Marie Picasso

Blev inge luleå idag. :/  Har haft främmande. Bengt kom förbi och hade med någon, Kan inte skriva hennes namn det var så svårt men hon var snäll och trevlig.
 Emma och jag for förbi maxi och kom just hem. Personligen tycker jag att Marie var bättre live än på tv, tycker jag iaf.Tog några foton också men ides inte stå i kön för att få autograf..
Jag blev nästan avis på marie för hon har så långt hår. Jag har alltid viljat ha så långt men jag vet ju inte om hon har löshår eller om det är hennes riktiga hår men spela roll. Jag har ju ganska långt men jämför man med henne har jag kort hår ;P

*Kram hejs*

        


Snart nyår

Shit! Tiden går ju aldeles för fort! Vaknade idag på morgonen 05:30 och hörde pappa när han höll på där nere, han skulle ju och öppna ikea. Kunde inte sova förän 09:45. Sov sen till 13:15 trode det var torsdag när jag vaknade men det är ju redan fredag och på måndag är det nyårsafton.

Har försökt få tag i syrran Victoria hela dagen men inte har hon svarat. Får ringa imon istället och höra om hon kunde klippa mitt hår. Ska kanske klippa lugg igen men det jag inte tycker om med lugg är att den sen irriterar ögonen. Men vi får ju se hur det blir. Far förbi micke sen på söndag kanske och träffar han. Fick ju parfym av han i julklapp men jag har inte varit så mycket i luleå och ska köpa ett halsband till han. Han vet också vilcket det är också. Hoppas jag hinner fa förbi imon och köpa det..
Jag ska inte göra så mycket mer idag.

*Bara le & vara glad*

image20

Har tänkt klippa håret typ så igen :)


Sonata Arctica

Kom hem för ett tag sen, Anna och hennes mamma hämtade mig från busstation när jag kom till happis. Vi skulle fa och se sonata arctica. Stog 20 min ute innan vi fick gå in. Men sen fick man stå 2 timmar och vänta till allt började. Näst längst fram men stn stälde jag mig längst fram när allt hade börjat. Anna stog typ bakom mig, alla puttade hela tiden men kul var det, jag tänkte som aldrig på att dom puttade men dom puttade inte ju så mkt dom som stog längst fram. Inte tyckte jag att dom puttade där vars jag stog så mkt...Fotade mycket och sjöng med i låtarna..Hahah när man kollade så såg man bara anna lite och hon var typ galen..Visst skulle det va kul att se dom igen men vem vet. Kanske far och se dom någon gång igen.. :)

Har stoppat in bilder på pixbox.
*God natt*

 


Bara 3 månader

Nå idag ska man fira liten jul hemma ikväll och sen spela bingolottoer.. haha..  Och jag kom på att det är nu prick 3 månader kvar till jag fyller 18år. * Längtar *

Men ska ni fara till fammo och sen handla lite vad man ska ta med till luleå imon.
*kram*

Lördag 2 dagar kvar.

Bara 2 dagar kvar till julafton. Ska fira jul i luleå hos min syrra Victoria. Det blir jag,mamma,pappa,emma,Victoria, amanda, johan, Min andra syrra Helena och några till som vi ska fira med i luleå men imon ska vi fira här hemma en liten jul och öppna våra presenter. Jag kommer fira jul 3 dagar. *jobbigt* men kul blir det ju så klart. På tisdag blir det att fara till brändön och träffa min moster,Jan-olof., Syrran från umeå och brorssan.. Igentligen vill jag ju träffa micke men det går ju inte. Kanske hinner på tisdag en sväng innan jag far hem. Ska ju se sonata arctica på onsdag. Ska dit med Anna. Men får träffa han annars på torsdag. det är ett *Måste*. 
Kommer ju inte träffa han allt förän efter nyår. För mig blir det att sitta i luleå hos syrran framför tv. *Tråkigt* 
men har inge mer att skriva idag.  Kolla in nya bilderna på pixbox.

