Huvva ;)

Nu har man äntligen sökt jobb som vanligt. Måste ju jobba i sommar så man får lite pengar till hyran. Sparar ju pengar och har blivit snål nu när det gäller pengar men det är ju bara bra. Nu håller jag bara tummarna att det nappar hos någon. Ska kanske söka här på ikea i haparanda. Men det är bara ett kanske de. Jag hoppas iaf att jag får jobb på gina trico eller åhlens. men det är ju inget man kan säga att jag får de precis.

Jaja.. imorse ville jag inte alls stiga upp. Var för trött och micke fortsatte sova, jag tror han sover ännu. Jag slutar vid 1 idag som vanligt. Och imon slutar jag vid 10 någonting. Nu ska jag plugga lite och göra 2 prover :/


*Kram hejs*

Less och äntligen ny starta snart!!!!

Nu är jag Less på nästan allt men mest på allt gnäll! Jag har äntligtn hämtat blandketten att söka till sklan i luleå. Ska lämna in blandketten imon och så börjar jag skola i luleå efter sommaren. *fettskönt* Det kommer bli skönt att få en ny start. Ska gå handels och turism. Jag ska få fara och kolla på skolan eller vad dom sa i skolan idag. Snacka kul det kommer bli. Jag ser värkligen fram imot det här nu. Jag har längtat och längtat men nu ska jag värkligen fara från haparanda! Bara om några månader.! *SKÖNT* Och många av mina kompisar och min familj säger att jag komemr klara mig lätt att bo ensam och allt och varför ska just du säga att jag inte kommer klara mig. AAH!!! Det kan jag inte glömma och när jag hörde det blev jag ju inte lite sur eller blev mer iiriterad! Näh! Men personen får ju tro vad hon vill jag säger bara att jag klarar mig själv. Jag vet iaf att hon är en bra kompis trots allt!

Nu ska jag se på tv och plugga till engelska provet! Och på onsdag kommer micke. <3 min ögonsten

*kram hejs*

I helgen

Helgen har varit riktigt bra! Var hundväkt till Diva och Liston. Underbara hundar måste jag bara säga men man blir ju inte lite stressad av Diva. Men hon var otroligt lugn i helg det var bara jag som var lite stressad inatt.
*Vill nu flytta till egen lägenhet* Ska hyra pernillas lägenhet på sommarlovet!

Fredag: Möte micke i stan och vi for direkt till örnäset. Vi skulle hämta hundarna, Danne och David var hemma men Danne skulle ju och jobba och David skulle till stan vad jag vet. Vi var hos helena med hundarna till halv 3-3 sen for vi till lägenheten. Vi såg på film och jag gick på kvällen en lång promenad med hundarna. Micke han se en hel film själv innan jag var tillbaka. Hahaha.! Vi såg sen lite på tv och myste rästen av kvällen.

Lördag: Vaknade 08:30 och jag släpte in hundarna i sovrummet. Diva så klart hoppade direkt upp i sängen och började slicka mig och micke. Micke tyckte inte alls om det. HAHA.. jag böjade skratta som vanligt. Jag steg upp och gick ut med hundarna. Micke for till kyrkbyn senare på dagen och for in till stan 30 min. köpte lite saker och sen var det bra =) hahah.. Jag gick långpromenad med hundarna så behövde jag inte gå sen så långt sen innan man går och lägger sig. Micke kom 18.00 till örnäset men vi mötes vid coop. Vi handlade lite som var ovanligt.
När vi kom till lägenheten myste hela kvällen, såg film,drack cola och chips.

Söndag (Idag): Just nu sitter man och saknar micke. Han kommer till mig på onsdag. Idag for jag,micke och krille till skoterstugan. jag åkte bakom micke, riktigt kul var de. Mateus skulle också igentligen med men han hade inte tid eller hur det nu var. Han skulle åkt med krille. Vi möte 27 skotrar på vägen dit och när vi var framme så var det mycket folk.  Micke och krille testade testade alla skotrarna och man blev lite sugen själv att skafa en skoter till nästa år. Ska spara nu mer pengar och köpa en. Kommer inte ihåg vad det är för skoter men micke vet precis vad det är för skoter. Ne nu ska man chilla och sen sova. Har sovit lite dåligt inatt, var stressad när jag skulle sova.

Skola imon och 2 dagar innan micke kommer.
Tyvärr kan jag inte stoppa in några foton. Är på min data så :/ Sorry.

