Bra dag!

Idag har man inte gjort så mycket. Vaknade 2-3 tiden på dag som förvånar mig faktiskt. Har inte sovit så länge på flera veckor. Tog det lungt och var hundvakt sen när mna hade vaknat. Mamma skulle och handla, pappa vette fan vars han tog vägen men han for iaf någon stans. Man kan tydligen inte lämna molle ensam hemma nu, han har börjat riva och äta upp väggarna. HAHA! Sjuk hund. nä skojja bara men jag säger bara valp!

Senare mot kvällen for jag till stranden och skulle umgås med Lina och Jenni en sväng men efter ett tag kom hela gänget dit. Lule hade väl inte världens finaste moppe om jag får säga så =) Satt vid stranden 2-3 timmar och hade kul..
Såg att Tommy körde förbi 2 gånger men han kom aldrig och snackade. illa eller hur ;) men han var med fredde.

Imon ska man träffa Tommy sen senare ska man va med Lina =) kommer bli lika rolig och bra dag som idag.

Lite bilder från idag och från helgen
Fredag/Lördag:

    

Söndag (Idag):
        


Skräp ;P

Var det en kille eller en tjej som ringde dig senast? Kille ;)
Vad står det i ditt femte sms? "Sover du?"
Vem ringde dig senast? Tommy .
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? På en person
Vilket språk är din mobil på? Svenska såklart.
Vad heter din ringsignal? Vet inte.
Hur många sms har du i din inkorg? 25.
Vad står det i ditt översta sms och vem är det ifrån? "Hemligt"
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det ifrån? "Hemligt"
Vem är din 13:e kontakt? Anna-stina =)
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner? Björn.
Ogillar du nr 5? Nä, det är ju Andreas:P
Har du varit ihop med nr 27? Nä!.
Vad har din mobil för färg? Grå =).


Krogen!

Äntligen idag får man ta det lungt. Snacka det vart fett lyckad kväll igår! Det måste jag ju säga. Jag började dricka hemma Gin lemon, gick senare mot stan för att umgås lite med lina och jenni innan man skulle på krogen med Tommy och gänget. Vi satt och chillade utanför busstation sen gick vi så klart till stranden. Men det var ingen ide att följa med Lina och jenni dit för jag han bara dit så ringer tommy att jag ska med till krogen. Kände som att jag inte vågade men va fan det var ju första gången och det lät ju kul. Man ska ju gå till krogen med någon som man tycker om som inte får mig på dåligt humör. jag har aldrig varit på dåligt humör, snacka skön kille han är ;) Har kännt han lite mer än 1 år om jag minns rätt.
Var på krogen med Tommy ;) sen kom ju hans polare krio, nicke, dennis, jonte och några till. Minns inte allas namn men men. Det får man ju räkna med när man dricker.  Träffade ju stina också. Men jag måste ju säga att vi hade sjukt kul och det var första gången jag var på krogen. Kommer ihåg lite från kvällen när vi for från krogen, vi skulle typ gå till torne. HAHA. vi var väl hemma på morgon, + att jag sov hos tommy.

Ikväll har jag inte gjort så mycket. bråkat med pappa som inte förvånar mig alls, hämtade min väska från Lina. haha.. Nu funderar jag på att snart fa ut och röka innan man ska stoppa på någon film.

Hej dåå kramar!

Bra dag!

Idag måste jag ju säga att jag är stolt öve Easy boy. Red med Anna och det gick järre bra. Jag red ju Easy boy till hr, han fick va ute i hagen 1 timme på hr innan jag skulle rida. Jag kan inte fatta så fin han är.  Anna red Moon mist, Lite seg var han idag. haha. Imon ska hon hoppa men jag ska bara rida dressyr imon. På fredag blir det rida kurs för reine. =)

For ut senare mot kvällen och träffade först sandra,Lule,jenni och några till. Kommer inte ihåg namnen. sen när dom for hem var jag med innala vikke och Lina. Satt vid stranden och snackade lite. Det började ju regna men int för vi gick någon stans men fick sjukt hem iaf från frasses. Tommy var ju inte tvungen men vem vill gå i regn hem från stan. Hade ingen lust när man fick åka bil hem ;D Har träffat honom på länge heller.

