smältit det mästa iaf just nu.. Men tiden har gått fort det måste jag säga. Känns inte ännu värkligt men när barnet väl kommit då kommer ju den speciella känslan..

Nu tänkte jag gå ner och hämta äpple eller någon frukt..
Herrå =)

Hemma igen!

Det blev luleå trots allt. Åkte igår, sov hos helena och vaknade idag 10.00, hjälpte helena med att packa upp lite i hennes och dannes nya lägenhet. Snacka den värkar stor eller den är större änn den dom hade på örnäset. Nåja vid 2 tiden åkte jag till gammelstan, var väl lite närvös men allt gick bra och mår mycket bättre nu.. Fick ju vara med micke på alla hjärtans dag ;D <3 Men nu känner jag att bejbin börjar röra sig och jag är trött och vill vila =) Har inte vilat på hela dagen om man säger så. Jobbigt är det att åka buss men vad gör man inte för att få vara med den man tycker om ;D

God natt

Rubrik?

Har just vaknat av att pappa kommer in och lever om i mitt rum! Har lovat han idag att bränna en eller två skrivor så han har lite musik i bilen. Och det är ju musik som man har alltid fått lyssna på sen man var liten. Eller hur emma? Lasse stefanz ;D Hahah! Pappas favoritband om man kan säga så, mamma lyssnar som på allt men jag vet inte om det är hennes favoritband också.. .

Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag.. Har någon förslag? Det vart ju inge luleå för mig i helgen heller så vi får se när det blir igen, Vill någon hitta på något med lilla mig så får ni ringa.. Haha. Vi fixade inte hyllorna upp på väggen igår så ska väl göra det idag och bilder på rummet kommer då upp imon =) *kul* Jag tycker dock att det har blivit stor ändring i mitt rum om man tänker hur det var sisst ... Hahah..

Nu ska jag gå ner och äta frukost eller man kan ju nästan kalla det Lunch! Hahah ;D
Hej dåååå


Får se om det blir luleå ;D

Idag for jag tidigare till stan med Een sväng.. Annars har jag bara plockat bort sakerna från hyllan som ska slängas i helgen, det vart inte idag men pappa skulle slänga den i helg så. Pratade också nyss med micke i telefon och får se om det blir att åka imon till honom imon.. Just nu är det osäkert om det blir luleå alls i helg. Kanske blir en helg till här hemma i happis. Men skulle vara skönt och mysigt att vara med älsklingen en natt iaf när vi inte har umgåts så mycket nu, båda har haft lite saker att göra. Men vi får se lite senare hur det blir ;D  *Håller tummarna* 

jo justja, jag var in fort på Facebook eller vad det nu hete och helena hade stoppat in en bild på oss från älsklingens student. Så fina vi var, man vill aldrig glömma 2007-2008, 2 år som betyder otrolig mycket för mig ;D


Helena, (Mickes sysster yster), Micke och så lilla jag =)


Lugn dag =)

Fan va skönt att ha fått sova ut nu idag.. :) Somnade vid 11 igår eller vad klockan var och vaknade 12 idag, skulle lätt vilja sova längre men det går ju inte. Idag ska min hylla ut från rummet, ska slänga den och bejbi sängen ska på plats och ska fixa den. ;D Känns så värkligt nu.. Hihi.Och i helg ska pappa hänga upp min sissta hylla över sängen som jag köpt på ikea =) Rummet kommer kommer som vara klar nu till helgen =)

Nä nu ska jag lyssna på musik och fixa lite..
Här är lite bilder som jag har lovat att stoppa ut för länge sen.. :)

 
Med bara liggdelen , och lilla fina filten =)
 
(Vecka 33+5 dagar) 

Mer bilder kommer senare i veckan ;D =)


 


Vecka 33 =)

Nu har man äntligen kommit hem från vårdcentralen. Hjärtslagen slog 140 / min och det var bra sa hon. jag hade blogvärde 99 och det är lågt men var sjuk förra veckan och är så förkyld ännu så det berode på de.. Ska idag bara vila hela dagen och kvällen men den lilla i magen =). Och nästa vecka blir det att fa till synderbyn och kolla exakt hur barnet ligger, barnmorskan ville veta mer exakt så samtidigt fixa ultraljuds bilderna =)..

Men nu tänkte jag lägga mig i sängen ett tag =)

God morgon ;D

Inatt har det varit full fart i magen måste jag säga, hade lite svårt med att somna men lyckades tillslut och har nyss vaknat. Ska förbi skolan idag innan jag ska till MVC, måste lämna in några sissta uppgifter och göra ett prov. Plus att jag måste få tag i sandra, hon har ringt mig hela förra veckan när jag legat och varit sjuk, samma med Lina..