*Kram*


Skolan

Sitter just nu i skolan och chillar på lektionen. Inte alls på nå bra humör men det går ju över senare idag. Har snart håltimme i nästan 2 timmar innan jag har nästa lektion. Alla andra är ju på lektion medans jag har rast för jag har inte näthandel i år :/ *Typiskt*

Slutar vid 13:30 tror jag. Är inte 100% säker men jag tror det.
Jag kommer kanske inte blogga så mycket nåmer på den här bloggen för jag kan inte stoppa in några bilder eller något hemma på min dator och har en ny så jag ska nu fixa min data innan jag fortsätter och skriva här. Men Det är konstigt att jag kan stoppa in bilder från alla andras dator än min.. nå voi että eller hur man nu stavar det xD hahaha.
Men nu ska jag gå.

*KRAM*

http://emenita.bloggagratis.se/

Ny bild på mig =)

image48

Dans;)

Har just slutat skolan. Vi hade olika akteviteter och det var te x Dans, Massage, Pistol skytt, Fota, Bad och mer .. Jag valde att dansa och samba var jätte kul men lite svårt :) Jag frågade Tessa och hon sa att man kan börja dansa för det finns i happis på folkan tisdagar och onsdagar.. Just nu funderar man om man ska gå dit nästa vecka.. det var så kul och dansa.

Mer idag kommer det inte ända. Ska dyka ner i bäckerna och plugga mycket idag och prata med micke i telefon. *Ovanligt* hahah ne.. Har engelska prov nästa vecka :/  *Tråkigt och jobbigt*

*KRAM HEJ DÅ*


Bra dag =)

Fick ett smtal för ett tag sen av micke. Han fick igång bilen idag :) *Yeeee* haha.. Nu kommer han ha mer tid för körkortet tror jag när bilen startar.

Sitter just nu med en kopp te och ser på 2 och en halv men. Det är riktigt bra :) hahaIdag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Skolan och sen varit hemma, Somnade vid 5 och vanade typ 20:00. xD Mamma var inte glad att jag somnade idag. Men men inget man kan göra åt.

Men nu ska jag skriva lite med micke och snart sova.
*KRAM*

Skoter

NU har man just vaknat. MIcke sover ännu men ska snart väcka honom :P

i lördas vaknade jag och micke vid 9 tiden. Vi for vid 10:00 ut och körde skoter ellerjag körde inte. Jag fick åka såklart. Han har ju inte kört skoter på ett bra ag så´han var galen! Han skoter är ju sönder men skulle han haft sin egen skulle jag säkert flygit av xD hahahahah.. Helena var hundvakt till boss och ballo. Fett söt ballo är! han var ca 12 veckor tror jag helena sa =) haha :P

Idag blir det att ta det lungt. Skola imorgon som vanligt. Ska plugga lite engelska tror jag =)Har som sagt inga planer.. Men nu ska jag gå och väcka micke =)

*Pöss*

En dag kvar

Sitter i skolan och anna har inte kommit till skolan. Hon vägrar svara så jag antar att hon är hemma eller med kim! Skulle inte förvåna mig alls. Hon säger att hon ska till skolan men sen far hon inte. Hon kunde väl ringt och sagt igår fick jag ta min sovmorgon men nej inte de. Men hon är ändå min bästa vän xD Min nya favorit människa ska ni veta. HAHA! Hon hittar på så roliga saker ibland. Jaja nu sitter man och pluggar lite,Lyssnar på Hinder och smsar med micke. Han är i piteå med klassen xD hahaha.. Det förvånade mig att Rod inte försov sig..HAHAHA! Han försover sig ofta kan jag tro eller jag vet ju inte precis men den här veckan har han gjort det nästan varenda dag.

Jag tänkte fa till micke idag men fick inte. :( så idag slutar man 12:55. Tidigt eller? Tycker det är jobbigt och sluta tidigt för då har man inte så mycket och göra när man kommer hem. Somnade igår, sov ca 4 timmar xD Hörde att pappa bankade i väggen, sen ropa mamma ca 30 gånger så det var bara att stiga upp =) Ville sova hela dagen igår men det får man ju icke ;P.. Jag tror att jag kommer somna igen när jag kommer hem. Skulle inte förvåna mig alls.

Men nu ska jag fortsätta och plugga. Idag ska jag va duktig i skolan xD HAHAH!! Men nästa vecka ska jag ge 100%, måste värkligen vara duktig nu =) Jag fick också veta att jag inte har närhandel nåmer det här året för jag fick betyg i det förra året så näthandel går bort från schemat. Onsdagar slutar jag nu 11:30 .. *SKÖNT* Vi får se om jag fick betyg i administration så har jag inte det heller.. chill blir det i år =)..


Lite bilder =)


Skriver mer ikväll =) *Kramis*

Onsdag

Idag har man bara varit i skolan och försökt göra mitt bästa. Var inte idag med på världens bästa humör. Men inget man kan göra något åt iaf. Var och joggade sen senare efter skolan.

