Dålig dag

Vet inte precis om det finns mycket att skriva från idag. Vaknade 13.00 av att både mamma och pappa skreck åt mig. Så dagen för mig vart tråkig, har dock varit irriterad och lite sur. Men i det hela har dagen varit dålig.

Imon ska jag vidare till Luleå och jag hade tänkt ta 11.20 bussen men nu vart mina planer för imon förstört.! Men ska försöka övertala pappa om att jag ska ta 09:00 bussen. Och sen får tojan hämta mig efter hon har slutat jobbet. Får se vad micke säger också får snacka med han efter han har varit med crille.

Nä nu ska jag börja fixa beibi kläderna i lådan så något mer blir fixat idag. *Tycker att jag gör hela tiden saker och ting.* Herråå

Tisdag

Det är bara -4 grader visar det här hos oss + att det snöar som gör mig otroligt glad. Var nyss på en promenad med Lucky, gick en längre promenad änn vad jag brukar gå.. 

Idag för mig händer det inte så mycket. Man kan säga att jag är snart klar med mitt rum, ska bara möbleras om nu och sen är det klart. Skäns otroligt skönt måste jag säga. Det är ganska jobbigt att städa och dona varendadag. Men jag kan då inte klaga på att jag har ingenting att göra om dagarna. Emma har farit för ett tag sen och träna med vem vet jag inte, säker anna och johanna, mamma är hos mormor, pappa räknar hur långa golv lister han ska hämta idag eller hur många liser det blir till hallen. Men idag för mig blir det att hitta på något helt annat änn städa och fixa rummet. *Tror jag* Jag kan inte vara helt säker på något. Plus att det är full rulle i magen =) *Längtan*

Igår var jag ju på IKEA igen som vanligt och shoppade lite saker. Man får ideer hela tiden när man går på IKEA och nu har jag funderat också hur jag ska möblera om för att få in en fotölj eller något liknande i mitt rum =) .. Haha.. *jag är smart*

nu fara ha det bäst...

Bilder kommer komma =)

Hej hopp =)

Idag mår jag jätte bra, förvånad är vad jag är. Har kunnat sova hela natten nu i 3-4 dagar som är otrolig skönt. Känner mig piggare på dagarna nu och orkar mer men måste ändå ha i tankarna att ta det lungt. Men ska fixa bort sakerna från min hylla senare idag så jag får ta bild på den och stoppa ut annons på blocket. har inte plats för den så den måste helt enkelt bort :D haha.. 

Tänkte bara skriva lite innan jag ska bege mig iväg. skriver mer ikväll =)

Onsdag

Dagen började bra. Vaknade halv 8 och for till vårdcentralen för att ta blodprov. HUJ jag hatar sprutor men det gick bra. Somnade sen direkt jag kom hem efter det och sov till 1.. Hahah.. 

Jag är jätte glad :) har varit idag på mvc och kollat så allt stämmer och hade järnvärde 104 den här gången och det är bättre änn vad jag hade förra gången jag var där. Fick höra hjärtslagen igen och så fort det slår. Känner mig så otroligt glad att allt är okej men vart lite orolig av att monica sa att jag kan få för tidigt nu när jag har som fått lite små sammandragningar men jag skulle som ta det lungt så mycket som möjligt och försöka sova bättre på nätterna. Det var inte helt säkert men man vet ju aldrig. Nu har jag iaf fått veta så jag får vara bered när veckorna börjar närma sig ännu mera.

Ikväll ska jag vara hundvakt till tokiga Molle och lugna Lucky.. :)


Sova mer!!

jag vill värkligen sova mer!!! Kunde inte sova alls igår av att jag hade lite ont och så sparkade den som sagt hela natten! Jag menar också då hela natten! Jag tror jag somnade ca 5 på morgon och vaknade idag av att pappa kommer in och frågar om jag ids fara till skolan idag så jag får lämna in lite uppgifter. Men icke de! Det känns i mitt huvud som att jag har vaknat hur tidigt som hälst men det har jag inte.  Hoppas bara att jag sover bättre den här natten

Ajja nå jag har lite planer för dagen. Ska till barnens hus med emma, vet inte vilka mera affärer men det får vi se.. Det tar aldrig slut på det här köpande. Sen ska jag också hinna få upp min flyttlåda på vinden så att den inte står i mitt rum och skräpar. Hahah.. 

