Skönt

Kom just hem från skolan. Chillar framför datorn och laddar ner lite musik. =) Måste ju säga att det är skönt och slippa bråka nåmer. Allt känns lättare idag och lite bättre änn förra veckan och tills igår. Har som inte vetat vad man ska göra eller säga. Men nu är som allt över känns det som =) *Hoppas*

Ikväll ska jag chilla måste hitta på något kul med anna eller någon..

*Kramar*


Stan

Är med sandra här på bibblan. Sitter vid datorerna och dom är inte lite sega om jag får säga de. Folk skriver via msn och några gör mig sur. jaja men nu ska man vara lite social med Rosa sandra här brevid mig. Hahaha.
*Kram*


JOBBIGT

HELVETTE MITT LIV SUGER SÅ JÄVLA MYCKET JUST NUUU!!!!!!!!!!!!!!!


Tandläkare..

Nu har man just kommit från tandläkaren.. Det var inte kul måste laga min tand som dom inte lagade klart förra gången för det gjorde så jävla ont och att jag spänner mig hela tiden. Jag tar inte bedövning och har aldrig gjort det heller. Måste tillbaka den 13 Maj för hon sa stoppa plast eller något sånt på mina tänder. ajaj.. Hatar tandläkare asså! Men men nu ska jag fixa mig sen börja gå till skolan :)

*Kramar*

Lyckad kväll

Ikväll ägnade jag mig så klart och umgås lite med en polare till mig. Tommy hämtade mig ca 21:20 ellervad klockan nu var och kom hem för ett liter tag sen. Kändes faktiskt fett kul att vara med honom, var typ 1 år sen man var sisst med han.. Tror jag iaf  *Osäker* Snackade lite och gled runt i stan och in till torne. Sjukt snäll och rolig vän. Ska va med han igen någon dag här när han kan.

Nu ska jag ringa micke igen och sen sova.
*God Natt*

Torsdag! :D

Klockan börjar dra iväg och slutar om 1 timme. Tänker ännu sitta ett tag vid skolans dumma burk. HAHAH! Gjorde just ett engelska prov och är lite närvös hur det gick . Skulle inte vara kul om man fick IG eller bara G men nog nöjer jag mig med G ändå. Men sånt är livet, skönt blir det också att den här terminen snart är slut och får flytta. Plus att sommaren är på väg. Kommer sola,bada mycket tror jag i år eller det beror ju på om jag får jobb snart. Nu hade jag tänkt att gå och ta tag i pluggandet så jag inte behöver plugga så mycket hemma idag och i helg måste jag ju ändå plugga. Förvånar mig inte alls. Typ 3 helgen jag tar med mig böcker och pluggar men glömde min svenska bok hos micke. HAHA! Blev inge pluggade på de i men fick också låna bok av SV läraren.

Idag har jag inte tänkt och sitta inne hela dagen och bara plugga eller se film. Ska fara ut och umgås säkert med någon idag men vet inte ännu vem. Får väl dra ut någon om inte annat så får jag dra ut emma.
Vi hade ganska kul igår men tog inga foton. Träffade emmas polare dom jag känner mäst är ju så klart Johanna och Anna. Dom andra vet jag bara vem dom är med kommer inte ihåg namnen. Tror det var Hanna,Ida och kristo eller hon hallades. Tappade bort mig lite igår. Eller har någon lust och hänga med ut idag??

Men nu ska jag snoka vidare lite på hundsiorna och skriva lite på msn med frello och hans Gregerdunk.
. *Herrå*


Skolan :/

Idag hade jag tänkt plugga plugga idag i skolan men nu är det så att jag inte får upp mitt dokument om "ensamhet". Har skrivt 6 sidor men den är inte klar ännu. Och sitter just nu på mariannes lekion :/ *Boring* Har lust och fa hem skicka om det men det går ju inte. Har inte cyklat till skolan, har typ 2 timmars rast kunde cykla hem då men visst kan jag gå. det tar typ 20-25 min att gå hem. Men nu ska jag plugga vidare.

