Ute

Nyss kom man hem från stan. Suttit vid språkskolan med sandra och lule. Sen kom det några till moppe pojkar efter ett tag. *jobbigt men kul*  Satt och snacka lite skit. Men snacka chocken man fick efter ett tag. Perti kom och snackade och han har man inte sett på ett bra tag. Men petri är snäll. Vi satt och flummade lite och man kan inte skratta när sandra börjar skratta för hon har så rolig skratt. xD och att hon kan misstolka vissa meningar.

Petri sa typ: Alla tjejer suger i haparanda
Emma säger: Jo jag vet, för jag tycker inte om tjejer bara killar
Sandra säger: Haha
Emma säger: Vad är det nu sandra. Misstolkade du vad jag sa. xD

Hahah petri förstod inte.. xD

Nä nu ska jag ut igen. Hinner inte va så mycket vid datorn. Snacka bra dag jag har idag, typ min lycko dag.!!*GLAD*


Rubrik?

Idag var det chill i skolan .hade matte,svenska och engelska. ojoj.. Imon har man sissta administration provet. *fett Jobbigt* Jag väntar på att camilla eller pernilla ska logga in. Saknar dom så mycket men dom kommer den 25juni och är 1 månad. Sjukt kul. I år missar dom igen LK. HAhaha.. *Otur* I sommar kommer man ju inte ha lite kul nu när dom kommer och sen ska jag åka tillbaka till stockholm med dom. *Glag* FÅr se hur länge man blir där.
Känner på mig att jag kommer va i stockholm sen ett bra tag iaf. Pernilloo älskar pärlor eller om man säger hon är galen i de. xD Camilla tycker inte om att gå min och pernillas långpromenad. brännäslor,skog,gåväg. Jag kans äsga att jag har gjort bort mig ett antal gånger när man är med dom på stan. Ibland skäms jag inte lite när man har gjort bort sig. Camilla lurade ut mig på vägen också en gång det går inte att förklara. Men camilla sa typ til mig: nu går vi. Så går jag över halva vägen vid smedjan och så stannar jag på vägen och typ säger högt: EN BIL! så springer jag tillbaka. Snacka Pernilla och camilla skrattade. Jag fattade inte varför jag gjorde sådär xD .. Lite flummig får man vara när man är med stockholmare.

Emma säger: Kolla pernilla pärlor.
Pernilla säger: PÄRLOOOR!! JAA
Camilla säger: Inte nu igen. snälla
Emma sägr: HAHAHA.
Camilla säger: *Suck* 
Camilla säger: kan vi inte gå snart
Pernilal säger: Jo vänta snart xD
Emma säger: Snart är ca 2 timmar 

 Hahahahah xD

Nä nu ska jag kanske fa och sola. =) Vi får höras. *Herrå*
      


Hundvakt igår kväll

Igår var man hundvakt till lilla Molle och Lucky. =) Molle var sjukt busig igår, bt mig i handen istället för att hämta leksaken men sa åt honom. Valpar har fett vassa tänker. tro mig jag vet xD Kvällen vart iaf lyckad och fick mysa med hundarna. Först hade man långtråkigt ett tag men simpson började så försökte se de lite iaf, Molle var så busig så fick vara social med honom. hinner inte skriva nåmer....

Nu ska jag duscha och fa ut med någon. har ingen anning vem man ska umgås med idag :PEmma,Zarah,Catarina,Sophia hjorth

hon plockar fram ett foto som hon visar för mig
där hon är nydöpt i mammas knä

sarahs panikslagna sorgsna längtande ansikte frågar mitt svarslösa jag;
- hur kunde hon lämna mig?!
hon visar fotot för att minnas förr i tiden
hon vill att jag ska kunna göra något för henne
för hon med dottern i famnen på bilden dog i sjukdomen alkoholism

                och jag känner henne närmare än någonsin,
                varje gång jag pressar i mina andetag i hennes luftstrupe

hon vill dö,
hon önskar att få träffa sin mamma

hon behöver mina andetag mera än jag
men hur jag än försöker trycka mina händer mot henne så knuffas hon längre och längre bort
bort från tangentbordet


hon gråter
hon gråter i webcam


Skriven 2005-06-20  av min kompis Josefin StrangGod morro =)

