Hemma igen! *SKÖNT*

Haft ganska kul i luleå. inget man kan hurra för och vara glad över.
Nu har jag kommit in i mina tankar igen och har bara funderar dom 2-3 dagarna och funderar ännu av saknad till någon. Skänslorna blir starkare och starkare.

Vad ska jag göra.? Älskar dig!!!!


*Herrå*
Hemma

Idag kom man hem på morgon 04.30, kunde inte somna när jag kom hem så somnade ca 08.00. Pappa o mamma väkte mig vid 11 tiden. *Fett jobbigt*. Jag har varit i luleå 1-2 veckor och är hur glad som hälst över det. Jag och pernilla äger ju!! Vi har mäst umgåts med Johan, Frello, Alex och JB dom är veckorna / Dagarna. Smet också ut på natten från faster. jadu klockan var väl 00.30 och vi kom hem 03.40 om jag minns rätt. Vi for och såg på när johan och alex lanade. *GALNA Ja!?*  Vi har hittat på många sjuka saker men int för jag ska säga allt ci har gjort. Pernilla berättade också att jag hade somnat en kväll så hade något ramlat på golvet. Jag hade ställt mig fort upp från sängen och pernilla hade bara skrattar åt mig men jag hade sagt i sömnen: hahaha skratta du eller vad det nu var. Sjukt asså eller pinsamt kanske. hahah. xD

Just nu sitter jag här hemma ute på balkonen och chillar med datorn. Måste ju säga att jag älskar bärbara datorer! Jag funderar på att köpa en nu när jag får lönen eller så åka till stockholm med pernilla. Har snackat med några av pernillas polare och dom ville att jag skulle hänga med pernilla så vem vet. Just nu får jag inte för pappa men ska snacka lite med mer han idag. Snackade lite i matbordet och då vart han lite fundersam så vi får allt se hur det blir.

Ja nu tänkte jag gå in i duschen och sen kanske fa förbi IKEA en sväng och kolla lite saker till rummet.

MUSIK TIPS
Don omar - Adios
Pussy cat dolls- Buttons
Busta Rhymes - Touch it
Sean Paul - Temperature
Don omar - conteo
Don Omar - Otra Noche
Don Omar - Provocandome
Ying Yang Twins ft. Pitbull - Shake
Chris Brown ft Jordan Sparks - no air

Nu fick ni bra låtar att ladda ner =)

 mer bilder på pixbox


Med gänget

Nu sitter man här med johan, pernilla, alex och frello.

Hos alex

Inatt var både jag och pernilla vaken hela natten. somnade vid 07.00 på morgon och igår sov jag ingenting alls. *Jobbigt* Kan bara inte helt enkelt sova. Men vad kan man göra åt det. *Inget* Vem vet om jag kommer kunna somna inatt med. Det tror inte jag iaf. Pernilla kanske somnar men jag har vissa perioder jag inte alls kan sova.

Idag har man inte gjort så mycket. Jag somnade ju vid 07.00 och vaknade 14.00 så jag kan ju säga att jag har sovit lite. Var tidigare till dollar med min kusin pernilla och min syrra helena. Snacka helena är lite flummig ;) Men just nu så sitter man framför datorn och är osocial. Pernilla ligger här brevid fast i sängen;)


Hemma en sväng

Igår vart det vild kväll igår måste jag ju bara säga. Int för jag kommer säga nåmer men en bra dag/kväll blev det. Jag mötte fanny och gänget utanför shell och sen gick vi till stranden. Snacka fint det är att sitta där på kvällarna / natten. Hahah..  Jag minns iaf att man somnade vid 4-5 på morgonen. *Härligt*

Själv har man just kommit hem, pernilla ringde nyss så får se vilken dag hon kommer hit. Kanske i veckan kommer hon eller nästa vecka. Hoppas att hon vill komma nästa vecka iaf =) Har som lite planer i veckan som jag ska göra och måste göra. Haha

Nä nu fick jag ruski lust på att hämta något att dricka sen fara iväg igen. Inte iaf kaffe ;)
 *Ha det bäst*

 
Pernilloo får vara med på bild idag. hahahh!  ;)

Jag,Pernillo o, Camilla

Jag måste ju säga att pernilla och camilla äger ju fett allt! Så kul som vi hade kan man inte säga. Man måste vara med oss om man vill veta hur kul man kan ha. Det är synd att camilla åker hem. Kommer sakna henne så mycket. Fick träffa henne 1 dag. * inte glad * Ska tillbaka och va med pernilla om hon inte kommer hit en sväng! haha då kommer hon få roligt, tro mig :D

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart duscha. Får in mina 4000kr idag också! *GLAD* ska köpa en ny mobil och kanske nytt mobilnummer. ;) Men jag skriver ju här på bloggen om jag har nytt nummer så klart.

Nu ska jag fara. Herrå :)

118100

Läste på någons blogg att man kan skicka te.x  " Vem är emma hjorth?" Ville ju också testa och se vad man fick för svar. Testa ni också =)

Svar: Vi på 118100 tror att Emma är en söt, äventyrlig tjej som gullar musik, mode och ryska teserviser. Hennes favoritfärg är gul och hon drömmer om att bli kvinna som rider barbacka över himalayamassivet på en vildjak.

RSS 2.0