*Kramis*

Pluggdagen

Igår kväll for jag och emma på frasses och jag köpte en liten mjuk glass. *Gott* Ja men sen körde vi runt i några timmar. Emma träffa några av hennes polare och sen körde vi efter Tommy som man inte har umgåts på ja vad ska man säga ett halv år sen om jag har rätt. När jag har varit så mycket i luleå har jag glömt bort mina vänner. Helt seriöst har jag gjort de. Hahah! men hade rolig dag igår iaf.

Men idag har jag pluggat ordentligt. Har gett 200%idag och har gjort mycket så kan lämna in lite uppgifter. *Stolt* Snart kanske man ska och sola med emma eller om hon var ut och kör bil i stan som igår hänger jag med :)
Nä nu hinner jag inte skriva nåmer. Ska skriva klart novellen "Ensamhet"!

Lite bilder.
image100
Tog en bild när vi var i Torne.

Godmorgon!

Igår så var jag ute,pluggade och såg på film. Ringde faktiskt Sanna men först trode jag att det var sara. Vet inte varför men har inte pratat med dom sen dom flyttade och började på grans i piteå. Snackade lite med sanna och ska väl se om man åker till dom någon gång och umgås.. haha..

just sitter nu här i skolan, och har tråkigt. Anna är sjuk igen men hon kommer väl i veckan eller nästa vecka. Idag har jag massor och göra som jag ska vara ärlig. Jag måste plugga typ till alla ämnen och mäst till jobbiga matte.! Har ingen lust alls att plugga men det är ett måste iaf. Ska kanske börja svenskan tidigare så man slutar tidigare änn vanligt. Ids inte ha så långa håltimmar man blir så less på att bara sitta i skolan :/ visst kan jag plugga men det orkar man inte med det här humöret.  Det är en typisk tråkig dag jag kommer få idag känner jag på mig. Känns inte alls bra just nu bara man tänker på det, brukar tänka att jag byter skola snart så då brukar jag få lusten och plugga. Fråga mig inte varför !? hahahah.

Jadu nu har jag ändrat mig det blir att gå och plugga nu och snacka i tele lite med micke. Ska börja tidigare svenskan och sen slutar jag. YYeeah!

*Kramis*


Pixbox

Nu har man just stoppat in bilder på mickes pixbox. =)


http://www.pixbox.se/usr_show_id126361_page0_order1.html

Det svider

Mår så jävla dåligt. Varför ska allt bli så jobbigt, du får mig att må bra men idag mår jag så dåligt som jag inte gjort på länge. Bråkat första gången med micke idag :'( Känns som hjärtat bara vill skricka ut och är ledsen som vanligt just nu... Jaja men vi ser ju hur det blir men kommer inte vara lycklig om han skulle lämna mig. Skulle gråta och kännas som att inget skulle gå bra längre. Har så jävla starka känslor för honom, Älskar Mikael Fredriksson.. :'(

Just idag känns det inte som att jag duger för honom eller för någon, Micke är sån underbar person man aldrig kan glömma. Han gör mig alltid glad om dagarna, Jag får bar mer och mer känslor för honom dag för dag. Han är den enda jag älskar och ingen kan få mig att älska honom mindre.. Jag trode han skulle märka det men det värkade inte som det. jag är bara hans nu och för alltid!!!!  Nu orkar jag inte skriva nåmer inte på humör.

*Pussar*


Det var länge sen...

Jag måte ju bara säga nu att man har saknat frello faktiskt.
Har inte träffat han på, låt mig tänka... Ja 110år sen tror jag. HAHA!
Nä men snacka idag i tele och hade sjuka samtal som alltid.
Men det är fett kul !! Nä nu ska jag vara lite social men honom via msn.


Klart en av mina favorit vänner ;P
image99


Glad!! :)

Nu har man pratat med jan carlsson tror jag han hete. Studievägledaren från hackspetten i luleå. Jag ska skicka in papprerna nu och så ska dom fixa att jag får börja i skolan i luleå att det var inga problem alls men bara dom får in betygen och omdömmenda om mig. *Glad* Dom skulle sen höra av sig till mig om 1-2 veckor och att jag får komma och hälsa på i skolan. *Kul* Nu känns det som en bra start för mig och är glad som fan. Äntligen måste jag ju bara få säga. Måste ge 210% nu i skolan och tills jag gått ut skolan också.

