Right Here, Right Now

Humör: så där, jag lever =)
Klädstil: Tröja från cubus, adidas byxor.
Frisyr: Uppsatt i snodd
Dagsplaner: Sluta skolan sen hem och ta det lungt
Borde: Igentligen städa mitt rum
Vill: Flytta eller åka utomlands
Mat: Har inte ätit ännu =)
Musik: Takida
Hiss: Åker till luleå snart igen
Diss: Inte då vädret
Sexigt möte: Kommer inte ihåg
Undran: Allt möjligt undrar jag =)

Mår inte ännu så där 100% bra...

29/9

Bussresan gick hur bra som hälst, sandra åkte också hem med samma buss.. Hon hade varit hos fredde som vanligt. haha.. Möte henne i stan klockan 4. Men måste säga att sandra kan fan snacka länge! Tog lite bilder. Blev lite tråkigt i bussen..

Jag är less just nu på pappa och mamma. Jag är hemma hela dagarna på veckorna, hjälper till hemma, är hundvakt och går och handlar ibland till mamma när det är något hon behöver till maten och om emma jobbar sent  och mycket mer gör jag.. Vad får man för de? Gnäll måste jag säga!.  Har bråkat nu några gånger med pappa och han säger att det inte räcker till.. :O Och mamma har börjat gnälla på mig att jag gör ingenting hemma. Vad är det som händer? Måste jag bli ett hembiträde som städar efter dom eller vad? Jag ringde igår hem och sa att jag kommer inte hem för vi var lediga idag, så klart började mamma höja rösten i telefon och säger att jag får inte ta halv 5 bussen idag hem men jag var envis och sa nej jag tar inte 15.10 bussen! Jag tar alltid 16.35 och den tar jag. Jag så sa jag att jag ringer imon och säger det till pappa.. nä då ringer mamma mig vid 11 tiden till mickes telefon när jag är i duschen och frågar vilken buss jag tar. Jag tänkte att ids jag ens ringa? Men jag ringde upp sen och pappa svarade. Han vart sur. Men vadå? Visst på helgerna kanske emma gör mycket, är hundvakt och jobbar men vad gör jag inte när emma jobbar på dagarna och är i stan? Jag stannar hemma till och med på dagarna när pappa  inte är hemma och mamma ska och handla så stannar jag hemma för att vara hundvakt. Jag stannar hemma på kvällarna för att vara förbannade hundvakt. Men jag är mer hundvakt än att gå ut och tränar lydnad med Molle! Visst klagar jag nu också på dom men vadå? Får jag inte säga något? Pappa bara la på tillsalut idag i telefon. men han sa först: Emma vad ska jag göra med dig? Du är hopplös och gör ingentign här hemma. Gör va fan du vill Sen la han på.. Vadå? Ska jag mer göra?  Nä men nu har jag börja säga ifrån!!

Och visst jag står för allt jag säger.. Vart är mitt liv på väg igentligen? Många jag har pratat med mäst kuratiorn så hon har gett mig tips att hjälpa till hemma och försöka kanske få pappa stålt så men det lyckas jag inte med.. Det finns inte så mycket sätt just nu att göra.

Det skulle vara bra om man kunde ändra på sitt liv och ble helt annan men jag är den jag är. Och den jag alltid varit. men vem är jag igentligen? Sandra sa i bussen att jag är konstig? Många andra i skolan tycker jag har blivit annorlunda och konstig. Jag är sldrig ute med kompisar numera. är hemma och 3 gånger i veckan i stallet. Vem är jag igentligen? Är det jag som faller , vart är jag på väg eller vad händer? Just nu vill jag inte veta någonting mer än att boka ny tid till marika och fara och prata med henne..