Nu har man just vaknat och är pigg som fan just nu. Ska ta ut hunden sirekt nu när jag går ner till köket. hihi.. Nu hinner jag inte skriva nåmer. *Kramar*


Hundvakt

Ikväll jobbar både mamma och pappa, emma skulle kanske ut med anna senare så kommer få bli hundvakt. Jaa! Ska sitta nere i vardagsrummet och chilla framför tv. Funderar på om jag ska be någon polare komma och hålla mig sälskap ett tag iaf. Det skulle vara kul tycker iaf jag. Tog foton idag på lucky och jag måste ju säga att han ser förjävlig ut i pälsen får ta och borta han imon eller iaf snart. Moltaz behöver man inte oroa sig för just nu.. ahahah xD

Nu ska jag till stan och sola innan man ska sitta hemma framför tv:n någon timme. *Kulit*

   

Bloggbyte kanske!

Funderar på att göra bloggbyte ; )

Lyckat

Första natten med Moltaz gick faktiskt jätte bra. Han gnällde och skälde någon gång men sen gick han in i mammas och pappas sovrum. Funderar på om han tog Luckys plats. Moltaz ville busa igår och ta Luckys saker men det tyckte inte pappa om så han tog bort leksaken och gav den bara till Lucky. Lucky är lite rädd för Moltaz, han tycker inte om när Moltaz kommer med fart mot honom. Men Lucky o Moltaz är helt klart dom bästa ; )

Jag vaknade idag (08:10) har försovit mig som sagt var jag sjukt trött igår kväll.. *Lyckat eller hur!?*  Vet inte hur jag lyckades försova mig. Pappa ropade bara: Flicker klockan är 08:10. Jag och emma fick såklart stressa =) Pappa fick släppa ut Moltaz på bakgården. Nu har jag inte nåmer att skriva är så trött. Ska snart på lektion om 2 timmar. : /

*Kram hejs*


Moltaz (Molle)

Nu har man äntligen hämtat hem lilla Moltaz. Han heter inte Kalle utan på papprerna heter han Moltaz och ska kallas för Molle. Snacka söt alla hundarna han som hade Moltaz. Mamman o pappan till moltaz  var busiga. Dom hade också en valp från tidigare kull så vi fick träffa Moltaz syster också. Moltaz är född den 28/1-08 =)

Nu hade jag tänkt gå ner och hämta lite vatten eller saft sen se på tv
.

     Moltaz

 Mamman till Moltaz som leker med sin valp från tidigare kull =)=)
 Systern till Moltaz
 Pappan till Moltaz som leker med en från tidigare kull =)

Äntligen idag!

Har just kommit hem,  Har funderat hela tiden på att börja med att vara i stallet igen. Känns konstigt när jag inte har varit där på flera månader så fick någon dum ide på vägen hem att gå in i skogen och fota lite. Gick efter stigar och ängar. Hahah.. Konstigt nog såg jag en 100år gammal bil tyckte jag iaf. HAHAH..

Idag så ska vi hämta hem lilla Kalle =) *GLAD*
NU ska jag skriva lite via msn med folk. Skriver sen mer när kalle har kommit hem =) Foton kommer också ikväll..

    


Skoltrött

Äntligen börjar solan lysa fram lite... =)

Det här får bli ett kort inlägg, är alldeles för trött för att skriva ett längre samt att jag egentligen måste plugga nu under rasten. Känns jobbigt men har varit på engelskan just och ska börja jobba med svenska uppgiften som man fick av Anneli förra veckan.  Har lite att fixa så är den uppgiften också klar. Det är cirka 3 veckor kvar om jag minns rätt. Jag tycker inte om det för man måste stressa, så man hinner göra alla prover. jag har faktiskt funderat på om man ska försöka bli smal till sommaren.
Nu ska jag plugga vidare så man får sluta någon gång.. Känns skönt =)

*Kramar*


Känsla..