På fredan ska man gå till cubus och kicks för att lämna ett cv till dom. :) *GLAD*

Nu plugga puss. :)

yeaaaaaah

Väntar..

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 13:50 så man får sluta. Eller kanske får sluta direkt efter man gjort provet. Nä idag ska jag bege mig till stan och kolla läget. Har inte så mycket och göra idag för imon har man nartionella prov i engelska del 2. *Tråkigt*

Nä ska va lite social med Anna här nu. Ha det bäst =)

*Puss*
Miss u darling<3


Hallo!

Kan inte sova. Har försökt sova nu men jag orkade inte ligga ner i sängen och tråka. Har för mycket tankar nu i huvudet och så här jobbigt vill jag inte att det ska kännas. Inte för en annan heller som betyder otroligt mycket för mig. Fattar som ändå inte. Som sagt mycket frågor men inga svar men får väl försöka lista ut svaren. Inte det lättaste som sagt. :( Kommer vara trött som vanligt imon när jag är vaken halva natten igen.

Kvällen gick åt att se på film och äta apelsin med äpple. Mumms! Ett tag sen man åt de men gott är det alltid. Micke ringde också men han var inte på bra humör. Deppig och sur tror jag han var men ville inte säga något. Saknar han sjukt mycket som vanlig. Tycker inte alls om att vara långt borta från han och nu i 5 dagar. Inte är det länge men för mig känns det som en evighet. Har varit så mycket med varan på loven,helgerna så nu vill man bara va mer och mer med honom. Men ska nu se om det är något på tv sen försöka sova. 
PF prov imorgon. *tråkigt*

*God Natt*
 
image98

Det måste ju bara vara jag

image97
Sliten

LÅTAR
*Leona Lewis -  Better In Time
*Leona Lewis - Yesterday
*Sarah Mclaughlan - In the Arms of An Angel
*Alicia keys - no one

Låtar jag får minnen av :)
*Don Omar - Solio el so
*Don Omar - Dale Don Dale
*Daddy Yankee - Gasolina
*Ying Yang Twins Feat. Pitbull - Shake

R.I.P Pyret

Idag fick jag ett sms av min syrra helena att pyret fick somna in idag. En av hundarna hade bitit henne inatt om jag kommer ihåg rätt så var det diva.  Helena är väl inte på det bästa humöret idag och inte jag häller. Kommer ju sakna henne. Hon var ju den som höll mig vaken om nätterna när hon sprang i sin bur eller på golvet. Liston och pyret var som bra vänner också. Men ska försöka få tag i helena nu. kramar 

R.I.P Pyret
15/4-08

image93
Så liten och smal =)
image94

image95

image96
Söta =) Liston och pyret

Färga håret

Har nu köpt svart hår färg. Känns just nu som att jag inte kommer ha blont hår på 1-2 år. Haha! Men jag är ju sån som man ändra och färga en helt annan färg om 1 månad. Föru färgade jag för ofta men det är ju ty samma ännu.
Nu ska man färga.. hej då =)

*Pussar*


Stan..

Snart ska man bege sig till stan med micke och hans föräldrar ska ut och gå på isen kanske. Jag ska in och köpa en ny vita eller röda jacka. Har svårt och bestämma mig vilken färg. Grå har jag valt bort och svart fanns inte så har nu svårt och bestämma mig men vi ser ju vilken färg det blir. Ska stoppa in bild imon på den =)

Micke är på bra humör fast vi ska in till stan. Först ville han som inte men han är ju underbar pojkvän. Nu ska vi bege oss iväg skriver mer ikväll.. 

*Pussar*

Ps: Micke skrattar år mig just nu .. varför? ingen som vet..


Pernilla och camilla <3

Nä nu vill jag ju ha sommar inte mer snö´, Vill åka till stockholm också till kusinerna. Saknar dom så otroligt mycket. Nä jag måste värkligen fara ner till stockholm och hälsa på dom. Pernilla och camilla vill värkligen de så får göra de innan dom kommer hit i sommar.

hinner inte skriva nåmer måste åka till stan nu. kramis

image89

Pernilloooo och Diva <3

image90
Camilla och indy <3

image91'
Indy 
 
image92
Indy och Diva

Fotograf av bilderna: Emma hj


hos Helena..