Nu ska jag gå ner och kolla hundarna.. Mamma ropar.. Hoppas ni andra har det bra..

hej hopp i höger galopp =)


Hem färd

Igår fyllde så klart micke 19 år och har nu 1 år till 20 då han får gå på systemet. *Fusk* själv har an fan mer än 1 år kvar. Hade lungt igår på dan men senare mot 4-5 tiden så kom det gäster hit och fikade. mumms med tårta. Hahhaah.. Helena for vid halv 9 tiden till flyget, hon ska tillbaka till Barcelona, ska vara 11 dagar där med Rayan barry porter. *Coolt namn måste jag säga.*

Idag blir det hemfärd men ska ta halv 5 bussen som alltid.. Pappa och mamma försökte få mig att ta 15.10 bussen men det gick inte..Nyss for mickes morfar och hans kompis tillbaka till älvsbyn och ska nu fixa sig och chilla till bussen går in till stan. Ska kolla runt lite efter en jacka till micke och sen ska han in på carlings och byta en tröja..

Nu tänkte jag bara säga hej hopp i höger galopp =)

Paartyy!!!!

Ska aldeles strax fixa sig till kvällen. Fäst hos micke och har ingen anning vilka som skulle komma. Vet att krille, matheus, pelle.... simon och fredde skulle kanske också komma.! Sen vet jag inte vilka andra..
Nu ska man fixa sig.. Micke hittar inte sin hår gegga som han kallar det.. ojoj.. pojken måste lära sig lite ;) haha... Paarty..

Allt är tyst....

Just nu sitter man uppe i mitt rum, gick ner och allt i huset är tyst. Man hör bara pappas snarckande när man går till köket. hahah ...Konstigt nog snarkade han inte så högt den här gången.. Snart ska jag börja gå mot stan. Ska se om jag hinner förbi skolan och hämta 2 böcker .. Annars tar jag dom på måndag.. Det är så att vi har inga lektioner hp2. *Yeeeah* Så skönt måste jag säga..
helgen för mig blir säker mycket rolig. Festa och ha kul.. =)
Nä nu ska jag fara.. god morgon =)


Glömde skrivaGlömt namnet på henne men måste iaf säga att hon var jätte snäll, fin och gullig. Fick veta idag att hon hade tidigare blivit sparkad,sen dess så funkade hon inte på travet och har sedan fått något också som dom inte visste vad men det var något. Hon fick dubbelt så mycket mat och ändå gick hon aldrig upp i vikt. Hon har bara blivit smalare.
Kommer kännas lite små tomt när inte hon är i hagen breved silver och Rakel (Travare)...

Hinner inte skriva nåmer..  Ha det bäst.. .

Bra dag =)

Måste säga att det gick bra i skolan idag och vart ganska nöjd med dagens lektioner. Direkt efter skolan så cyklade jag till stallet direkt som var hur kul som hälst. Cyklade ovanligt fort idag.. Ingen anning varför men har börjat må lite bättre också på senaste tiden. Nu den här veckan när man varit i stallet så har det gjort mig på bra humör. Jag trivs i stallet om jag säger så... haha! For ut på lång skrittpromenad och sen for jag på ängen och tränade lite galopp på volt. Stark var hon också idag. *Ovanligt* men är nöjd för idag med. Mötte sen karro och Basse skrittandes på vägen.. Haha.. Kändes lite konstgt för jag brukar alltid rida easy boy och nu helt plötsligt sitter man på en D-ponny och inte en stor häst. Men vi stannade och pratade.. jag säger nu lycka till karro på tävlingen på söndag =)

Nä nu fick jag en ideé att be mamma köpa apelsiner imon ller ikväll.. *Mumms* Apelsiner är det godaste som finns.

Bilder från idag =)

Så fin men smutsig! Ska duscha han.

*Gräs* Mumms!!

Hemmåt!

En av travarna. *Vill inte vara med* =)

Vouno

Allt gick toppen idag. Silver vart ganska svettig efter ridturen, får ut på ängen idag igen och tränade dressyr som jag älskar. Han är dressyrponny vad det nu var för klass han var i kommer jag inte ihåg men snacka jag älskar ponnyn.
Red i en timme, Fick veta att en av dom andra 4 travhästarna så ska en åka imon tror jag det var för han hade något. Den blir bara smalare och smalare fast han får hur mycket mat och så som hälst, sen har han bara nu stått i hagen och kan inte gå på trav så bli bättre att han åker..:( *tråkigt* Den är jätte snäll och lugn eller det är u alla andra hästarna också men busiga är några. Haha..
 Men nu hinner jag inte skriva numera... Ska gå ner och käka :)

Bilder

På väg =)

så söt

Åker imon :(

Söta

Nordisen =)

God Morgon!