*kram*

Älskling jag saknar dig.
Vi har inte sets på flera dagar
Och vi kan inte ses på 4-5 dagar till.
Älskling fattar du inte hur långt det är
jag behöver dig nu.
Jag är rädd för mörkret
Min trygghet blev berövad
Mitt liv ändrades
Behöver närhet och kärlek här.
Jag kan inte vänta längre nu.
Älskling jag behöver dig.
Min kärlek till dig är stark och äkta.
Jag älskar värkligen dig.

Jullov =)

Nu har man fått jullov.. Var igentligen var det onödigt att fara till skolan, var bara 40 min. Var till stallet med Anna en sväng. Jag red Valle och stardust och hon red Easy boy. Gick faktiskt bra men valle var helt tokig och rolig att rida. Han bockade och sparkade bakut typ hela tiden i traven. Gissa om man inte blir lite less. Men efter ett tag så gick det bra. Galopperade också på ängen.

NU ikväll har man åkt med Emma och sandra i stan. Åkt efter småpojkarna med epa... hahah.. Sen for vi över till torne. DÄr vet typ all folk. I happis är det typ dött och i Torne är det inte. Men men nu har jag inge mer att skriva.
Ska prata med micke i telefon ett tag och sen sov.

*God Natt*

Stallet

Tog hand om Easy ovh star idag. Inget illa man sen jag slutade rida har easy boy bara stått tydligen och inte alls blivit riden vad jag har fått höra. Skulle skritta han idag och var dock stel. Han brukar inte ens bry sig om när man rider ut men han hoppade till för en fågel hoppade på gräset och allt annat. Han började backa ner i diket,vägrade gå fram. Han var så innan jag började rida han. men madde sa att hon ska börja rida igång han på jullovet men hur blir det sen när skolan börjar igen..Hon har ju tagit förut hand om easy och hon kan man lita på..Är glad att det är hon som har nu easy boy och inte någon annan..Ska höra om madde vill fa ut och rida sen någon helg att jag rider easy och hon caj eller tvärt om =) Stardust var iaf inga problem med. Saknar ibland att rida ponny. Skulle inte jag haft easy skulle jag lätt börja rida ponny igen istället för stor häst =).. Tog foton efter jag hade ridit Easy boy och stardust och blev nöjd med foton iaf eller vad tycker ni ?

*Kram*

image13
Min lilla easy boy. *Saknar*

image15
Stardust. Han måste ju också va med på bild tykte jag.


Onsdag

Har äntligen fått min data!!! Pappa sa att jag skulel få datorn efter nyår men igår kväll vid 22:00 kom han hem med datorn efter han hade jobbat. Gissa om jag blev glad..Stoppade in bilderna som jag har tagit med kameran. Hade över 600 bilder. Lite? japp, men nu kan jag ju fota mer.  Nu har man bett också johan skicka lite musik till mig innan det blir för tråkigt. Skickade en låt till han också som jag tycker är bra. Hörde den när vi var på väg till mickes stuga i sommras med helena,Andreas och deras vänner .. haha...

Musik
*DJ Fellah vs Pizza Boyz - Pizzasong (Oh Le Le)
*Akon - Sorry, Blame It On Me
*Akon - Don´t Matter
*Baracuda - I leave the World Today

Ska nu se någon film och chilla.

image10
Fett söt och fin Ronja är!

image11 
Lilla boss

image12

Våran lilla Silky terrier med namnet Lucky


Tisdag.. Jaaa!

Hade skola idag och det var väl helt ok. Jag kunde inte somna inatt så har sovit lite och ofixad till skolan.. men men.. Jag hade bara 2 lektioner, Engelska och försäljning & servise. På torsdag är vi ledig, Iaf jag för jag ska göra bort matte timmen imon vet ju inte hur dom andra gör. Jag fick som slutbetyg i försäljning & servise VG.. Ganska bra iaf... JAAAA! Inget att klaga på. Förra året skolckade jag hela året så nu är jag ju bara glad att jag fick VG. Efter jul börjar vi med administration och den kursen har jag gjort men ska gå om den för att höja det betyget till VG eller MVG. Orkar ju itne ha flera timmars håltimme. Det är ju bara jobbigt, kan ju iaf ganska mycket om de. Jag tycker inte om att gå på händels pogrammmet men var ju tvungen att gå för det fanns ingen plats i dom andra kurserna. Jag ville igentligen gå hotel och resturang. Men nu har jag inte så mycket till att skriva, Iaf vad jag vet =)

*Hej då*

Julklappar

Har just duschat och ska fixa mig snart, ska på stan en sväng med helena och sen förbi storheden. Ska shoppa lite julklappar idag om jag hinner..Ska köpa en väska till mamma,kolla julklapp till micke och sen brorssan och syrran som kommer till jul.