Nu har jag slutat för idag, vilket känns skönt! Ville inte gå hem idag för det regnade lite och kylit ute tycker jag. Brr! Anna stannade i skolan för att vänta på hennes mamma så jag började gå hem. Men nu sitter jag hemma framför datorn och känner mig inte alls på nå humör. Mår inte bra och känner mig konstig eller vad man ska säga. Försöker fundera ut igentligen vrför jag är så deppig. Jag vet ju iaf en sak varför är det men det behöver inte alla veta. : /

Idag blir det att ta det lungt,pugga och se på någon film. Har en film som heter The holiday eller vad den nu hete. Funderar på att se den efter man har käkat men har inte heller någon matlust. :Vad är det med mig igentligen? Varför mår jag så här? :/

Nu ska jag vara lite social med helena och Tommy via msn :) Herrå


Måndag

god morgonHar vaknat för ett litet tag sen. Sitter här och funderar vad det är med mitt öga. Det svider och är rött, knns som att man håller på att bli sjuk eller jadu ska kolla om jag är sjuk senare om jag inte börjar snart må bättre.Inte skulle jag ha tid och bli sjuk nu? nej har så mkt med skolan ännu. Ska idag försöka göra bort det mästa i ämnerna så man blir fortare klar med kurserna.

Nu ropar pappa och ska börja åka mot skolan.
*kramar*

Söndag

Idag blir det att bara ta det lungt och måste plugga till körkortet. Men ska börja plugga senare idag. Tänkte ta en snabb dusch och sen plugga lite. Har några saker jag måste göra klart så man gör klart kursen. =) Hade tänkt fara ut och gå 4 tullar men det ids jag inte idag.  Är det bra väder imon så ska jag gå de.

Har inte så mycket mer och skriva. =) skriver sen ikväll mer.

Bilder från i igår =)

Kim               

Finns mer på pixbox imon ;)

Hos Kim

Ligger i sängen med annas dator. Kim och anna spelar något spel :) Bakis som satan är man och har inte mått bra på jadu många timmar. Hade rolig fest igår hos Kim. Först vad jag lite blyg, Anna och jag gjorde en grogg till oss vid 19.00. Då började vi dricka. Alla andra började typ också då att dricka. Antero och peder kom vid 8 tiden tror jag om jag mins rätt och Limpan var schaffis till dom. Han stannade ju ett tag han med. Jag har lite dåligt minne från igår men jag hade iaf kul det jag mins. Deckade och kim hade fått bära in mig i husvagnen och Anna somnade också ganska sent.. Sebbe måde inte heller världens bästa som sagt.  Vill inte nämna något namn men nog fans det en snygging som man snackade lite med och så.. ;) Nä inte säga för mkt ska nu snacka med anna och kim lite. Måste vara lite social;)

Nä nu ska jag försöka äta. Har inte ättit något igår och inte idag med. Men fick kycklings salad nyss av kim fast jag inte ville äta.. Skriver mer sen och stoppar in bilder direkt när jag kommer hem.

*Kramar*

Seskarö

Anna sitter här och säger: Inte nå frågeteken.. Hahahah xD Lurade både Anna och kim igår att jag skrattade som fan åt dom.Jag sa till dom att jag inte kommer till seskarö och Kim blev så sur att han ville snacka med mig!?  Anna vart också så sur men efter 15 min så bad jag Anna stoppa på högtalare så sa jag: Det var bara ett skämt.. XD Satan Anna blev lite sur och kim sprang iväg, sa att jag skulle få en tegelsten i pannan nästa gång. HAHAHAHAH ... Dom är lite roliga eller dom är ju de.. HAHA Får ju se hur kul man har ikväll då.

Nu har man äntligen slutat svenskan och ska väl ta "rökpaus" hahaha.. illa det också .. Börjar ju ändå matte snart, vill inte gå dit för att matte nartionella gick väl inte så jätte bra tyckte jag. Får ju veta idag hur det gick...