Igår för mig blev det inte att vara hundvakt, låg i sängen och kollade på film och somnade också ett tag. Vaknade av att pappa ropade att han skulle fara.. Hahah. Emma låg nere på soffan och såg på Idol så hon var som hundvakt. 

Idag för mig händer det mycket, har planerat in nästan hela dagen faktiskt.. Efter skolan cyklar jag direkt hem, byter om och far mot vouno för att rida silver. *Glad* Efter stallet sa pappa igår att jag måste vara hundvakt så blir väl att ligga nere i soffan och se på något bra på tv eller om man stoppar på en film.. Vi har så många filmer jag just nu vill se. =) Jag vet inte om emma ska till stallet efter hon och anna har varit i Luleå. Vi får allt se...

Helvette. Jag som har så fin bild att stoppa in på bloggen och så går det inte. *Irriterad*
Hej och hopp nu hej då


Lugn dagHar varit en lugn dag för mig som är otroligt skönt. Ska mestadels ta det lung rästen av dagen/kvällen också. Var tidigare ut med molle också på en långpromenad över 1 timme. Mamma hade försökt ringa och när jag kommer in genpm dörren säger hon:
mamma. - Du har varit ute över en timme med Molle.
jag: Vadådå? nog skulle jag kunna gå längre.
Pappa: Hahaha, Jo det är bra att du går långt..

Int för jag gick så långt, kändes inte som det tycker jag.. Så kvällen för mig blir att vara hundvakt ikväll med. ska lägga mig nere på soffan och mysa framför tv och dricka te. *Mumms* Nu ska jag se om det är något på tv.

Ha det bäst


Silver

Igår var jag och red Silver och det var sjukt kul. Han har inte fått sina sulor så hon har lite svårt att gå på grus. Red till en äng och tränade lite dressyr men hon testar ännu mig måste jag säga. Helt jävla otroligt att hon orkar! :) Men det är ju kul att hon gör något. Hon försökte sticka iväg en gång men det fick hon inte.. haha! Hade iaf kul och allt gick bra. Tog galopp på en volt, ÄLSKAR GALOPPEN! Jag har aldrig ridit så rolig och fin häst nu på länge. Har bara ridit storhäst och nu när man rider ponny så är det sjukt kul. Liten och kort galopp hahahha! Jag hade lust och bara skratta men var så koncentrerad. Men ändå. Att rida ponny är roligaste som finns. Tro mig! :)
Älskar lilla silver! Är fett glad att jag har henne nu att rida..

Bilder kommer =)

15.09


Jag är super nöjd med jackan jag köpte igår. Idag händer det inte mycket, sitter och funderar just vad man ska hitta på och göra. Ska till silver och rida honom en sväng. Ska fa ut och rida på ängen som är en bit ifrån stallet och sen efter det har jag ingen anning. Har som inte så mycket nu för tiden att göra. Det är mer att sitta hemma och stallet som gäller för mig nu hela tiden. Åke har frågat om jag vill börja ta easy boy igen så får fundera på det med. Som jag känner så vill jag men hinner jag? Vi får se.

Nu ska jag bege mig mot stallet..

Bild på jackan
 
Jackan =) *Stolt*

Helgen

Fredag:
Kom in till stan och gick några timmar med micke för att hitta en jacka till mig och det var inte det lättaste. Hittade 3-4 stycken men inte i min storlek och tillslut hittade vi en xs i en jacka på vila. 3 knappar var borta så fick den 100kr billigare och så gav hon knappar till jackan. Stoppade undan den till måndag. Annars gjorde inte vi så mycket mer for på bio vid 9 tiden, skulle se Tropic Thunder och måste säga att den var bra och det var ganska mycket folk... Skulle lätt vilja fara snart igen på bio. Det är inte ofta man är på bio..