Har kommit hem för ca 2 timmar sen från Luleå är lite trött. Hade ganska kul igår hos helena fick va med hundarna hela kvällen. Liston gnällde och ylade för att jag skulle klia och sen skulle han upp i soffan också och diva. =) Helena och jag fick väl trängas lite. Diva och liston är ju itne nå små hundar.. haha..
Fick veta i morrse att Diva hade sovit på mina ben och liston vid kanin buren vid sängen. Och jag kan inte fara nåmer så mycket till helena nå mycket mer för jag är allergisk för kaniner. det var lite jobbigt att andas där på morgon.. Gick inne i stan hela dagen idag och han inte fara förbi och köpa mitt tangent bord jag vill ha men ska köpa det nästa helg då jag ska köpa mickes julklapp.. Önskade mig en parfym av han men vi får se vad han köper. Jag vill att han ska köpa något billigt men vi får ju se vad det blir.

Jaja men ska nu gå och se film och sen sova..
 
* Hej då *

Trött....

Har varit trött hela dagen, fast konstigt nog vaknade jag före micke men somnade före han. Vaknade inte heller inatt när Helena hade hämtat bosse eller om hon bara öppnade dörren.. Micke ligger bakom mig och säger att han hade tydligen varit vaken och letat bosse.. Vi for med till storheden en sväng med hans mamma. Var in på en massa affärer men jag hitade inget mer än ett nytt tangentbord jag vill ha..  Fanns bara 2 st kvar. Måst fara och köpa det nästa helg eller helgen efter jul. Ska först köpa mickes julklapp, Få de om jag hinner köpa den imon..

Det är inte säkert jag hinner. Ska ju sova hos syrro inatt, roligt värre.. Ska gå långpromend med liston,diva och indy tror jag imon med helena om hon ska gå annars går jag bara med liston. Villju hinna träffa micke men han jobbar till 16.00 och min buss går 16:30 hem. Far in till stan imon vid 12-13:00 imon iaf.

Men nu ska man va lite socal. Bussen går härifrån 19:13.

*hej då*

Lördag/söndag

For idag till rusta med Micke och Björn en sväng. Hade just vaknar innan björn rinde men dom skulle kolla någon bänkskiva.. Men efter det så for bara jag och Micke in till stan en sväng. Hittade en parfym jag ville ha. Vi har inte gjort så mycket idag. Ska se en film nu och sen sova..

*god natt*


Mys kväll/Bussen trasig

Idag fick man vg på provet och skulle fa med 11.20 bussen till Luleå. Trode det skulle gå fortare men bussen gick sönder när vi var just i luleå. Det började luckta brän gummi, jag tror det var bromsarna, men vad vet jag. Kan ju inte nå mycket om bussar eller bilar. Han försökte gasa men det gick inte. Han försökte köra och körde lika fort som man går,Han gasade lite efter det så stannade bussen och han fick starta om..  Tomas försöke köra men är vi kom till rondällen ringde han efter en extra buss.. var ca 20-13 min sen.. haha ..

Men nu har man just set en film med micke ;) ska se en till och sedan tv. Blir dock mycket tv och film tittande ikväll. Liten mys kväll;) Bosse gör oss sälskap ikväll, han är bara för söt liten hund.. Men ska ni vara lite social och inte sitta här framför datorn.

*Kramis*



image9




Top Model Sthlm

Igår avgjordes finalen i top model stockholm. Hawa vann och jag tyckte hon var helt klart bäst i hela programme sen det startades. Har inte precis tyckt om magarita så mycket. Hon har så elak personlighet, men visst var hon också värdig vinnare också men helt klart rätt att Hawa blev vinnaren.

Eller vad tyckte ni?
image8

Kallt!