Nu tänkte jag gå och duscha, göra mig färdig och sen bege mig mot skolan.

IKEA

Idag vart det att fara till IKEA med mamma och emma fast jag ännu är förkyld. Det fanns inte allt vi skulle ha på IKEA men imon ska jag förbi barnenshus och köpa madrassen till sängen =) Och måste säga att det är skönt nu när rummet börjar bli klart och allt börjar vara på plats. Bilder kommer sen komma på rummet under nästa vecka då allt för hoppningsvis kommer vara helt klart. *Längtar*

Imon ska jag till MVC och får höra bäbisens snabba hjärtslag igen. Så mysigt när man får höra dom ett tag plus att dom slår så fort =).. Sisst sa dom att hjärtslagen låg på 150 / min.. Jag skulle egentligen till MVC förra fredag men var så sjuk så kunde inte fara dit. Men jag får skriva mer imon hur det gick och vad dom sa på MVC =)

Nu tänkte jag nanna kudde och försöka sova. =) *God natt*


Tårtaaa ;D

Gott med tårta men det var inte hemgjord tårta men det gör inget. Emmas fredde har kommit från piteå och så har emma problem att välja kläder för ikväll ;D *Ajaj inte bra* Annars händer det inte så mycket justn u, det värsta kommer väl när klockan närmar sig 20.00. Hahahah.. Då får man hålla sig lite undan.

Jag ska försöka hitta någon bra film som jag kan se på sen. Nä nu ska jag chilla vidare. Ta ett glad vatten men emma har tagit mina is till sin bål som hon ska göra.. illa illa ;D

Hej dåååå

Säger väl igen grattis Emma 20år ;D

God morgon

Vaknade just av jobbig huvudvärk och jätte täpt i näsan.. Fy, Man orkar inte vara sjuk nåmera. Har varit sjuk över över en vecka redan snart och börjar bli lite less på att ännu vara det.. Man orkar inte göra så mycket på dagarna, Somnade också igår vid halv 2 tiden och så vaknade jag när vi skulle äta middag. :) 
Men nu sitter jag just nu framför datorn, såg på mobilen att micke hande ringt inatt vid 3 tiden men vaknade inte, får ringa upp han senare.. Annars idag händer det inte så mycket, kanske far och träffar Lina en sväng och så fyller emma år idag och hon ska väl ha sin 20 års fest ikväll.. Hahah.. Roligt värre ;D

Grattis emma.. :)

Jobbigt..

Jag hatar den här känslan som jag har just nu när man inte vet sanningen? Vad kommer egentligen hända sen? Varför ska allting hända mig och drabba mig? Vad har jag gjort att allt är så dåligt helt plötsligt.. : / Va?

Har dock sovit dåligt inatt och jag får inte fara på IKEA heller för mamma och köpa det sista sakerna till bejbin. Visst jag är ännu sjuk och min röst försvinner snart helt värkar det som. Blir bara hesare och hesare för varenda dag + att det blir jobbigare och hosta när man har ont i halsen. Ska försöka hitta på något iaf, ligga i sängen och sitta inne hela dagarna är det tråkigaste jag vet. Pappa ska fixa upp sängen så hjälper han om han vill ha hjälp =)

Nä nu ska jag gå och vila, kanske se på någon film också ;D

Herråå..


Frågor utan svar..

Nu har mina tankar och min oro börjat försvinna när några svar har kommit fram vad som egentligen inte stämmer? Nu vet jag och får snart veta mer. Allt har kännt så konstigt men det är alltid bättre att sanningen kommer fram änn att ljuga om den. Om man inte vet får man ta reda på det.. Nu är det vara vänta och se, sen vart allting tar vägen..

Just nu sitter jag framför datorn, det sparkas och har fullt upp i min lilla mage.. Räknade att det är 7 veckor och några dagar kvar.. Så spännande. :) man bara längtar längtar efter han eller hon. Pluas att imon ska sängen upp och ska börja fixa den eller pappa får bygga upp den medans jag far på ikea en sissta gång innan allt är klart. Vagnen och allt annat har jag hemma =) *Könnt att bli klar med nästan allt* Sen behövs bara att packa en väska till mig och den underbaraste i magen.. Men nu skrev emma just att hon ska baka så ska gå ner och hålla henne sälskap. Är förkyld / lite sjuk så vill inte baka just nu. Så får bara hålla sälskap men det är ju roligare änn att va själv och baka. Hahah..

ha det bäst folket.. Skrev lite slarvigt men och ;D

Inge vidare bra.. :(

Är ännu dock sjuk och har inte blivit något bättre men har legat i sängen hela dagen. Set på filmen Beck (Advokaterna) och ska se en till film snart. Har svårt att somna också efter som jag är så förkyld nåja jag hoppas på att jag mår bättre imon.. :)

God natt


Skoter... :)



Sjuk...

