Stressig dag..

Stressat idag och vet inte hur mycket och har funderat och varit med helena hela dagen. Känner mig just nu förvirad och ensam när man inte är med micke. Men vi får se, just nu värkar han inte på bra humör, värkar som han är sur på mig men jag har väl inte heller just nu det lättaste själv!! men men.. Det blir bättre imon, ny dag som sagt.

Tankarna just nu är det som är min bästa vän just nu. Har så många frågor med inga svar som igentligen ingen kan svara på men har ingen att prata med. Vet inte snart vad jag gör om jag måste göra allt själv eller vad man ska säga. Känner mig som sagt värdelös just nu.. :(

Imon ska man va med anna-stina och kim tror jag om det var han som skulle med till luleå. Inte 110% säker men jag tror kim skulle med. Micke far till skeå så måste ju hitta på något sen när Anna och kim har farit till happis igen.

Nu ska jag ta och försöka sova. God natt
Har som sagt ingen anning vad jag ska skriva här ikväll men har skrivit lite iaf.

Mikael fredriksson <3 Älskar dig otroligt mycket ska du veta.

En dag hos helena

Har just vaknat och har fått låna mickes bärbara dator för första gången. jag tror han är lite orolig att kaninen ska bita av kablarna men har gömt dom och håller koll på kaninen. Den har bitit av kanske 10-12 kabar här os helena men det är ju hennes kanin så. Inatt så kan man ju se en till film som jag tycker om att göra. Såg film med helena inatt men hon somnade ju fort måste jag ju säga.  HAHAHa

Nä men idag har jag inga stora planer. Det enda man ska göra idag är att träffa micke på stan och jag,micke,helena och tojan ska ut och äta på någon resturang i stan. Snacka gott.. Har inte ätit kina mat på jag vet inte hur länge. Pappa äter ju inte de och då vill inte mamma och emma äta de eller hur det nu är för mamma säger alltid nej nej nej till de men pizza eller hamburgare blir det annats. Men det är lika gott faktiskt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig.. Skrev fort bloggen för jag har så brottom nu till stan. kramis

image51

Saknar mitt blonda hår. kanske färgar tillbaka vem vet.

5 dagar kvar

Ja nu funderar man riktigt noga vad man ska göra på söndag när man fyller år. Micke ska ut med rod, jag funderar noga nu för jag kommer ju vara i luleå och inte är det kul och sitta framför tv på en söndag. Boring asså! Måste iaf hitta på någonting. FÖrslag vad jag kan göra???

Nå inge mer kommer jag hitta på ikväll.. ska nu fara ut och pka bil men emma.

*kram*

Prov

Idag hade man matte prov och jag hoppas jag fick G blir nöjd om jag får de. Hade inte tränat någonting alls på det. Nyss gjorde man också 2  tester det är som 2 prover på 2 kapitlar i Information och layout A.

Skriver mer ikväll nu lektion..

20:00
Sitter vid datorn och ska plugga lite. har lite läxa att göra i veckan. Måste göra engelska prov i veckan också men men.. Nu har man inte så mkt att göra sen senare ivkäll.. har lite hosta så ska väl sova tidigt inatt. Ska till stallet och rida imon. Måste ju sova så jag orkar med allt.

*kram hejs*

Bilder finns i easy boys blogg ;)


Trött :/

Seriöst jag fattar inte hur jag orkar vara vaken idag. Är sjukt trött och har ont i huvudet. Har inte haft ont i huvudet på ja vette fan hur länge sen men det var ett tag sen iaf. Att stiga upp idag var jobbigt men jag tänkte positivt att nu ska jag plugga och ge allt i skolan idag med men så blev det inte. Kom till skolan och fick veta att vi har inte engelska så haft ledigt hela dagen nästan. Trode också att anna skulle komma till skolan men inte kom hon.

Imon är jag ledig hela dagen. Svenska läraren är sjuk imon stog det på en lapp,har ingen engelska och har ju inte datakunskap så är ledig imon. *Jaaa*

Sitter i datasalen jobbar med Information och layout A låter det kul?? Eller lektionen heter så.
Nu ringer micke och jag slutar nu.