Ha det bäst nu ska vi fara ut.. *KRAAAM*

Plugget

Igår kväll vart det att se top Model,plugga och bara ta det lungt. Blev ju någon tomme man snackade i telefon då och då. Tommy ringde och han var full men det var faktiskt kul ock snacka med honom, ska ringa idag och se hur han mår men ska inte ringa före 12.00. Ska ringa cirka 13:00 när jag har slutat. Det var någon student dag eller vad det nu var. Emma skulle inte dricka iaf sa hon.

Sitter här i skolan på lektion och funderar om man snart ska skriva ut lite uppgifter man har gjort och lämna in dom. Har faktiskt gjort mycket idag som förvånar mig totalt idag. Har sovit 3-4 timmar nu i flera dagar men igår somnade jag vid 22.00. *Konstigt*  Funderar nu vad man ska göra nästa timme för jag börjar först halv 11 eller 11 igen. Har inte närhandel men kanske blir att plugga lite extra..

Nu ska jag göra Test kapitel 5 sen slutar jag.. Men ha det så bra *Kramar*

 Slitna jag xD

God Morgon

Vaknade idag halv fem på morgon och tänkte det är inte sant! Somnade om och vaknade cirka sju. Hade svårt och somna inatt igen men blev inte vid tre-fyra på morgon iaf idag. Somnade vid ett-halv två.  Igentligen borde jag göra en massa andra saker just nu istället för att sitta här. Känner mig på något sätt glad idag. Jag har ingen anning men vem vet. Kanske händer något kul idag. =)
Har inget planerat att göra idag alls mer änn att plugga lite. Har inte varit så social med pluggandet sen måndas. Idag blir det ändring iaf på det. Nu ska jag gå från datorn och börja göra det jag ska göra så jag hinner med allt.

Puss o Kram

 
Dagens låtar:
*Rihanna - Take A Bow
*Leona Lewis - Better In Time
*Cascada - How Do You Do
m.m

Idag /Barcelona

Sitter vid datorn och kan inte sova. Blivit pigg som inte förvånar mig alls men men. Skriver lite med Helena,Tommy och Micke är via msn. *Kul* Lovade också Emma att inte snacka i telefon inatt så hon kan sova men det blev det ju inte. Taskigt av mig igentligen men ska börja stänga av mobilen på kvällarna.

Nu är jag ju avis på Helena som ska till Barcelona 12/6. Hon skulle vara där till den 31/7 eller längre. Kommer inte se henne på länge. Jag skulle ju vara närvös men ändå är det ju skönt och komma bort ibland och ännu till en annat land också.. :) nu hinner jag inte skriva nåmer. Håller på och somna nu vid datorn.

*God Natt*


Varför

Har ni mått dåligt i flera dagar och vet inte vad jag ska göra. Känns som allt försvinner och skolan börjar gå åt helvette igen. Knns jobbigt som vanligt och när man te.x vill umgås med någon så har inte någon tid men när jag far till luleå så vill alla vara med mig? Känns som att några har lurat mig,

Har så många tankar just nu att jag vill bara glömma det mästa iaf. Vill inte må såhär :'(

Promenad

Idag har man gått 2 timmar med Anna och Kim.. Gick till stallet , kaninstallet och sen 4 tullar. Sjukt kul hade vi faktiskt. Roliga samtalsämnen och Kim skulle ut på någon sönder brygga. Att han vågade. Jag Skulle aldrig gått dit ut. Anna och jag skrattade och jag ville fotoa om han föll i vatnet men det gjrde han ju dock inte. *Satana*

Dom fick mig på bra humör iaf och det är ju bra. Man kan inte bara sitta hemma nu och deppa som sagt. Men nu ska jag ut med hunen sen vet jag inte..

*Kramar*

image131
Anna och Kim "rök paus"

image132
Ramla Ramla Ramla:D haahaha

image133
På väg mot haparanda ;)

Söndag

Idag har man varit med emma ute och åkt bil. Träffade Anna i stan så dom stog och snackade lite. .Körde också och snackade lite med tommy men var som lite tyst i början.. Hahah. *Typiskt mig* Men det var kul ändå avv umgås med emma seriöst. Imon ska man till skolan, plugga sen och sola tror jag.

