Inte länge kvar

Nu är det inte länge kvar till jag får fara till min lilla prins. Saknar han otroligt mycket men inget man kan göra åt när man har praktik flera mil ifrån. Hörde igår att sandra hade Easy igår och vet inte varför. Madde kanske inte hade tid men spela roll. Hoppas hon red han. Emilia har ju kommit med deras nya häst dit. Tror det är trolitas ena föl om jag minns rätt. Inte lätt om man inte kommer ihåg allt.

*KRAM*

Hur kommer det bli nu med stallet?

Idag fick man höra att Emilia och Maria ska ta in en till häst till stallet och igentligen skulle det ju inte komma nåmer hästar till stallet vad jag har fått höra sen sommaren när mack avlivades att Åke var hela tiden imot. Nu får dom visst ta hästen dit. Madde och martina måste tydligen flytta kaninerna till en annan box för att hästen är så stor men det är ju ännu en ung häst? Inget taskigt men Caj fick stå i minsta boxen ganska länge och han är stor häst. Men jag ska ju inte säga något mer än det jag har fått höra idag. Jag tycker det bara att det är så mycket svammel i stallet nu. Åke äger ju stallet och ibland är det maria och anneli som bestämmer och ibland bara anneli. Jag lyssnar bara på Åke för det är han som äger stallet och inte dom andra. Dom andra har bara hästarna ju där och hjälper till. Visst kan jag lyssna på dom andra men det beror på vad det är.

Just nu har jag inte så mycket koll vad som händer i stallet. Har bara hälften koll.

Men nu ska jag iaf fara. Saknar dig Madde,Emilia,sysster Sandra,Easy,Caj,Star,Valle. <3


Kurs

Har nu frågat lite folk om det kommer någon bra som har kurser mot sommaren på hr om man skulle rida te.x Dressyr för någon med easy skulle va fett kul. Har börjat fundera lite på det men det är ju inte helt säkert om jag ska det men jag vill. beror ju på vad alla andra säger så inte dom börjar snacka en massa skit om mig men inte för jag orkar bry mig så mycket om det. Fick också höra att madde rider han och har börjat tolkat efter han lite. Jag får väl sen börja träna igen lite dressyr när man kommer tillbaka till stallet. Vill få till galoppen kommer inte ihåg nu om det var vänster varm men jag tror att det var de. Men jag tycker att han har stora steg och tung galopp. Beror ju på vart man rider men på banan brukar han få tung galopp inte precis lätt och snabb som det är när man far ut och rider med han.

men nu ska jag varva ner och se en film sedan sova. Jobb imon som vanligt.

*kram*

Ca 2-3 veckor kvar

Nu är det inte så länge kvar till man får träffa Easy igen. Jag vaknade idag 09:00 och såg att vi har MYCKET snö ute nu och skulle vilja fa ut och rida med Easy i sånt väder. Saknaden är inte liten när det gäller Easy.  Ska se med Maddeom jag får rida han någon helg nu när jag är hemma. Skulle varit kul att fa ut och rida barbacka, plumsa i snön på ängen. hahah.. Men men vi får ju se helt enkelt hur det blir.

Jag var och kollade på ett par benlindor till Easy och det är ett par röda men jag tror jag kommer köpa vita istället. Men vi får se. Ha det bäst iaf.

*Kramis*

image10

Saknar

Just nu saknar jag enormt mycket Easy. Förut var jag varenda dag hos han,tog hand om han,red och gjorde så han måde bra. Har inte varit nu på länge hos han. Det känns lite tomt att komma hem till happis när man inte har nått att göra. Idag tänkte jag gå till vouno men kunde inte.

Madde har han ända till februari när jag kommer hem. Kommer bli kul att börja rida han igen. Easy boy har så fina gångarter och så fin att rida men han är inte lättaste hästen att rida. Han är lite speciel. Anna fick testa skritta han själv och det börja han gjorde var han börja testa henne. Men hon har fått rida han någon gång och det har gått bra. Får kanske börja ha lektion för henne då när hon rider han. Men Madde rider han riktigt bra också. Jag tror att jag och Madde känner bäst Easy. Hon har ju ridit han förut jätte mycket innan jag tog han på foder. Jag kan bara inte glömma vad madde sa när hon fick provrida Easy efter jag hade haft han 2-3 månader. Hon sa: Kolla kolla han går på tygeln, Va mjuk han också är och inte så stel nåmer och allt vad hon sa och att han kan nu gå fint och mjukt in på en volt. :) *Mycket glad*  

Men skulle Easys ägare sälja easy skulle jag lätt köpa han och flytta han till ett annat stall (bara ett kanske). Kanske skulle ta han till luleå om jag köpte han. Easy betyder så mycket för mig och vill bara hans bästa. Visst där han står nu med hans andra häst vänner mår han ju hur bra som hälst. Men det är ju bara hoppas på att dom säljer han snart.

Men i den här bloggen så kommer jag skriva bara om Easy. :)

*Hoppas det gär bra för dig Madde och easy boy. Hoppas att ni har kul och att du sen har lust att rida med mig när jag kommer tillbaka till stallet i februari.. Saknar er 2. Ni är mina favoriter.. HAHA!*

Bilder på Mig,Madde och Easy.!

     
image8

image9


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0