Idga hade jag tänkte fara till Maxi och ställa frågor till någon som jobbar där, Men det gick ju inte. Har inte varit på humör alls. Finns ingenting att göra idag. Har varit hemma och vandrat runt och sett på tv. Har sett alla filmer så många gånger och jag får inte ännu min data. Börjar bli irriterad snart.. 

Tänkte gå med lucky en långpromenad men det var så kallt att jag inte ides och innan jag skulle gå så hade emma så klart gått ut med han att jag fick gå ut själv en sväng. * tråkigt* Har varit kallt hela dagen men har ju blivit kallare så klart. Men fast om det vore kallt som det är nu skulle jag ju ändå farit t ex till stallet. Man börjar redan sakna det. Vet inte hur länge jag kommer klara av att vara borta från easy boy. Men det märker man ju snart. Tänkte faktiskt fa förbi stallet idag men tänkte att det är ju ingen ide. Vad ska man göra där när man inte kan göra något =).

jaja men nu ska jag gå och se på tv.
*Kram*

16 dagar kvar

var i skolan idag med Anna! Pratade lite om helgen som varit och inte för man kommer ihåg så mycket men men.. Och snart ska man se Sonata Arctica live den 26 december.. Har typ längtat att få se dom och ska få biljetten i julklapp av Anna. Hon ville köpa den i julklapp till mig. Fick höra idag också att Nazareth kommer i januari till haparanda också men jag tror inte jag ska se dom. Dom har typ bara 2 låtar som är bra XD.. har bara hört 4-6 låtar av dom men ändå..

Ja men idag jobbar pappa sent och mamma tror jag ocskå jobbar men emma vet jag inte om hon ska va hemma eller om hon ska fara till stan ikväll, så jag kommer bara va hemma och plugga till proverna imon, kanske prata med micke när han har kommit hem. Det är jobbigt med prov. Hatar värkligen det men vill man ha betyg så måste man plugga. Har prov i företags Egonomi och försäljning och servise...

*Kramis*

Vanlig dag

Finns det något att göra idag??

Igår träffade jag sanna. Har inte träffat henne sen jag gick ut 9an. Har inte hunnit fara till piteå till henne men det var iaf kul att träffa henne.

Idag for Micke till Stockholm, Han ringde och väkte mig vid 11 på morgon. Har ont i halsen bara men jag tror jag håller på att bli sjuk. Ska vara hemma mästroligt imon men det kan jag inte om man tänker efter. Måste göra bort alla prover jag har i veckan. Har ca 5 prover och det är ju inte lite heller. Var förbi stallet också, Det var inte så kul nu när det var sisst dagen jag ska vara istallet. Kommer inte vara där på 2 månader :/ Lite orolig över Easy boy. Jag hoppas iaf han går regelbundet som han ska gå. Men sa till madde att om hon inte kan så kan hon bara höra av sig för jag kommer ju komma till happis också och det skulle hon göra. Ska iaf rida han den 24 december. Ska ut och rida i stan med emilia och stardust. Ser värkligtn fram imot  de =)

Men ikväll blir det att se mycket film ikväll. Har fått lov av emma att se hennes filmer, har sett alla mina filmer så många gånger nu och har ju inte fått min data ännu. Men ingen ide att jag får min data när emma har tagit min data skärm. Vi ska få platt skärm men först efter jul.  

Nu ska jag ut med hunden en sväng. *Kramis*
 


Lördag

Igår var det allt roligt hos anna på tjejkvällen. Nog blev vi allt fulla men jag tror carro blev mäst full. Man hörde nte sen senare innan man skulle men när hon pratade. Det var som att hon mumlade men nog hade vi roligt. Anna blandade blandade någon drink till mig men det var gott. Smakade inte nå sprit alls men när karro hälde halva glaset med sprit och lite dricka så gick det segt att tvinga i de. Såg på idol och en massa. Så klart började Ida komma med sina roliga samtals ämnen man bara måste vara med och prata om. Men när emma skulle hämta fick man försöka låta lite nykter. Hon hade ju med sig 2 kompisar och det var inte så kul när dom skulle köra i stan ett tag... =)

