Fredag/Lördag

Fredag:
Jag och sandra satt hamnvakt i riekola. Snacka läskigt att gå igenom skogen när vi skulle dit och så satt vi från 12.30 till 03.30. Sandra ringde så kenny kom förbi en sväng och höll sälskap. Vi såg på tv och pratade, Lina och jenni dissade oss eller ja dom sa att dom skulle komma men icke att dom kom. Men vid halv 3 tiden kom det en silver bil. Man kan ju säga att man var 100% rädd då + att vi inte fick skjuts sen hem. Men han med bilen gjorde inget men vi fattar som inte bara vad han gjorde där... nå ojoj. Vi började gå hem halv 4 på morgon till sandra, skulle sova där.

Lördag:
Vi kom hem till sandra vid 5 tiden, hon gick in i duschen, jag satte mig vid datorn och chilla. Sen var det bara att börja gå tillbaka till stan vid halv 7 som vanligt. Sov ingenting på natten som inte förvånar mig alls. For till luleå och helena klagade lite på mig när jag inte kommer så ofta till henne oh tojan. Man är ju nu mster och faster och träffar inte ens Amanda och Nils. Men nu ska det bli ändring. Om någon helg ska jag dit och bara umgås med syrrorna. haha..
Somnade inatt vid halv 12 tiden. Folk hade ringt men jag sov.

Söndag/Idag:
Har vaknat för 1 timme sen typ och ska snart till stan och chilla lite med några polare. :)

God morgon

Måste ju säga att jag var så duktig igår. hah! Pluggad hela kvällen igår och det är faktiskt sant. Vid 12.00 tiden tog jag och gick ut med molle. Sjukt rolig hund asså vi har nu. Han är helt otrolig och hari nte lite energy.!

Snart ska man fixa sig och bege mot skolan som väntar. Börjar 11.15, Skolan i år är 10 gånger roligare änn vad det var förra året. Har inte så mycket att skriva nu på morgon något här.
jo men jag inte några planer alls mer änn vara hundvakt ikväll och skolan så klart. Någon som har lust att umgås?

jag med lugg! :D (Emma fick hjälpa och klippa, lite snett men och ;) )
Sandra och hennes fredde xD

Fredag / Lördag

Igår måste jag ju säga att jag satt hemma hela dagen men vid 23.00 fick jag fara ut en sväng. Emma förde mig till stranden sedan cruisade hon runt och anna var med i stan plus att hon körde johan och Tommy till krogen.. Snacka om att terran och ida var roliga igår. Dom gick och badade i stranden på natten. Kallt! Vet inte vart dom fick sin ide att börja bada mitt i natten. haha! 
 
Idag får man se vad man hittar på.. Har inte ännu några planer! =)

Dikt

Idag har man varit med folk i stan.. Var väl så där ... Orkar inte skriva. hej dåå...


ONT

Kärlek gör så ont
Men kärlek gör gott endå

Men kärlek gör ont
När man mister den man älskar som mest
Som jag gjorde med dig
Du var allt jag hade
Men nu finns du inte kvar
Du orkade inte kämpa
Och stanna kvar
Så kärleken till dig gjorde så ont
När du lämnade mig ensam

Nu kan jag inte bli kär mer
För jag förlorade dig
Och jag tog de så hårt
Så kärlek är inget för mig

För att det gjorde så ont att mista dig
Och den kärleken gjorde så ont
När du lämnade mig själv


Idag

Helgen har varit så där. Förstår som inte, visst jag har sårat en person otroligt mycket och gjort den personen besviken. Jag kan som inte sluta tänka på just de. Mår själv också riktigt dåligt , och jag tänker hela tiden på de. Vill göra allt för att få det bättre men vet inte om personen vill det.

Vill inte må så här :'(


RSS 2.0