Nu orkar jag inte skriva nåmer. ska se klart sex and the city sen natti natti.

Kan man känna så här igen ;)

Int så det så svårt att vara lycklig när man känner sig omtyckt! =)

Du får mig att kännas speciel, något varmt och fint.
Du får mig lugn och och väcker många känslor inom mig.
Måste ju säga att du är en otrolig fin person med en varm & go insida.
Jag vill att du ska veta att från djupet av mitt hjärta är ditt namn ristat in.
Vill alltid finnas vid din sida när du behöver mig eller tvärt om.
Ibland går inte allt och förklara hur mycket man tycker om en person, Ibland är man lite blyg för den man tycker om men det är inget fel. Jag vet att jag behöver inte vara blyg för den jag tycker om. En kille som du är vad jag behöver.
Vi har lätt att prata om allting, du förstår mig och med dig känner jag trygghet.

Det finns igentligen mer änn vad ord kan betyda. Du betyder mycket mer än vad just du tror. Dagarna jag är med dig blir jag alltid glad, omtyckt, säker, lugn och trygg. Tiden går fort och skulle vilja stoppa tiden ett tag.
Vill inte fara hem när jag är med dig.

Det jag känner för dig har jag aldrig känt förr. Varje gång du rör vid mig, kysser mig, ser på mig eller något annat så sprids det en känsla inom mig, en känsla, en värme, ett pirr. Ett pirr, en känsla & en värme, på ett tecken på att man är kär/förälskad. Plus att jag kan drömma olika drömmar om dig på nätterna när du inte vet något. Fast du sover vid min sida eller någon annan stans. Drömmarna stannar imon mig <3

Nu har jag skrivit lite. Imon ska jag upp 06.00 så ska bege mig till sängen nu och nanna kudden ;)

Horoskop idag!


Väduren 21/3-20/4

Du tror först att måndagen skall bli ganska stillsam, men det blir en dag full av överraskningar och skoj.


Work tomorrow!

Har försökt sova tidigare men kan inte sova. Snackar just nu via msn med Tommy om lite olika saker som är så intressant tycker jag. Vi har så fina diskutioner ibland om man säger så. Sitter just nu bara och skrattar som inte är så jätte ovanligt heller. haha.. XD Snacka om en sjukt underbar kille han ärJag känner mig glad idag också, har inte haft så mycket att tänka på dom sissta dagarna. Har bara funderat på bra saker och dagar man aldrig kommer att glömma. Den 9 juni är te.x en speciel dag för mig. Men int för jag ska säga varför just idag ;) Ni får lista ut det själva. Haha!

Imon blir det Jobb,Jobb. Första dagen imon och ska jobba på Haparanda ryttare om någon undrar. 08:00-16.00 tror jag om jag minns rätt. Nu orkar jag inte skriva. Måste va lite social, ha det bäst <3


Luleå idag

igår hade jag faktiskt kul mot kvällen. Tog inte sprecis nå många bilder men kan säga att sandra, jenni och Lina hade rosa hår eller rosa slingor. HAHA.. Nu ska jag inte säga så mkt mer änn att fa till luleå..

Krammm


Bra kväll!