*Kram*

http://www.aktivhund.se

Söndag

Lånade mickes dator just nu ett tag. Hela lovet har man varit i luleå och med micke. Igår for jag och micke med helena ut till storheden också en sväng.  Men som sagt har hela lovet varit underbart men ändå lite jobbigt för jag har varit lite deppig på dom här senaste dagarna. Idag är jag bara lite men måste hålla allt inom mig just nu. Det känns för jobbigt. Den skänslan jag har just nu hatar jag som satan. Vill bara gråta och skrika ut allt jag har inom mig.

Idag ska man hem till haparanda. Blir väl helt okej måste börja städao och så. Har ju inte varit hemma på ett antal dagar så. Men ska nu börja fixa mig. Bussen går snart in till stan.

20.19
Har just kommit hem från sandra. Var dit en sväng och fick en chock som fan måste jag bara säga mig. Men har inte träffat sandra på länge så klart man har saknat henne otroligt mycket. Hon är som en syrra till mig och jag kallar henne för min syrra som alltid. sen vi var små. Hon hade ruggi snyggt rum nu när dom har tapitserat och så la dom in nytt golv. Men ska va med henne imon också. Fett kul kommer det bli..

Jaja ska nu fara och träffa sara :) Henne har man inte träffat på 1-2 år om jag minns rätt.

*Kramar*


Idag

Igår var man en sväng med micke innan han for hem. Jag sov hos Helena inatt som var kul men kaninen har väsnat om hela natten och jag som är alergisk. Jaja.. Idag mår man väl lite bättre iaf. Det är ju bra men men vet ändå inte vad jag ska göra nåmer. Jag gör de dom andra tycker.

Just nu ska man snart gå in i duschen och fixa mig lite, sen åka till g-stan. Micke slutar ju snart så vi får se om han hinner hem före mig till han. ja men nu ska jag iaf fara.

*KRAM*


Jobbigt :'(

Sitter ensam i lägenheten och tänker. Har bara lust och gråta efter allt som kommer hända nu. :'( Känner mig svag och vet inte vad jag vill. Just nu vill jag bara tänka och gråta ut eller att mina kompisar säger att det jag gör är rätt. Jag vet inte snart vad jag gör. Visst går livet vidare men när det är något man vill är det inte bara så lätt och göra de. Jag har varit ledsen,sovit dåligt och drömt om allt. Som sagt vet jag inte vad jag vill. Inom mig så vill jag men ändå är jag rädd och alla andra tycker att de andra är rätt det som jag måste göra..

Det här är inte alls lätt!!! Nu vill man bara ha micke här brevid men han är i skolan.

Syrran ringde för ett tag sen så ska nu gå och duscha,fixa mig och fara till henne. Kan snacka lite med henne också vad som är rätt och fel. Känner mig förvirrad och tom inom mig just nu.
Nä nu måste jag gå innan känslorna tar över här på bloggen. Känns bara jobbigt just nu och prata eller skriva. :'(

*MÅNGA KRAMAR*

BÄSTA LÅT: Sanna nielsen - Empty Room <3<3


Tisdag

Nu sitter man här i sängen med mickes dator och micke halv sover här brevid. Vaknade idag 09:20 och trode inte det var sant. Har nu vaknat några dagar tidigt och mår inte alls bra idag. Vill sova men kan inte och har ont i magen. Men det går ju över.

Idag har varken micke eller jag någon idee vad vi ska hitta på idag. Kanske blir att ta det lungt idag här i lägenheten. Men nu ska man gå och diska och sedan göra nått så man inte behöver  vara hungrig.

*Kramar*

Lugn söndag

Sitter nu vid datorn och chillar. Blev en riktigt bra kväll igår hos Björn med gänget. Haha!! Skulle igentligen vara nykter men blev lite ändringar. Blev ju bjuden på lite olika drickor så man kan ju tacka nej men det fick jag inte ;)

Idag ska jag och micke bara ta det lungt. Vi ska se på tv och mysa, Själv har jag ju lov men han har skola på onsdag. Stackarn asså men jag far väl och går på stan eller hälsar på syrrorna eller va med någon polare. Finns ju mycket och göra i luleå. tycker jag iaf.

Nu ska jag lyssna på hero. Måste bara säga att Charlotte Perrelli är riktigt bra. 

Kram hejs


Hos Björn

just nu sitter jag och david här i soffan och chillar. Micke och gänget händer i köket

RSS 2.0