Jahap inte igen!

Nu har jag varit hundvakt och gått upp och ner hela tiden för jag tänkte att jag ska inte behöva sitta nere varenda gång. Så jag har sprungit upp och ner för trapporna och sen stannade jag uppe i  mitt rum ca 15 min och så hörde jag att mamma kom in för hon hade varit på jobbet. Dock så hör jag mamma ropa " HAN HAR ÄTIT MATTAN" Asså helt seriöst! Vad ska man göra med honom för att han ska sluta tugga sönder mattor. Det är som att direkt man går upp s¨å tar han chansen att börja riva mattorna! Nåväl! Vi köper ju ben och allt till honom men mattor och andra tyger är det bästa han tydligen vet.. Dock kan det ju vara för att han är rastlös men hur mycket man änn håller på med honom så har han energy kvar. Nåväl man får börja träna att han får jobba med huvudet lite. Får köra lite lydnad för det tror jag är det som hjälper. Man kan ju stå ute och hlänga boll eller snö till honom 1-2 timmar men han blir inte trött, det är ju för han jobbar inte så mycket med hjärnan.! Haha nåväl ändring får det väl snart bli på honom.. Men emma kör hårt med han iaf när hon hinner med han.

Han vill alltid sova ett tag när hon har varit ut med honom. Han är van att emma går ut en lång promenad varenda dag vid 12 tiden. Men nu ska jag ta och fara till ica och köpa apelsin och andra frukter ;D *Mumms*

 Hej då


Busiga molle


Kommentarer
Postat av: Emma

Min hund ;) Nämen, du får lära honom att gå med dig och bebisen. :) Då får han ju dubbelt motion dom dagarna jag är hemma! :D I början kan ju jag gå med Molle bredvid dig när du går med vagnen så han vänjer sig. ;)

2009-03-29 @ 03:05:16
URL: http://emliisch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0