Lördag:
Vaknade vid 11. Steg upp och jag for in till stan och shoppade micke for ju med Matheus o, krille och fiskade. Ingen var ju hemma när jag kom tillbaka, möte bara mickes pappa efter vägen när jag hade hoppat av bussen. Han for på hockey. har inte så jätte länge ensam. Det var inte så kul, låg i mickes säng och såg på tv och gick fort på datorn och skrev blogg. Men annars gjorde inte vi så mycket på dan. Micke och killarna hade bestämt att vi skulle till krille och grilla, dricka och spela poker i husvagnen som dom har nu hemma. Snacka stog gård krille och hans familj har. Jag skulle lätt vilja bo där för dom har ju stora hagar och allt :O ojoj.. Men bortsett från det så började micke dricka efter vägen till krille. Haha! Matheus kunde inte börja för att han hade en påse att bära och så. Men Kvällen vart lyckad, Nackade och skrattade. Tillslut somnade jag vid 2 tiden och dom andra somnade vid 4 tror jag.. Micke och matheus fick inte cykla hem och det kan jag förstå. Så vi sov i husvagnen. *skönt*

Söndag:
Vaknade och stoppade på mobilen, trode jag hade tappat bort den men någon hade stoppat den på bänken. Trode klockan var 03.något på morgn när jag stoppade på mobilen men klockan var bara fel.. Väkte bakis micke och frågade vad klockan var och den var vid 9- halv 10. Krille kom sen springandes in när skojja men han hade vaknat också just då men ändå. Vi gick in och fikade och chillade rästen av dagen. Tog 2:12 bussen in till stan och ändrade och köpte jackan, Sandra följde med sen gick vi till teasty. *Gott* Länge sen man åt där eller det är länge sen man åt hamburgare. :) .. hah

Lite bilder =)

Wiskey HUJ


*Full* :DNog vart den eld ;D

Hos micke ensam hemma

Sitter vid stora datorn inte lilla bärbara datorn. Har just kommit från stan, hittade lite kläder och en jacka för 700kr jag ska köpa imon. Skulle få den lite billigare för 2-3 knappar var bosta men mamma får föra den till någon som kan fixa det. Det är ju inte så roligt och tunt tyd det är på den jackar. Lite mer mode om man säger så med hög krage och så är den grå. har hittat 4-5 jackor igår och nu hittade jag en xs som passade. *NÖJD* Får stoppa in bilder imon på vad jag shoppade idag =)  Måste säga att det är ganska läskigt och vara ensam hemma hos någon annan. Mickes pappa for med svene på hockey, Mickes mamma är i stan och micke är med krille och mtheus och fiskar. Vet inte vem av dom som hade fått upp en 7 kg gädda. Men får ju veta mer senare.

Vad mer ska mna hitta på idag? Ska väl bara ta det lungt och vila. Skola i övermån som känns så *jobbigt*
Nu ska jag bege mig och se lite tv och vänta tills någon kommer hem så man inte behöver sitta ensam här. =)

Musik
The kelly family - I can't help myself
R.I.O - Shine On
The Mac Project ft Therese - Another love

Lördag

nu sitter man vid datorn och smsar med sandra. Funderar på åka in till stan och chilla lite =)


Helgen framför mig =)

Har sovit dåligt inatt med som inte förvånar mig! Vill kunna sova bra och trygt igen.. Vill må bra men det tar väl sin tid. Jag har som lagt en oro över hela mig och jag vet inte längre vad jag ska tro på hemma. *Sant* Kanske det är något inombords eller tankarna som man tänkt ut dom senaste dagarna gör att jag också mår lite dåligt. Det har inte varit så roliga och bra tankar men nu ska det bli ändring!! Men igentligen så kanske det blir efter en lång tid när man varit glad och trivats och verkligen tyckt att det varit toppen men då därför deppar man ibland några veckor. Men för mig har det varit några månader. *Less* Jag får göra som dom andra har sagt till mig att livet är inte en "bergochdalbana" och ja kanske borde lära mig av de orden nu. Eller vad tycker inte ni? 