Känns som jobbigt. Allt har som inte kännt rätt hos mig eller någon annan. Fick fatta ett beslut och vem vet hur allt kommer bli härdan efter?? Nä nu ska jag försöka sova.

Måste vara på bra humör imon..
*Kramar*

Brolle

Hoooot ;)


image130

Torsdag

Vi hade idag bara 1 timmes lektion idag i skolan. Onödigt igentligen att gå dit men vsste ju inte om att vi bara hade en lektion idag. Jaja, gick hem, hämtade kameran och for till stallet för att fota lite djur. Satan va söta renarna har blivit som finns där. En fick nosa på min hand också var lite rädd men den var snäll den andra renen vågade inte komma så nära...Var ju i kaninstallet eller som heter smådjurstallet tror jag. Har som glömt men kallade iaf det förut kanin stallet.  Det var helt seriöst kul och se schabbe som man tog han om förut med Linda. Har flygit av han ett antal gånger också. Jag tycker det gör ondare att flyga av en liten häst än en stor häst. =) Fick minnerna också när man var förbi haparanda ryttare, När man red charlie hela tiden tills han började gå på lektion. Stanley var min första sköthäst på haparanda ryttare och då var han stark.=) Nu vet jag inte hur varken charlie eller stanley är att rida. =)

Men har just kommit hem. varit med emma till torne och kollat lite på kläder och skor sen vart det att glida lite runt i stan som vanligt. Emma möte nå polare och sen hamnade vi efter Tommy och fredde tror jag han var med. Nu ska jag se på tv och chilla idag. någon som har lust och umgås? :D

         Några bilder från idag =)

Nooo inte Lucky!

Lucky har blivit skadad igen. Han började halta och nu hippar han på tre ben ibland när han springer eller ganska ofta. Vi vill att han ska gå sakta men det går inte att tvinga honom hela tiden till de. Man vill bara gråta när man ser honom komma gående mot mig. Det ser så lidande ut. :/ Tycker värkligen synd om honom. Vill fara till veterinären men pappa och mamma säger att det kostar så mycket pengar. Eller visst har vi råd men han är inte försäkrad så vet inte om det är dyrare då.. Men vi ska se nu om det blir bättre om någon vecka. Annars sa pappa att vi kan inte ha kvar honom om han går så hela den här månaden. Att vi måste ta bort honom då men mamma hade sagt till pappa att det är Emmas hund. (Min syrra). Men hallå! Ett djur som är skadad och inte kan gå på alla fyra tassat normalt och inte ha ont kan inte få lida länge. Men Visst är det svårt och jobbigt att ta bort ett djur man älskar och som har varit en familjemedlem .

Har varit med om att avliva en schäfer som lena hade. Det var inte kul att se på när den somnade in men det var bättre änn att hon var sjuk och skadad. Blev för gammal plus att nellie en hund jag delade med min syrra älskade jag och fick inte vara med när hon dog. Var ledsen länge men för djurets bästa. Nellie kunde inte gå dagen efter en måndag var de. Samma hände med zapp, Han kunde inte ens resa sig upp och det såg jag, Tojan grät och var panikslagen och johan hämtade bilen. Pappa sa till zapp att han skulle ligga när han försökte ställa sig. Det var hemst. Som sagt fick han ju bättre sen.  Men men.. Nu hinner jag inte skriva nåmer.

Hoppas bara att lucky blir bättre nu om någon dag :) *Håller tummarna*

Bilder på Lucky =)
image117

image118


Grattis Anna!

Idag lurade jag anna via ett sms. Hahah.. GRATTIS ANNA. Grattis Kim i efterskott men jag sa grattis igår med.. Haha

Yeeah

Sitter på biblioteket i stan och chillar. Läser lite om hundar som jag inte gjort på månader så tänkte nu bli lite social och börja plugga lite om olika djur. Kan mycket om hundar,hästar,katter och kaniner men har som glömt lite sen jag slutade vara i stallet och har inga kaniner nåmer. Känns lite trist men vad ska man göra. Får inte köpa någon kanin förän jag flyttat hemifrån. Hade kanin med helena som hete pyret men hon blev ju biten av Diva så nu är hon ju död. Ska ta paus med kaniner och ska börja träna hund igen som sisst..