Idag hade jag tråkigt i början av dagen men efter några timmar vid 7 tiden så for man och umgiks med Sandra,Jenni,Lina,Lulle och en massa andra folk. Vi var ganska många och hade kul.. Sen senare träffade man Tommy innan han skulle till fredde bara en snabis träffade jag han. *Glad* Fick skjuts en bit om man säger så. Skulle gå till stranden i stan för sandra och alla skulle dit men ides inte åka moppe ;) *Nästa gång kanske*  Vi var på strande och chillade. Visst träffade man några stycken men inte var det många. Plus att det var ganska många poliser ute kan jag ju säga. Hahaha..Sandra ville inte lämna mig själv innan jag skulle va med tommy igen sen senare..*Saknade ju han* Men jag gick och cruisade lite med syrran Emma och Anna. *Kulit värre* Jag undrar om emma och anna hade kul när dom körde efter oss xD Hahah.. Typ följa jon eller något. Men som sagt så hittade man ju gasen xD. HaAHAHA..;) Fick några sms undertiden: Händerna på täcket. Roligt sms som man inte kan glömma heller xD *Typ okeej*

Nu ska man chilla via msn ett tag sen sova. Luleå imon ;)

En viss person kan man inte glömma heller;)<3


Tankar!

Natten började med en massa tankar eller igentligen började nog tankarna redan innan jag somnade igår. Men jag kan inte ännu heller sluta tänka. Har sovit dåligt sen söndas då när jag kom hem från Luleå. Under dagen idag för mig har varit lite konstig, anledning är att mina tankar har börjat igen. Direkt när jag vaknade så började allt. Det är både bra och jobbiga tankar på samma gång. *Jobbigt* I stortsätt så har jag tänkt på vad jag har gjort på olika tillfällen, hur kunde jag varit om jag var annorlunda, Vissa saker har varit omöjliga att veta. Minnen vaknar också upp och kommer till huvudet med frågetecken. ´Jag vet inte vad man ska göra. nu vill jag bara tänka och tänka. Känner mig deppig och alla tankar blir allt djupare, men det går att tänka på det ändå.

Visst har jag gått igenom mycket men ändå är jag glad. Vissa saker känns deppit att tänka på som jag inte vill dra upp just nu. Kommer inte heller att göra de på ett bra tag vad jag vill just nu. Jag har försökt få allt bra igen men allt blir bara skit direkt när man är hemma igen, telefonen ringer och tankarna bara blir mer och man får nästan ont i huvudet. Brukar ta min mp3 och gå ut och gå om jag vill va ifred och tänka, då stänger jag av ljudet på mobilen. Orkar inte hela tiden må så här. Känner mig värdelös ibland att den man tycker om försvinner men det gör han inte. Men folk frågar och säger en massa saker som är så falska så jag blir ibland lite ledsen över de. Jag har sagt förlåt till dom jag kanske sårat men det spelar tydligen ingen roll. Det handlar tydligen att välja värkar det som. Vadå välja? Ivland så vill man inte välja, varför ska jag bestämma hela tiden?. Får jag inte tycka om vem jag vill? Allt känns bara jobbigt just nu. Min deperations månad *typ*

Det här låter säker jätte kul för några men som jag mår känns inget just nu bra. Jag ska ikväll försöka hitta på något kul så man kommer bort från allt deppande och tänkande. Men det är inget konstigt att jag kan må så här ibland. Men känner mig ocks lite tansksprid och vet typ inte ibland om jag låste dörren hem om jag far någonstans eller andra saker. Jag orkar som inte nå mycket mer. Tankarna tar över mig värkar det som och alla andra. Snart sitter jag här ensam igen men tankarna. Inget ovanlige men så är de jag känner. Nä men nu är ju frågan vad ska jag göra? Varför måste man just och just hela tiden nämna någon på sin blogg eller någon sida? Varför ska just du vara så jobbig?

Jag ska nu iaf gå ut med Lucky en sväng och kanske molle som får följa. Känner att jag behöver gå ut och va lite social med hundarna. Ha det bäst allihopa. 