God morgon .. Inatt har jag sovit dåligt, vaknat var 3-4 timme! *Jobbigt* Har fett ont i halsen och har fått hosta men jag kan inte hosta så bra. Jag vill hosta men får så ont i halsen så försöker att inte hosta. *hahah*

Försökte somna nyss men det gick inte. Men idag blir det bara att ligga i sängen och ta det lungt under täcket. Ska förbi affären och köpa halstabletter också så jag har till min hals. Jag förstog att det skulle bli värre igår men men. Kanske det var dags att jag vart sjuk. Har inte varit riktigt sjuk på länge. Förra vintern typ.. Nåja. Ska sitta vid datorn ett tag och sen ska jag gå och vila.

Ha det bäst folket.. :)

Bjuder på två bilder från vad jag köpte i Luleå...
Lite nya kläder till bejbin =):

 

Typ sjuk.. :/

Hej hopp!

Sov ganska bra inatt, vaknade först 04:30 av att jag inte kunde andas så bra. *Förskyld* Somnade om och vaknade sen halv 11, gick in i duschen. Emma följde med mig till skopungten när jag skulle köpa ett par skor och Molle fick följa med. Det var som att han aldrig sett snö men han är hyper! Fattar inte vars han får all energy ifrån. Hahah...

Nåja sitter vid datorn har just ätit och ska ringa micke snart. Funderar på att vila, min förkyldning har bara blivit värre plus att jag har börja få ont i halsen. Ajaj.. Det är inte alls bra. *jag vill bli frisk nu* Har varit täpt i näsan i månader men det kan man få ofta när man är gravid. *Jobbigt* Det känns som att man inte har varit frisk sen, jadu har ingen anning. Ska passa på att sova så mycket som möjligt för sen får man inte sova länge på dagarna.. Då har jag ju en underbar liten bejbis som jag får ta hand om och mysa med.. *Mysigt*

Nu ska jag kolla någon film, ta en varm dusch och sen lägga mig i sängen och se på filmen jag valt. :)

Herrå

Helgen..

Helgen har varit rolig. Var hos min syster yster Tojan. Johan var i stockholm, helena och bia var i stockholm med så jag for och höll Tojan och Amanda sälskap. :)

Fredag: Tojan hämtade mig efter hon hade slutat jobbet. Vi for hem, hämtade Amanda lilla från dagis.


Lördag: Vaknade av Amanda som ropade "Mamma, mamma, mamma" Klockan var väl sådär 07:00 på morgon som är mycket ovanligt att jag vaknar så tidigt men när Amanda är i farten så är det bara att stiga upp. Gick ner och amanda skulle se pippi och så sen när jag och Tojan kollade i tidningen så skulle hon visa Amanda vem som var i tidningen så var det "Leo".. Dock fick inte Tojan tillbaka tidningen. Vid 10 tiden for vi till Leos lekland och Amanda hade så brottom så fick springa efter. Hon skulle överallt den tjejen. hahah.. Man såg på amanda sen vid 12.00 tiden att hon var lite hängig och inte helt frisk..nåja.. mycket hände under lördagen för oss orkar inte skriva allt för då blir det så mycket. Vi hämtade min vagn och sen var vi på barnprofset och lite överallt i lördas. *Fullt upp* ända tills klockan var 20:00 så fick man sätta dig i soffan och se på körslager =) *Hanna vann*! :)


Söndag: Vaknade 07.00 typ, gick ner och fikade, kollade film med Amanda, Var ut med liston och sen gick jag och Tojan långpromenad med hundarna efter Campa hade kommit hem. Snacka om fint väder det var och så var det inte ens kallt och mycket folk möte man hela tiden efter gå vägarna. Mer änn vadman brukar möta när man går i lilla haparanda. Typ ingen. Haha..
Tog hem 15:10 bussen som emma åkte hem med också från Piteå. Fehemi elelr hur man nnu skriver hans namn så han stoppade in vagen i bussen och så gick jag själv in i bussen med Emma. :) Var hemma vi 18.00 tiden.

Lite bilder:

Söta Amanda och Liston


Amanda ( Blev ej så bra bild men helt okej )

Campa och Liston =)  *Campa väntar på husse*

RSS 2.0