Skulle vara kul men nu ska jag gå och läsa vidare snart. Idag träffade man också petri. Ganska chill och snacka söt hund han hade. 5 månader gammal schäfer. Ruski snygg/söt hund men vart lite rädd. har som blivit biten av schäfer valpar och satan det gör ont men den var snäll. =) Hahah..
Nä nu ska jag bege mig vidare. Ha det bäst ni som läser denna blogg =)

*Kramar*


Uppdatering av bilder


image116

image115

image114

image113

image112

image111

image110

image109

image108
Mina tre vänner sprang iväg :D


Söndag :)

Idag har jag haft ganska kul. Sitter just nu och spelar spindelharpa. Hahah *Jätte kul* Nä men idag har jag snackat med Anna i telefon som är faktiskt jätte kul. Har alltid ganska mycket och snacka om men vill ju inte snacka för länge när hon är med kim. Vi snackade idag lite om valborg, så som vi hade kul så vill man ju minnas allt men det gör man ju inte som är så synd. Anna vet inte hur som fick slut pengar på mobilen.. hahah xD och jag har lite minnes luckor som knappt förvånar mig. Deckade på golvet i hallen hos anna vid 12 tiden eller vad anna nu sa. Hmm varför ;D hahah.. Fick reda på mycket som gjorde så jag fick en överaskning. haha nä men blev schockad. ajaj sen snackade man senare med micke ett tag men det var väl inte så kul att man skrattade under det samtalet efter man snackat med henne. Humöret gick som ner igen och blev deppig..

Just nu sitter man och skriver med crille via msn och snackar lite olika saker. Känner mig lite dum som inte har varit med mina vänner i happis så mkt och i Luleå. Frello, Crille, Sussi, Farhad och gänger, Kussan Denise, Danne och många andra och några personer här i haparanda. Skulle vilja också åka till piteå för att träffa sanna och sara. Typ flera år man träffade sisst sanna eller nä det var i bussen påväg till haparanda.  Lite ändring får det bli nu mot sommaren. plus att pernill och camilla vill att jag kommer ner och är hos dom 1 månad. *SKÖNT och LÄNGTAR som fan* Komma bort från allt ett tag. Allt bråk och stress. Får försöka göra något iaf..

Nu ska man vara lite social men crille och shlm Mattias via man nu.

*God natt skola om någon timme*


Varför :,(

Det är sjukt varmt idag och har solat. *Skönt* Men dagen har varit upp och ner för mig. :( Ni kanske tycker jag är konstig men jag bryr mig inte. Haha.. nä men Fattar som inte vad som är fel på mig.?

Nu måste jag gå för att fortsätta och tänka :,( *Hejdåå*


Anna!!

Anna min bästa vän, läs du också den här bloggen!!  Varför får jag inte flytta till Luleå!? Jag vill flytta ni får flytta hit och hänga med och umgås med mig hela dagarna eller när du vill.. Men vi ser ju om jag kom in på skolan =)

Det var allt för idag =) Hahahahaha

Majbrasa

Just vaknat. Helvette igår vart det party och lite för full. Kommer inte ihåg så mycket mot kvällen en kommer ihåg att jag var någonstans och fick skjuts hem. Jag var med Anna, kim, Ida, Pekka och sebbe. Ett tag var man med sandra men hon for vidare. Direkt hon for började vi dricka. Fan blev sur ett tag på petri förbannat, gick väl och snacka men vad jag sa är ju ingen ide och fråga. Nä men nu ska man cykla iväg.

Kramar =)

image101
Idaa :D

image102
jag men kommer inte ihåg vem som fota image103
Anna min vän
image104
Kim
image105
Ute
image106
Ida och pekka =)


RSS 2.0