Men nu ska jag fixa mig lite och bara vänta på att Emma hör av sig. =) 



I Will be Here


Älskar låten fett mycket!!! ;D

Bakat

Idag fick jag någon konstig ide att baka chokladbollar. Har nyss blivit klar och vart nöjd. Jag brukar inte alls baka ofta men det ska de nu bli ändring på! Haha.. ;D



Helg

Igår: Nå var hemma hela dagen och tog det lungt men mot kvällen efter Let´s dance så fick jag följa med syster yster till stan. For ut och gled lite. Har inte varit på veckor ute i stan på kvällen men tyckte det var ovanligt dött i stan ibland men det gör väl inget. jag var ju med emma så då spelar det ju ingen roll. Anna, Jonne och Tommy såg man i stan iaf. =)
Nåja att umgås med syrran är faktiskt kul. =)

Idag: Jadu idag ska jag snart förbi någon affär kanske öb eller rusta och kolla om dom har någon filt ;D Emma jobbar idag till 5 om jag minns rätt och sen skulle hon festa ikväll.. ovanligt? Nej nej ;D hon har blivit liten festare hon.. Själv blir man fest sugen fan när folk pratar om att fa ut och allt.! Nåja har som inget att göra idag mer änn fara till stan med mamma snart och sen se på tv..

Nu ska jag fixa mig. herrå

Dålig dag..

Torsdag: Igår hade jag kul, var med anna till ikano, IKEA och över till torne. Kommer inte riktigt igår vars vi käkade men det är favoritstället iaf ;D haha ..

Idag: Kunde dock inte sova något inatt som har gjort mig lite irriterad idag så kan lätt bli sur. *Varning* ;D hahah.. Har inte bestämt någonting som jag ska göra idag mer änn att jag är nu i skolan och ikväll ska jag se let´s dance.. Tycker att det är lite kul att se de om jag ska vara ärlig. Får se vad syster emma ska göra idag också. Henne får man ju inte glömma bort haha ;D Stackarn ska ju jobba imon så vette. Hon kanske hittar på något med Anna panna. :D

Nu är jag less på att skriva ;D Har ingen bra dag alls idag. *Hahahah*


Torsdag

Hur mår ni idag?? Själv mår jag kanon men lite närvös, ska idag på mvc till ett möte.. Hehe.. Annars idag så ska jag städa upp i mitt rum och damsuga efter igår. Har stoppat upp nya skrivbordet och möblerat om lite som känns otroligt skönt. Plus att mitt rum känns nu dubbelt så stort, konstigt nog. Men det kan ju bero på att jag hade stort skrivbord förut och nu har jag sjukt litet. Hahah..

Vad ska man mer säga? Har som ingen anning, skriver mer ikväll ;D


I Will Be There For You



This song is beautiful, i love it!!

Små sparkar

Idag var man i skolan och gjorde 1 uppgift som jag inte kan göra här hemma på min data.. Stannade efter ett tag och snackade med Paulina och Mackan i skolan. Det var kul, har inte snackat med någon av dom på länge men det kan ju bero på att telexempel jag går inte ens längre i paulinas klass ;D haha..

Men nu sitter jag vid datorn, känner bara hur det rör sig och sparkar där inne och säkert väntar bara få att komma ut i värkligheten. hahah.. ;D Längtar att tiden och veckorna ska gå fortare men är så rädd för hur ont det kommer göra. Men jag känner mig glad av längtan. Många har nu sagt grattis till mig och frågat om det är värkligen sant att jag ska ha barn och ja det är de. En underbar liten person, det lutar sig iaf mot en pojke .. Har inga tagit några ultraljuds bilder men det ska fixas.

Ska kolla lite tv och chilla.. Ny dag imon .. =) Herrå


 


Längtar

Har just pratat med Micke i telefon och ovanlige länge. Vi pratade ca 3 timmar som förvånade mig stort, men pratade ju om skoter och stugan dom har i Lillnjallejauor så kan det bli lnga prat stunder.. Snacka om mysigt ställe det är där borta. Många fina minnen från när man varit där både vinter och sommar. Nu i vinter blir det att inte åka dit.. Men Micke ska iaf dit med krille och gänget.. Nåja. orkar inte skriva ska nu sova .. god natt

Bilder från sommaren:

 

 
Fisken (gäddan) tyckte jag värkligen inte om! Envis jäkel ;D


Lite tankar och annat spännande ;D

Varför ska man behöva vara orolig att killen ska lämna tjejen för att hon är gravid? Har varit lite orolig dom första veckorna men nu känns det väl lite bättre. Killen måste ha som dubbelt så mycket tid att tänka och göra det han vill så man inte pressar han för mycket. Pressar man så kanske det blir bara värre. Men säger killen att han vill ta sitt ansvar, vill träffa tjejen och ändå inte gör något så kan det komma upp tankar ibland: "Vad är det som egentligen händer?"
Visst tjejen ligger väl ett steg före alltid i en sån här situation som just vi är i. Det är mycket att fixa och ska göras. Jag har väl pratat med några som har varit i den situationen som Jag / vi är i just nu och det är många som har blivit ensam. Att bli ensam mamma är väl inte så kul. Visst kan jag förstå att killen inte vill bli ung pappa och det vill inte jag häller egentligen. Men nu är det som det är. Men det kan ju bero på att vi inte fick så mycket tid att tänka innan allt skulle börjas fixas och göras + att det inte ens var planerat..