Idag hade jag tänkt åka bort till luleå och vila upp mig. *Skönt att komma bort*  Ska inte plugga, ska härga och ha kul som vanligt. Jag fick komma på en fest idag men kan tyvärr inte och kan inte säga varför. Det är som hemligt ännu tills allt är klart. Har som stora planer framför mig som jag sa till pappa igår. Han tror inte att jag menade alvar men nu har jag fixat en sakt iaf.

Nu tänkte jag bege mig vidare till mariannes lektion sen evas. =)
Ha det bäst.


i skolan

Skola är sjukt tråkig, iaf idag... Antigen är det för att jag inte är på bra humör eller så är det bara att skolan är tråkig. Just nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hit till datasalen, Hon for och käkade med kim tror jag. :) Har snart lektion så ska kolla runt lite..

Hej dååå =)

Tankar

Just nu känns allt bara jobbigt. Har typ vissa gånger att jag tänker sjukt mycket och är nu less. Har inte mått så bra dom senaste veckorn. Har försökt tänka på skolan så mycket som det går men alltid någon lucka kommer fram helt plötsligt och förstör hela dagen. :/ Visst skulle det bli mycket bättre om jag snackade med någon men jag vet inte vem man skulle kunna prata om allt med. Eller en person men vet inte om jag ids berätta allt i början...

Hur glömmer man och går vidare?
Hur förlikar man sig med det som varit och går vidare?
Vissa frågor ställs i huvudet och svaren brukar vara jobbiga och man vill som inte glömma allt ändå.
Varför ska allt vara så här?
När man måste glömma något eller så varför är det så svårt?
Börjar bli less på allt tänkande måste jag säga men ändå bra..
Skulle vilja skriva ner varenda ord och tankar på ett blankt papper och sen glömma allt men så lätt är det aldrig :/

det känns som om orden har tagit slut
all min ork har tagit slut
allt är slut


Dagens planering är att plugga och ta det lungt. Har just ätit har varit till torne med Emma en sväng så blir inte så mycket mer idag att göra. Inget roligt iaf... Nä nu ska jag se lite tv och chilla...


Helgen

Fredag:
Åkte till Luleå i fredas och jag måste säga att det är otroligt skönt att komma bort från haparanda! Möte micke i stan och så chillade vi runt och snackade. Men vi var inte alls länge i stan. Vi tog bussen till g-stan och senare under dagen for vi och hälsade på hans farmor och farfar. Snacka man känner sig välkommen direkt man kommer dit.
Så klart tog vi med lilla Ronja. Så söt och busig som hon är så vill man alltid ha med henne när man ska gå någon stans.  Micke skulle kolla något i deras nya båt..Fick också träffa mickes syrra helena igen som jag inte har träffat på länge fick också veta att hon ska tillbaka till barcelona snart. *Lycko* Vill också åka utomlands!:)

Lördag:
Vaknade halv 9 på morgon, båda två och stoppade på tv. Bestämde oss för att se film och så ikväll. Vi for och handlade efter vi hade ätit. Korvgryta. *Mumms* haha..

Söndag:
Nå Vad ska man säga om söndag? Gjorde typ inget. Chillade och tog halv 5 bussen hem också. Fick nästan ångest att jag inte har varit hos helena. Hon som också ville att jag skulle komma.. Lovade att fara och hälsa på också men ska ringa och fråga vilka helger hon är ledig.


Tordag

Idag kväll såg jag idol med syster Emma. Molle var så klart lekfull och vill busa lite då och då och fjäskade lite för emma, han vill upp i soffan men det får han inte. Så det blev inte att kolla på Top Model 10 men får se det nästa gång. ;P 

Just nu sitter jag i skolan och har gjort uppgifterna om att skriva om 2 länder ett land med parlamentarism och ett land med presidentstyre. Har nu skrivit båda och ännu gjort frågorna som man annars skulle göra. Men dom frågorna gjorde jag direkt vi fick dom. Har också gjort klart uppgiften till små företagande. *Stolta jag* Måste erkänna att jag känner mig nu lite som en pluggis när jag skriver det här. haha xD Men men..