Kom just från stan med helena, Shoppade inget men hittade en jacka jag bara vill ha iaf just nu. ´Röd och fin =) Vette vad man ska hitta på nu mer änn att man ska äta och se lite tv med syrro.. Jag har mycket i tankarna nu så jag bara vill tänka eller jag drömmer mig bort fort. Har så mycket med skolan,körkort och lite till. Känns tungt men det löser ju sig som vanligt =)

Idag blev det inte att sova hos älsklingen. Helenas sambo Daniel har åkt bort med jobbet så hon vill ha sälskap men imon ska jag till älskling. *Glad* Nä men ikväll ska vi se filmer vad vi har bestämt just nu..

Nu ska jag ringa älsklign, äta och sen ut och göra lite ärender med helena. =)

Nya foton jag har tagit för 2 veckor sen.. <3

*Kramar*

image85
INDY

image86
DIVA

image87
LISTON

image88
DIVA

Stan..

Vaknade idag 11:15 tror jag klockan var är inte 100% säker. Idag ska jag och helena gå på stan ett tag vad jag vet sen senare blir det att åka till älsklingen. Ska sova där till lördag eller söndag´, har som ingen anning när jag måste åka hem.

Nu ska jag gå och läsa lite till körkortet sen stan..

*Kramar*


Natti Natti

Nu är det bara god natt och imon till stan och sova hos älskling=)

Luleå idag

Ida beger man sig tillbaka till luleå och är till söndag kväll =)
*GLAD*

image84

Bärbar dator

Vill ha en bärbar dator. Funderar om man ska köpa mickes =)

Nä idag har jag haft en lugn dag. Pluggat,sett film och snart se lite tv och sova =)
Blir luleå imon som vanligt ska till helena någon natt och sen till micke. Saknar han som satan! När man har varit på loven och helgerna hoss micke känner man sig så trygg och en massa annat och nu när man kommer hem så vet man att inte micke är där, plus att ingen som sover brevid. Känns tråkigt men men..

Nu ska jag se en till film. *Kramar*


i skolan :/

Idag känner jag mig riktigt seg här i skolan tycker jag iaf. Höll på att somna på engelskan, vart tråkigt men fick mycket gjort. Ska snart iväg och göra ett prov som jag inte fick godkänt från förra året. *Jobbigt* men det blir ju bättre efter jag har gjort bort det. En sak är tråkigt är när Anna aldrig är i skolan, lärarna frågar hela tiden vars hon är men hur ska jag veta. Hallo! Hon är hemma så enkelt är det ju bara men hon är väl sjuk tror jag. Hon skulle kommit idag sa hon igår men icke de. Nä huvva lyssna nu så taskig jag lät. Hahah..

Börjar numera min sista lektion om 1 timme. Just nu flummar man lite med frello via msn. Måste ju nästan dra mig i håret och fara en sväng och umgås med han och dom andra.. Nä nu har man inge mer och skriva.

*Kramar*

Bilder

2007 - bilder blandat
    
2008 - bilder vinter
    
     
   

Mer bilder finns.. stoppat in bilder från mickes stuga påsken =)


När du skrattar lever jag =)

Älskling
Älskling har någon någonsin sagt hur fin och underbar du är?
Hur du faktiskt lyser upp en människas vardag
Att du är så värdefull
för en människa att utan dina andetag
skulle denna människa dö

Älskling har någon någonsin sagt hur viktig du är
Hur du blomstrar där du går
Och att det finns en människa
som önskar sig att få vara dig
Och om du inte fanns
Så skulle denna människa ta sitt liv
Men nu är det vi.


<3

Tillbaka

Nu är jag tillbaka till Haparanda. *Förvånad* haha! Nä ihelgen har jag haft kul och mysigt. Jag och micke har haft lite mys kvällar i helgen, sett filmer.