Just nu skriver man via msn med micke. Tänkte fara över dagen och vara med han imon men det blev det ju inte. Fick inte för pappa. Kanske inte får träffa micke på 2 veckor :( Det gör att mitt humör kommer inte vara så bra dom här 2 veckorna.
Nu ska jag se flm och bara ta det lungt. Ha det bäst

*Kram*

Sova?

NU funderar jag för att sova. Har inte sovit någnting förra natten och på morgon blev det bråk hemma innan man for till skolan och skolan gick åt helvette. Jag är seriöst less på att deppa nu. Det är andra dagen och vill inte deppa nåmer. Vill ju vara glad och ha kul som alla andra i skolan. Imon kommer dagen gå åt skogen igen men det är ju bara på att hoppas att den inte gör de.. Idag har man inte fått ngonting gjort, har bara deppat framför datorn och lyssnat igenom låtarna + att jag har skrivit med några via msn men men.

Men ska nu smsa lite med micke och sen sova. Måste iaf försöka.

*Kramis* :(

En bit bort rån hjärtat

Idag fot jag och mickes föräldrar till hans farmor och farfar och efter det skulle micke och mickes pappa hämta en motor till mickes bil. Fick hjälpa och få in den i garaget. Fick hålla i den så den ina tippade.

Kom hem 19:20, började små städa i rummet men får städa mer imorgon. *JOBBIGT* men ibland måste man städa. Sen har jag inte gjort något annat mer än suttit vid datorn och skrivit lite med helena,anna och kussan camilla via msn.

Sandra smsade mig att ägarna kanske ska ta bort easy boy. *VARFÖR* det känns som att allt blir mitt fel. Easy boy är ju min ögonsten! Jag har tagit hand om han flera år och ridit han. Gjort allt för att han ska må bra. Jag frågade sandra varför dom ska ta bort så sa hon bara därför. VADÅ därför!!! för att dom inte har tid.. Jag smsade paula och hörde om jag kan ta han snart. Jag vägrar att dom tar bort honom. Känns redan som att jag håller på att bli tom inom mig. Madde och alla tycker jag och easy hör ihop för jag kan rida han bäst säger dom. Det stämmer tror jag också. eller vad vet jag. Just nu känner jag mig helt värdelös. :(  Men men. Det är mitt fel känns det som ändå :'(

Ni kan läsa mer om easy i hans blogg.

*GOD NATT*

TIllbaka

Igår bestämde jag och micke att följa med till skeå med mickes föräldrar. Vaknade 08:30 och började fara 09:30 för att hämta upp helena hos björn. Helena såg renar men inte vi andra xD Jag han bara de fort en ren.

Vi gick på stan. Gick in på några affärer md micke och hans pappa. Ganska kul men jag tror inte att micke tyckte det var så kul att gå på stan .xD *känner liksom han* HAHA! Vi for och åt mat. Efter vi hade varit i stan så for vi vidare till helena. Hon hade mysig och fin lägenhet. Tyckte om röda tapeten hon också hade i sovrummet/teverummet. Skulle själv vilja ha den tapeten men kina tecken längst upp. *AVIS* Men jag ska ju måla mitt rum. 

Dagen har varit mycket rolig och trevlig. =)
Rästen av den här dagen så ska jag och micke kolla på någon film och mysa.
*kramis*


Äntligen


Iad vaknade och var på bra humör men trött.. Han inte sminka mig så jätte bra eller snygg men det fick duga. Satt under svenska lektionen och skrev ganska mycket. Skulle skriva om praktiken och det var lätt, kunde koncentera mig idag.

Just nu sitter man här med micke och ser på tv. Kommer bli en lugn helg tror jag. Är inte helt söker. Micke kan komma på någon vi ska göra eller så hittar jag på något.

*KRAM*


God Day

Igår kollade jag igenom mina bilder på datorn. har typ 2000-3000 bilder på datorn om ens de. Skulle bränna dom på skiva. Jag lyssnade på musik och så började låten *Every Breath You Take* och efter den *Eminem- Cleanin out my Closet* spela. Fick värsta sjukt roliga minnerna i huvudet när vi var i skolan,stallet (en gång) eller när man var efter skolan med petri. Skulle man gå till lektionen man inte ville gå för man hade prov så fick man höra: vart ska du ta vägen nu då? Du får ingen stans. sätt dig ner. xD Sen kollade jag och hittade en film när Jonne och Petri var med till stallet. Hahaha xD Fett kul hade vi. men det var ju då de och fick helt plötsligt en tanke att ringa han som var min favoritvän som flyttade till stockholm bara så där plötsligt. Jonne är ännu min andra favoritvän eller som sagt båda är ju ännu de ;P. HAHAHA. Men har inte varit med han på evigehet. Har frågat men han har inte haft tid. Pratade ett bra tag med petri men sen tog batteriet slut :/ Han skulle väl komma om någon vecka upp till haparanda så måste ju hinna träffa han innan han åker tillbaka och jobbar.. Man kan säga att ibland saknar man att umgås med dom. Båda är så roliga och man får bara skratta med dom =) hahaha..