Nu tänkte jag chilla under rasten och sen bege mig till nästa lektion. Cya! ;)

Nöjd

Idag har jag gjort bra ifrån mig i skolan faktiskt.. Pluggat bra och sen har jag lagat mat idag också med mamma.
*Ovanligt*
Brukar som aldrig laga mat men jag vill lära mig lite också. Alltid kul att laga mat när man kan olika maträtter. Just nu sitter jag och väntar att Top model 10 ska börja. Det börjar 20.00.

Nu ska jag gå ner och va lite med hundarna. ha det bäst. :)

Sjuk :/

Sitter just nu vid datorn och tar det lungt, kollar runt lite på internett. *kul* måste säga att jag Känner mig sjukt trött. börjar få lite ont i halsen, förkyld och det blir bara värre nu. Fast jag är hemma hela dagarna eller är ju i skolan och så men ändå. Vill bli frisk. :) Känns inte alls kul och må så här.

Idag har jag pluggat hela dagen svenska och sammhälskunskap A, Gjorde alla uppgifter vi fick men detvar ju lätt. Och det var inte många frågor som sagt att göra.

Nu tänkte jag se Top model 10 som har börjat.. ska fortsätta och se de.. ha det bäst :)


Vill inte känna så men gör de!

Jag vet inte om jag vill känna dig mer
Eller om jag vill lämna dig
Men nu så går jag från dig
För betyder inger för mig mer
För jag dig hatar dig
För du gjorde mig illa
Så illa så ingen kan se mig mer
allt jag gjorde vart fel
alla löjner du gav till alla vart fel
Och du slog mig ner
Och jag började hata dig mer


Tisdag

Gårdagens skola måste jag säga att jag vart inte så jätte nöjd med! Lite saker jag vart onöjd med och så fick man veta lite rykten som gjorde mig förbannad. Saker jag inte säger till någon, vissa saker jag fick veta går bra för det var om mig och desutom falska rykten! Så jävla lack på de! Jag vet inte vem som har sagt det men efter som det är falska säger jag " Jag bryr mig inte"!! Jag fick veta vad en person har sagt också som jag vägrar säga till personen.!
Orka sprida rykten om andra, tänk på va du själv har gjort och sagt.. Så jävla fegt.!!!

Idag ska jag inte hitta på nå mycket. Plugga och sen vila. Är förskyld och håller på att bli less på allt nysande och hostande! Hahah.. Får inte heller anstränga mig och bara det gör att jag får tråkigt och bara vill plugga eller se film.

Nu ska jag kolla runt lite på internett.. Ha det bäst folket!!


 


Måndag igen

Idag är det måndag och det betyder att det är skola idag. *Längtar* Idag är det såndär dag för mig downdag.
Snart ska jag börja gå mot skolan och plugga lite till svenska och vara duktig så jag kan gå ifrån skolan typ stolt för jag har gjort bra idag. *Ovanliga jag*

Idag blir det att gå och bboka tid för synkontrol eller vad det nu heter och se om man behöver glasögon. Hoppas ju inte men har haft glasögon tidigare så kommer garanterat få igen. Det blir ju bättre för mig och så slipper jag med huvudvärken hela dagarna i skolan och så kanske jag mår bättre tillslut. =) Kommer väl ta ett tag att vänja sig om man får glasögon.

Nu ska jag bege mig. Ha det bäst folket =)

Har det värkligen varit helg? :O

Det känns som att det har varit vanlig vecka när man har varit i skolan. Vet inte varför men det är väl för jag har bara sovit, haft huvudvärk och gjort saker hemma som är extremt ovanligt. haha Jag brukar som mer vara ute i stan hela dagarna och kvällarna men i helg har det varit helt annorlunda. Ja, men imon är det skola som jag längtar efter så mycket, faktiskt vill jag ha mer läxor. Förvånar det er? :D men det är sant, men det betyder inte att jag kommer bli någon pluggis iaf. haha!