Lördag
Gick på stan och shoppade skor och hittade lite andra kläder som man inte köpte. *Typiskt* Men måste spara lite pengar. Kan inte alltid handla upp dom direkt. Micke for till rod för att plugga men for dit efter man gått på stan. Var riktigt kul, visst fick dom inte mycket gjort men men.. Pluggade när vi kom tillbaka hem till micke och blev inte lite förbannad på engelskan. haha.. *Arg*
Mot kvällen blev det myskväll framför tv.n ett tag somnade till när klockan var 00:00* Tror jag*

Söndag
Vaknade vid 12.00 skulle fara och köra upp ett spår med skotern så blev att åka lite idag. Vart lite rädd men lungt. Det är ju micke som kör, jag är lite farligare beror på.. *haha*
Han inte göra så mycket idag efter som jag for hem med 16:30 bussen. *Tråkigt*
Pluggade hela tiden på bussen ända tills man kom till happis. *Stolt*
Åker tillbaka på onsdag och ska sova hos helena 1eller 2 dagar. Beror på.

nu ska jag duscha sen plugga och kanske slå på någon film... Brände ner 4-5 filmer från micke så har mer filmer och se i veckan. *Jaaa*

*God Natt*

I'm Mrs


image53

image52

Tråkigt...

Kunde inte sova inatt och det gjorde mig sur. Låg i sängen och kollade på film ett tag sen stängde jag av men inte att jag inte sova. Hostade inatt också mycket, Mamma knackade i  väggen att jag skulle sova men det var inte lätt.

 
Men det enda jag har idag i huvudet är att plugga, plugga, och plugga. Nu sitter man på lektion, lyssnar på läraren som vanligt. Hahaha? Har prov att göra om 10 min har inte läst på så mycket med det är om ämnet  information och layout. Låter as roligt eller så inte.

 Är inte säker om jag har prov i andra ämnen idag med. Dom flyttar hela tiden datumet så man blir förvirrad.
*Information och layout ? Idag
*Engelska prov  Tisdag
*Personlig försäljning eller administration ? Onsdag
*Svenska prov ? fredag

Idag ska jag försöka läsa Kung Oidipus/Antigone. Måste ha läst ut den till nästa fredag.
Så det är mina planer idag att plugga men ska inte klaga.
Tror att Helena har mycket mer att plugga än vad jag har. *Inte pra*
Är det något man tycker om att plugga så är det alltid rätt som sagt. =)
Nä nu ska jag gå och göra lite nytta iaf.

*Kramis*


Plugga ... :/

Plugga Plugga finns typ bara i mitt huvud. Måste läsa en hel bok till nästa vecka, har engelska prov och prov i andra ämnen.. Känns tungt.... Dom här 3 dagarna har jag varit så trött + att jag försov mig igår också. Mamma kom upp och väkte mig på morgon och då är det inte bra. Tycker jag iaf....

Visst är det bra att plugga och det blir sena kvällar, så pratar man då och då i telefon. Ibland lite för mycket också.  Idag har jag inte pluggat något somnade i sängen idag när jag skulle kolla lite på engelskan. Ska imon ge 100% i skolan och ska lägga mig tidigare idag.

Nu har man just laddat ner lite låtar. Fick lite tips på helenas blogg och pratar med micke samtidigt i telefon.
Pratar om vad vi ska hitta på i helgen har så lust att festa men det har inte micke. Jag har inte festat eller gjort något nu när man fyllt 18 år. Känns inge bra men får se..


*God Natt*Närmar sig

Nu känner jag mig glad och taggad. Nu har man fixat och ska snart och hälsa på skolan i Luleå. Något som man bara längtar efter iaf just nu. Men jag börjar inte om från åkurs 1 jag fortsätter som vanligt.
Pappa är väl lite orolig m hur jag kommer klara mig men det kommer gå så bra och roligt blir det att å egen lägenhet. *Mysigt* Kommer väl ha micke sovandes hos mig någon dag som det ser ut just nu..

Nä Nu ska man kolla lite i mode tidning och sen plugga. Fick G på mitt nartionella i engelska idag.

*Puss Herrå*

RSS 2.0