Har börjar se fram emot och är glad av tanken och allt man just nu går igenom. Bara tanken att det är snart de ska ske om några veckor gör mig glad och allt känns så spännande. Man sitter i sängen eller ligger i soffan/sängen så känner man hur det sparkas och rör sig i magen=).. Har inte som fattat nästan att jag ska bli mamma och att en söt liten person kommer snart. När man också ska köpa kläder så är dom så små. *GULLIT*! Man går in i butiken som telexempel Nicke och nelli som finns i torne. Jag går in dit och jag tar mig nästan inte mig ut.! Var där med emma i helgen och skulle shoppa kläder. Vi hittade först några kläder, betalade och när vi skulle gå ut hittade vi mer... ;D asså man blir som dragen till alla små gulliga kläder måste jag ju säga. Nästan skrämmande men det är bra att jag har kontroll över pengarna. Vi shoppade tror jag för 1000 kr + att allt var som på rea. Vi köpte ju inte bara kläder utan också en kudde till sängen och sånt. Igår på ikea vart det att köpa säng, nytt skrivbord och så kom mamma på att jag måste ha en fotölj eller något sånt i mitt rum så jag slipper alltid sitta på min säng. Nå vi får se hur det blir med den saken nu när jag fått först möblerat om i rummet.. Blir kommer komma sen när allt är fixat klart.

Igår natt när jag hade svårt att somna så kom på namn eller har tänkt på det nu ett tag. Vad säg om pojknamn: William eller Sebastian.. Flicknamn: Zarah( från mitt andra namn).. Men jag ska dock inte bestämma namnen ensam utan att micke ville också vara med och bestämma så blir väl spännande och se vad han har för namn. Dick har vi inte träffats på veckor nu och sisst jag var hos han var i början på november. ojoj.. Det är ett tag sen men har träffat han en snabbis på stan. Men han behöver tid att fundera..  Miss him =)

Nu ska jag bege mig vidare. Har varit och lämnat uppgiften så nu är det som sagt att bara bege sig hemmåt och kolla om man får bygga upp skrivbordet vi köpte igår. Ha det bäst folket..

Måndag

Hade dock svårt att somna igår natt men somnade tillslut efter man såg på film. Nå nu är det ju iaf måndag, ny start på veckan och som vanligt blir det ju att gå till skolan =).. Inte så kul men måste.. Kommer få veta nu mer exakt  vad jag ska plugga med och allt vad det nu var.

Annars idag har jag inget planerat, kanske man ska fara förbi IKEA idag med bara för att slösa bort tid men ska inte köpa något.. Det är alltid lika kul att kolla på saker och ting ;D

Herrå


Borde jag inte vara glad?

Idag har vi varit på IKEA och shoppat saker som jag behöver telexempel säng, säng kläder och ett nytt skrivbord.. Känns just nu som att jag gör allting.. Mina kompisar och här hemma mina föräldrar och min syrra tycker att jag ska vara glad att jag är gravid. Men det är något som trycker inom mig att jag inte kan vara glad.. Men mina dagar är upp och ner nu för tiden.. Ibland kan det vara hur bra som hälst och ibland kan det vara hur dåligt så hälst men dagen för mig idag gick helt åt helvette.. Men det är bara att ta nya tag och ny dag imon också =)

 Nu ska jag se film och se när jag somnar...  Vill inte somna sent men vi får se om jag har tur..


Söndag

Blää tråkiga söndag är här nu igen, vaknade halv 10 idag.. kan ni fatta det .. Igår vakande jag halv 1.. hmm skumt jag har inte vaknat så här tidigt på evigheter. Nåja jag kanske håller på att vända tillbaka så jag somnar tidigare på kvällarna. Det är faktiskt ett plus för mig om jag skulle somna tidigt och vakna tidigare.