Idag Vakna och var sjukt trött på morgon och ville inte alls gå till skolan men tänkte poitivt att det är ju redan torsdag, tycker att veckan har gått fort. Imon beger man sig till Luleå och ska va med micke hela helgen. * Mysigt* Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir väl att ta det lungt. Jag har ju tänkt på att vilja flytta till egenlägenhet men jag ska va hundvakt 22-24 den här månaden när helena far till stockholm och ska tydligen bo i pepsis lägenhet! *sjukt skönt att komma bort och va helt själv* Jag vet inte ännu om micke också skulle komma och bo med mig men vad han vet nu så trode han att det skulle gå bra. =)

Nu ska jag iaf bara ta det lungt resten av kvällen. Kanske pluggar lite.

*kramis*

   


Lite bilder som jag hittade =)

JOBBIG DAG

Idag i skolan kunde man inte alls koncentrera sig på något, jag tror att Anna också blev lite sur på mig för jag inte gjorde något på engelskan. Försökte plugga men det gick nu helt åt helvete. Sorry mén var bara tvungen. Jag har sutit och tänkt på micke hela dagen och om egen lägenhet i Luleå. Fatta skönt det skulle vara. Jag har drömt om att skaffa en egen lägenhet sen lekis. Lite konstigt, men ni förstår säkert att det här läget är typ normalt om lägenhet. iaf men inatt försökte jag sova men det gick ju inte häller *ovanligt*. Jag var sjukt trött men direkt jag släkte lampan blev jag pigg. Tanken slog mig att jag kanske blir trött m jag ser på tv eller något annat. jag började se Beck men tro inte att jag blev trött. Var vaken till ca 02.20 tror jag klockan var sisst jag kollade på den. Men tillslut somnade jag som sagt men det jobbigaster var att stiga upp 06:30. vaknade av att micke ringde. *väckar klockan* som han får vara. haha! pratade på morgon kanske 40 min innan jag orkade stiga upp.

Just nu sitter man här framför datorn, lyssnar på musik, tänker och smsar med micke. *Mycket ovanligt eller hur* Jag är inte alls trött fast jag har sovit ca 4 timmar inatt och har ingen lust att tänka på någon som kallas för "plugga" det gör mig bara sur.!! Direkt jag ser alla böcker vill jag bara slänga dom. *Jobbigt Jobbigt jobbigt och tråkigt* Men ibland blir det så att man måste plugga :/

Ikväll tror jag det blir att titta på en ny film men föst plugga lite engelska. Det låter ju *jätte kul*.

 Några nya foton på mig efter jag härgade och klippte håret =)
             Den här bilden blev bäst på mig idag =)
    EN bild när jag ler.
 Saknar dig micke =)

*Kram hejs*

Ja Ja =)

Idag vaknade man 07:30 av att väkarklockan ringde och sen ringde micke ca 07:35 tror jag klockan var. Trött och sliten som vanigt. Kändes som att man skulle upp och jobba men tråkigt nog var det att börja fixa sig och fara till tråkiga skolan. *Ovanligt* Jag insåg idag att jag skulle vilja hoppa av skolan men det känns så onödigt. Jag orkar inte med skolan eller det är ju inte bara skolan som är tråkig eller jobbit. Man får ju ibland klagomål om man har glömt böckerna men det bryr jag mig inte om jag har glöm böckerna en dag.. Jaja men inget man kan göra något åt. Var idag med Anna i skolan som vanligt =) hade kul.

På torsdag har jag lovat att följa med anna på gym. *Jobbigt men kul* Just nu vet jag inte vad som händer nåmer. ska nu *plugga Plugga Plugga*. =)

*Tjohej*

Nartional Treasure

Idag har man just varit och sett Nartional Treasure 2an var det. Den var riktigt bra.
Men just nu sitter man och funderar hur och vad man ska göra imon. Micke ska och festa men jag vet inte om jag ska fara hem eller sova hos någon eller bara fa hem och tråka som vanligt..Ska klockan 14:00 och bli sminkad på kvicks eller vad det hete nere på strand camillas affär. Hon ska fest sminka mig. Spännande blir det ;) Visst när jag sminkar mig seriöst kan det bli snyggt men nu har jag inte haft ork att sminka mig seriöst. Har gett tips til mig syrra helena hur hon ska sminka sig och hon sminkar ju sig nu snyggt. Men men . Nu ska man umgås med micke..

*God Natt*


RSS 2.0