Rid tur

IDag tog man en lång skritt tur i vouno in till salmis. Red 1 timme och 15 min idag. Han började busa och bråka efter vägen så blev lite sur på honom men det tog ett tag innan han slutade. Skulle också ta foton efter vägen men det blev så att det började snöa helt plötsligt och solen gick imoln men fter ett tag så kom solen tillbaka men nog snöade. Jag hade tråkigt i stallet så fixade benlindor och manen men asså jag hade så dålig sax så blev lite snett. Ska fixa det när jag kommer tillbaka till stallet.

Paula ska ta han m easy boy nu 20 mars (torsdag) - 28 mars (Fredag) ..
Givetsvis kommer han säkert och så men dom springer ju i hagen så..

Ne nu ska jag uppdatera lite bilder.

image20

image21

image22

image23

image24
Lite bråttom in? HAHA  Stiliga caj och det ser du som att valle kommer gå omkull.. :)
image25
Fina hästarna.

Mer bilder kommer imon på morgon ;) Kolla in då och kolla i pixbox

En vecka =)

Nu ska jag äntligen börja ta hand om easy boy. Börjar sakta ta hand om han nu när jag måste börja helt om med honom. Har skrittat bara en dag ska ska skritta nu hela veckan. Börjar nästa vecka och trava lite. Funderar på om jag ska sen börja longera han lite efter som. Han har ju blivit konstig men men..

Idag ska jag rida men kanske med emilia. Är inte helt säker men har hittat nytt täcke nu och var in på en hemsida och ska köpa schabrak, träns, benlindor och grimma. KOmmer bli en mycket fin liten pojk. Easy är väl lite bortskämd anligt mig och några andra. Men men nu ska vi bara hoppas på det positiva att han inte blir halt eller sjuk. :)

19.54
Nu sitter man hemma och chillar. Var och red ut med easy en timme. Möte tessa  efter vägen och det var ganska kul. Kände inte ens igen hennes häst. HAaha! Taskigt av mig. ! Men vi pratade ett tag sen så fortsatte jag och rida och kollade på desas andra hästar och lindas fjording är ju snygg! Och tessas och lindas syrras häst  nappen eller vad den nu kallades är ju söt. Easy boy ville ju bara hälsa lite så tog ett gullit foto på dom.

Easy var mycket fin och lydig idag. *Stolt*
*Kram*

Bilder

image17
Söta ;)

image18
Den lillen var intresserad av easy ett tag ;)
image19
På Vägen hem :) *Kramis*

Red Easy

Igår var man i stallet och red easy. Han var helt underbar men en sak eller några saker tyckte jag inte om att han var lite stel och seg. Fick höra att sandra har ridit han ibland men asså det går ju inte att bara rida ibland och te.x om han står 5 dagar och sen rider man hårt en hel helg. Det förstör ju hästen eller vad man ska säga. Nu har jag tagit easy igen och är stålt. ska börja helt om från skritt och så man får börja helt från början med honom och att han MÅSTE gå ner i vikt. !!!! Men nu har jag köpt ett täcke till honom och ska hämta det imon. Mycket  glad ska ni veta.

Saknar min prins <3

Stallet igår

Igår for man med emma förbi och fotade hästarna. Akillez är ju riktigt snygg häst måste man ju få säga. Blev riktigt avis på emilia som har så fin häst. Jag tappade mobilen och märkte inget förän när jag kom hem. Emma fick fara tillbaka och jag letade i hagen med tillslut hittade jag den. Vi for hem och när man kom hem skrev emilia och frågade om jag ville följa med till stallet och jag sa såklart Ja! Jag fick ta hand om Easy igår för paula.

Emilia fick mocka först till alla 3 hästar hon skulle ta hand om och sen Mockade jag till Easy.. Snacka seg easy har blivit. Jag fick gå längst bort i hagen och hämta honom och sen ville han inte gå före. Han vägrade så jag fick gå före honom och sen visa honom in. Asså snacka jag har saknat den prinsen så otroligt mycket.

Saknar dig mer idag Easy boy <3

Ps: Köpt ett nytt täcke.

image16

Saknar :/

Nu har man äntligen fått slut på lovet och om någon vecka ska jag börja sköta easy boy igen. Jag bara LÄNGTAR att tiden ska gå fort. Men det går inte att jag tar han just nu. Lite tidsbrist nu dom här 2 veckorna fram. Men ska se om emma vill föra mig till vouno idag så kan jag fa och kolla och hälsa på min prins.
Ska fota då och bara vara med honom. Men nu hinner jag inte skriva något mer. Kramar till min ögonsten :)

RSS 2.0