Idag blire att man beger sig mot IKEA och shoppar loss till mitt rum. Det är lite möbler som ska bort från mitt rum och måste köpa nytt annars blir det så jäklar trångt i mitt rum så kommer få möblera om också senare men nu ska iaf det värsta shoppas så man får börja ta det lungt. Har som sagt nästan gjort klart allt i mitt rum med att ränsa och slänga kläder och en massa skräp. Gammla skolarbeten är slängda och har fått föra upp 2 låder redan med saker som jag ska spara. Håller på med flyttlåda 3 nu.  Hoho säger jag bara men får ju hjälp av pappa och mamma + att emma hjälper ju också till...

Nu tänkte jag chilla vidare så jag inte börjar tråka här framför datorn =)
Ha det bäst folket...


Jacka!!

Igår gick jag igenom mina 2 skåp med kläder. Hittade jackan äntligen! =)


 

Hunden på jackan är Lilla Madness Dressed For Success (Nellie)

Musik


Hinder  - Lips of an angel


Hinder - Without You

Skolan.. :/

Snacka om lite att göra.. Kommer till skolan och ser att man har engelska B och de har jag ju inte. Sen efter det har jag naturkunskap som jag inte ska gå eller Turism. Ska ha dom sissta året men har varit förbi och fixat så jag snart får ett schema jag ska gå efter. Yeeah! Så då ska jag ge 210% om inte mer. Måste anstränga mig lite så jag får något gjort dom här sissta månaderna innan man måste avgå från skolan. Vet inte ännu hur länge men jag hoppar ju in igen.

Nu har man Lunch rast  och så ska man sen vidare till maianne och eva. Nä ska vara lite social nu med micke via msn. Ha det bäst folket....

MVC

Idag gick allt bra i skolan. Fixa lite lite och ska imon fixa mer så jag hinner klart med all arbere nu innan mars. jag ville ha att gå skola på distans men det går tydligen inte så måste ta paus och det har jag ingen anning hur det kommer att gå. Lite orolig över de för jag vägrar gå om alla år igen! Skulle kännas förjävligt faktiskt.

klockan 13.00 hade jag tid på mvc hos monica. Mitt järn värde var lågt men allt annat stämde. Fick ta blodprover som jag hatar. jag förstår inte dom som säger att det inte gör ont för det gör ont när dom sticker med spruta i armen. Fy vad jag hatar de. Men allt var bra med babyn som gjorde mig glad =) det var värkligen skönt att höra att allt var bra. Det är en liten vilding jag har i magen som Monica sa. Det sparkas ofta och rör sig så ..

Nu ska jag snacka i telefon med sandra hon ringer.. Ha det bäst

God morgon!

Vaknade 07:00 av mina 2 väckar klockor, det jag tänkte på vad att slänga sönder dom men det gjorde jag inte.. HAHAH.. Nu sitter jag här framför datorn och kollar på vårat nya schema och jag börjar inte förän på några timmar. Jag har inte finska eller engelska B men ska ändå fara till skolan ca 09:00. vill inte väcka pappa och mamma i onödan när jag har igentligen sovmorgon. Nu hade jag tänkt att se lite tv.. Mitt "favorit" pogram som man alltid såg i skolan "Hem till gården" med polare orkar inte nämna men ni vet vilka ni är. HAHA..

Hej då det var allt jag ville säga idag på morgon. =)

Saknar syster yster helena..

Äntligen hemma

Jag har inte precis haft någon hem längtan om jag ska vara ärlig men det kan bero på skolan..  Jag vill värkligen inte till skolan men måste + att jag har hela dagen imorgon fullbokad.. Allt känns så stressigt här hemma med alla möten nu och så ska man köpa en massa. Nä men jag ska börja tagga ner lite nu! Annars kommer jag aldrig orka med det här, tillslut smäller jag och då blir det bråk hemma för att allt går för fort. Har värkligen fått ta det lungt nu hos helena dom här dagarna man varit där. Riktigt nice har det varit.

Just nu ser jag på "sing a long" och ska efter det ringa micke eller om jag ringer han nu och duschar sen. Hmm.. Hah..
Har tänkt stoppa in lite bilder på lite småkläder så här får ni lite bilder på barnkläder ;D

 

 

 
Tack ida och anna för min fina julklapp jag fick av er  xD

Tonight i want to cry




Tycker om låten =)

Rubrik???