Men blev iaf tungt att stiga upp på morgon idag. hade stängt av väckar klockan i sömnen och sen som tur väckte pappa mig halv 7. Trode jag hade missat bussen men det hade jag som tur inte. Sandra fick åka gratis buss till luleå, så klart när hon är med mig får ju alltid det. Men hon skulle ju till hertsön och va med några polare och jag skulle vara med micke, men jag var bara över dan. Kom hem för nån timme sen och har tänkt vad man ska hitta på under nyår.. Är ju i luleå men det tror jag blir att sitta hos tojan framför tv. Micke skulle rill björn och säkert sen ut på krogen med dom andra men jag är ju inte 18 ännu först om 4 månader.  :/  

Har inte så mycket mer att skriva mer. Ska ska se en film och vänta på att micke ska ringa.
 
*Tjo hej =)* 


Yeah Party

Idag har man inte gjort så mycket. bara barit i skolan,städat och ska snart till Anna och umgås lite med några. Kommer bli dock kul. Lurade läraren  att vi hade kommit 15 min tidigare till lektionen men det spelar väl ingen roll XD.. Men alla andra lektioner var tråkiga utom företags ekonomin när ida och anna började med sitt samtal.
Ida kan komma på en massa. Hon ville helt plötsligt ha en helikopter men när jag frågade henne en helikopter så tydligen mistolkade hon. har ingen anning men kul hade vi iaf. Tror inte att läraren kalle var specielt glad på oss när vi satt och skrattade hela tiden.  hehe..

Ikväll blir det iaf fene... "tjejkväll" som vi kallar det. Blir dock jobbigt att stiga upp 06:00 imon på morgonen. Bussen till luleå går 07:20 från haparanda så får väl ta det lungt ikväll så man inte blir bakis imon..Blir ju inte så kul för micke. Men nu ska man börja göra sig klar.

Kommer inte hånda så mycket mer än att ska fixa mig nu och sen fara. Kommer bli väl ett antal foton ikväll. 
Herrååå =) heippa


Fredag imon

Blir inge Luleå för mig i helg tror jag.. Isf om jag far ska jag bara över dagen för att umgås med Micke. Men Anna vill att jag ska komma hem till henne imon och umgås med henne, ida och carro. Typ "tjej kväll" med dom. Både Anna och Ida vill att jag kommer för jag är så mycket i luleå och är aldrig någon helg med dom. Anna har försökt få med mig till Torne och annat men har inte haft tid..jag tror att man far dit och har lite kul, Kanske lite dricka kommer säkert dricka lite. Nog skulle det vara kul att fara dit.  Som sagt är inget bestämt, men övertalar dom mig så klart jag far då till Anna. Ida Kommer alltid på med något roligt sammtals ämne som alltid blir intressant eller så är det Anna ... hahaha.. Det går som inte att undvika det ... Anna är lika osmart som mig ;P

Ja det finns inte så mycket mer att skriva om... Sitter vid datorn och väntar att Emma ska bränna en film till mig som jag ska senare kolla på, far förbi maxi först kanske och köper hårfärg.


Kul att ni läste.. Hej dååå :)

Redan Onsdag

Inatt.. ingen sömn.. kunde inte helt enkelt sova inatt... Kommer sova hela dagen..

Hade på tv som vanligt och smsade med Micke ett tag innan jag ringde han..
Kommer typ sova hela dagen idag men ska väl hitta på något som gör att jag håller mig vaken. Måste
förbi stallet. Har ju bara easy boy till söndag. Haft han hela sommaren och tills nu men madde ska
ha easy boy till den 1 Februari då när jag kommer hem.
Kommer sakna att vara i stallet, så klart kommer jag ju sakna mäst easy boy och kommer vara orolig
om han kommer gå regelbundet. Vill ju inte att han ska stå mycket. Men den 1 februari får jag
börja som vanligt igen. Kanske far med helena och rider i luleå nån dag under veckan. Hon känner
en tjej som har en fjording som jag kan få fa och rida...

Men nu ska jag börja fa till skolan.. Haft 3 timmars rast som vi har nu varenda onsdag. * BOOORIIINGG* 

*hej då*


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0