Väntar på bättre tider........ Tycker om en <3


Onsdag

Har inte skrivit på länge och ska börja med det igen. Måste ta bloggen på alvar. haha! Nä men idag har man inte gjort så mkt. Var med kim och anna en sväng + att man fick träffa tommy idag med ;) *alltid lika kul, tro mig*.. Det var typ 100år sen man var med anna. Men ska imon möta henne på skolan 07:55.. *Tidigt*

Nu ska jag sova. Orka skriva xD


Halloj ; )

Har just börjat att fixa mig lite, måste börja bege mig mot skolan snart som vanlige. Men nu är det bara 4 dagar kvar. *Skönt* jag bara längtar sjukt mycket. Har ju sökt in i skolan i luleå så vi får ju se under sommarlovet hur det blir sen.

Idag ska jag inte göra så mycket. Kanske sola om jag ids sen ska jag väl fa ut och hitta på något. Vem vet ;)

Herrå *KySsAr*


Emmas student

Idag tar emma studenten om 1 timme xD Måte ju ta foton på henne och hennes polare. Kanske tar ett foto på Tommy :)Ska dit så klart och imon beger det sig mot luleå och kolla studenten där också. :D Micke,Kevin o rod tar ju fan studenten i luleå .. haha Nu ska jag fixa till mig och skriver mer senare idag och bilder kommer in. . :)

YEEAAH

Frågor

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Ja
Tackat nej till samlag: ja
Hånglat med nån riktigt ful: nej
Hånglat med fler än 50 pers: ja
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: nej
Gjort något riktigt dumt: ja
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på nyårsafton: ja
Åkt ambulans: nej
Gjort nåt olagligt: ja
Fått din mamma att gråta: Hon är död ;(
Blivit polisanmäld: nej
Slagit ner någon: orka
Skämts över dina föräldrar: adå
Skämts över dig själv: adå
Sagt jag älskar dig och menat det: ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän/f.d: ja
Tar du droger: nej
Dricker du: ja
Vilka kläder sover du i; trosor
Vad hatar du verkligen: hm bra fråga, lögner
Varit kär: ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: ja
Är du ensam nu: ja
Vill du gifta dig: vet inte
Vill du ha barn: Ja, Har varit men gjort abort. : /


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: micke
Fick dig att gråta: micke ;)
Du delade en drink med: vet inte
Du gick på bio med: micke
Skällde på dig: pappa o mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit: nej
Kramat någon: ja
Pussat någon: ja
Köpt någonting: ja
Sjungit: jass
Saknat någon: nåt sjukt mycket..


HAR JAG:

Digitalkamera: ja
Telefon på rummet: ja
Egen dator: ja
Könssjukdom: fan heller
Husdjur: ja
Bra kompisar: ja, några
Tar du receptbelagda mediciner: nej
Vem vill du fika med just nu: jisses, vem vet


KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel? 22, tror jag
och yngsta? 17
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Jadu, är riktigt kär just nu ;)
Vad tycker du om kärlek? skiit
Har du flashat/strippat nångång? nej
När kramade du någon sist? igår
Saknar du någon speciell person? ja
Har du svårt för att bli kär? sådär
När kysste/hånglade du med någon sist? oj, igår?
Ångrar du det? nejnejnej
När fick du senast en komplimang? igår
Har du hånglat med någon av samma kön?


Luleå Cruising

Kan inte sova så kan skriva lite är i bloggen. Snacka om lyckad kväll det vart i helgen på luleå cruisingen och fotade mycket. hade 468 foton i kameran xD Snacka om sjukt mycket foton och mäst på bilar. Först var man på bilutstälningen och sen vart det att fixa sig och tillbaka till stan. Drack inte så mycket i helgen, hade som inte lust för första gången. Några cider gick ju bra iaf xD Crille körde opeln hela dagen och natten, hur orkar han.. Det undrar jag faktiskt. Micke satt i framsätet och flummade.. Matheus drack men sen raggade han upp någon brud så vi körde efter deras bil. hahah xD Mötte också Björn,jenzzon ganska ofta så stog och snacka med dom.. haha xD nä nu ska jag försöka sova igen. Jag skrev det är bara fort för jag har så tråkigt. Bilder finns på pixbox  xD


*GOD NATT*

RSS 2.0