Vaknade halv 11 tiden av att jag hade svårt att andas..  Visste inte att helena var vaken så ropade hon på mig efter en stund så gick jag dit in till henne. Danne var och jobbade. Både jag,helena + 3 st stora hundar i sängen så låg vi kvar en bra stund till 11:30..  Båda tyckte det var otroligt kallt och när vi steg upp märkte vi att alla elemänt är iskalla utom den som är i toan. Det var 9 grader i morse. Fy fabian vad kallt det var. Helena gick ut med hundarna och så stannade jag inne. När hon kom in så gjorde vi god frukost och helena började städa och tvätta kläder. hahaha... Det har vi som gjort hela dagen men vart klar i tvätt stugan 18.00 tiden så då begav vi oss mot björks till systeryster tojan och johan men lilla amanda var inte alls så glad. Hon var sjukt trött och det såg man direkt man kom in och sa Hej amanda. haha ;D

Mycket har vi gjort men har nu tagit det lungt en bra stund nu ikväll och sett på film. Helena sover nu och danne. Får se om jag vaknar imon av att danne ska till jobbet.. Nåja herrå


Lilla liston som myser


Bus Indy som tar min säng ;D


Här är Diva hon skulle lätt kunna dyka ner i skålen och käka upp allt ;D
Min hand förstörde lite bilden men och! ;D

Barnvakt med syrro hollen

Sitter här och lyssnar på när helena läser för lilla fröken Amanda och så är filmen pippi på också. Amanda älskar ju pippi.. Nu ska vi dansa och dricka "hoho" = Julmust.. Skojja bara det får inte lilla Amanda dricka nåmer. Bara om hon får sin snälla mamma ;D.. haha..

Nä nu ska jag va lite social..

God morgon

Ny dag och nya händelser idag.. Hur min dag ser ut idag har jag ingen anning alls. Vet att jag ska snart och träffa micke och sen vid 4 tiden ska man förbi andra syster yster.,. =) Är hos helena nu så..

Herrååå

4 Januari

Nå idag har man kommit till luleå. Åkte samma buss med emma så hon fick lite säkskap halva vägen. Hon fortsatte vidare till piteå ;D hahah.. Nå annars idag hämtade tojan upp mig och vi for på barn kalas med lilla amanda. Det var ganska kul men jag glömde bort namnen på alla barn utom oskar och amanda. Dom visste jag vilka det var. Efter 18:00 åkte vi vidare till skurholmen för att hämta en bilbarnstol som jag äntligen har ur vägen att fixa och samma med barnvagn. Det blir ju 2 saker som blir ur världen. Skönt att få fixat lite så inte alltign blir så stressigt. Har ju så mycket med mitt rum att fixa och dona.

Sitter just nu hemma hos helena men både hon och danne har gått och sova. haha.. Ska också försöka sova snart, krama om kudden. haha..

Det var inget mer jag vill säga.

Hej då

Hunnit under 2008

Detta har jag hunnit med 2008.

[x] Du har hittat ny musik du gillar
[x] Du har fått nya kompisar
[ ] Du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] Du har hoppat från 10'an
[x] Du har varit ledsen
[x] Du har velat dö
[x] Du har varit glad
[x] Du har varit kär
[x] Du har känt dig sviken
[x] Du har känt som att ingen har sett dig
[x] Du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] Du har rappat
[x] Du har skrivit en låt
[x] Du har känt hat
[x] Du har känt som om någon tagit dig för givet
[ ] Du har varit i slagsmål
[x] Du har varit sjuk
[x] Du har dansat
[x] Du har bråkat med din förälder
[x] Någon har sagt att du är snygg
[x] Du har bråkat med "din älskling"
[ ] Du har strulat med en främling
[ ] Du har strulat med en av samma kön
[x] Du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] Du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] Du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] Du har slagit någon
[x] Du har kallat någon hora/slampa
[ ] Du har pissat utomhus
[x] Du har däckat
[x] Du har spytt
[x] Du har druckit alkohol
[x] Du har sovit i motsatta könets säng
[ ] Du har hånglat med någon av samma kön
[ ] Du har raggat på främlingar
[ ] Du har kysst en främling
[x] Du har rökt
[x] Du har bakat
[ ] Du har flyttat
[x] Du har sovit utomhus
[x] Du har åkt bil med fyllon
[x] Du har varit full
[x] Du har saknat någon
[x] Du har duschat med någon
[ ] Du har badat i havet
[x] Du har solat utomhus
[x] Du har solat i solarium
[x] Du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] Du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] Du har gett någon blommor
[ ] Du har sett en död människa
[x] Du har varit på sjukhus

Tråkigt nyår ;D

Det är sjukt fint väder än vad det var igår men dock kallt är de idag.
Får se om man gåt en promenad med Molle sen efter man har ätit.
Går dagen var helt okej men ganska lång tråkig, att fira nyår med bara hundarna var inte så kul.
Men det var kul att gå ut med lucky iaf. Direkt någon raket small så skällde han till och började små springa.
Hahah.. nåja.. Nu tänkte jag gå och se lite tv.

Ha det bäst..


RSS 2.0