Idag har jag promenerat med emma när hon skulle gå långpromenad med Molle. Det var ganska kul men ovanligt brukar inte umgås med emma som jag gör nu.  men annars har jag inte gjort så mycket..
Har fotat lite idag och vart ganska nöjd med vissa foton men det går inte att stoppa in på bloggen. Får göra det imorgon..


Nå Snart hade jag tänkt nanna kudden och försöka sova. Får se vad dagen har att erbjuda imon. :)

God natt

*Några bloggar jag tycker om att läsa :)
* http://twodogs.blogg.se/  [Camilla]
* http://liinukka.blogg.se/  [Lina]
* http://mmaddee.blogg.se/   [Madde]


Söndag Morgon!

Måste säga att gårdagen var väl som en vanlig dag hemma.. Var bara ut en sväng med Emma innan vi skulle fara och handla lite gott till kvällen. For hem vid halv 9 och möte just mamma vid gården hon for till jobbet.

Idag ska jag fara ut och fota vad det än är för väder. Jag älskar att fota så idag ska jag göra det. Vi får se vad och vars jag går när jag ska fota. Funderar om man ska gå till vouno och fota easy boy lite. Skulle ju vara lite små kul och få nya foton på honom. Nä men nu ska jag gå ner och hämta is kallt vatten och bara ta det lungt ett tag. :)

Lördag morgon! : /

Har ni sovit gott?
Har själv nuss duschat och piggnat till efter man har sovit 100 timmar.
Jag måste säga att nu dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer än varit hemma, pluggat och
bara chillat. Somnat nu 2-3 dagar i rad vid halv 22-23 tiden på kvällen.
Det är extremt ovanligt när det gäller mig men jag har inte varit mig själv på sista tiden, varit deppig.

Pratade nyss med Lina i telefon, kanske ska idag fara på max och äta som jag aldrig har gjort eller har en gång
varit på max och ätit men den natten har jag minnes luckor. xD Kommer som sagt
inte ihåg så mycket men det var ett bra tag sen..

Vi får se vad dagen har att erbjuda idag, Har ingen anning ännu =)

Hundvakt :/

Jobbig dag måste jag säga! Direkt efter skolan skulle man vara hundvakt, Mamma,pappa och emma skulle på begravning så därför var jag hundvakt och är ännu det men dom är på väg hem nu från Luleå. Jobbigt att gå på begravning. Men har haft saker att göra hela dagen. Började med att se på en film direkt när dom hade farit .. sen är det ju att först gå ut med molle innan man går ut med lucky men mitt på dan gick jag en längpromenad med molle!

Snacka om att det var kul och skönt att gå med en hund lite längre sträcka. Tränade oockså lite med honom. te.x stanna, molle hit, Sitt, Ligg och lite andra lätta saker.  Han drog också i koplet lite men det gör alla unga hundar i början men det kommer ju med tiden men annars är jag stolt över lilla Moltaz. Han välte om kull mig när han vägrade att lyssna. Molle började springa som satan och sen rakt mot mig, jag gick åt sidan och sa till honom stanna, nej men inte lyssnade han så då sprang han rakt imot mig fast jag gick hela tiden åt sidan att han inte skulle springa på mig! Igentligen ska man ju ha godis eller någon påse att prasla med eller leksak men glömde det. Fick det tipset faktiskt av min syster helena för några veckor sen.

Men nu ska jag gå ner och kolla var molle och lucky gör. Kanske sover. Har sett film och tv hela dagen så skönt att vara uppe i sitt rum ett tag =) *Lugn och ro inga springandes och stressandre hundar.* HAHA xD Skojja

Lunch rast ;P

Sitter i datasalen idag och chillar framför dataskärmen. Måste säga att jag har blivit less på att sitta vid datorn och är mer ute eller så nu. Förut satt jag typ hela dagarna och nätterna men nu är jag mer ute på dagarna eller pluggar. Brukar se film alltid på kvällarna om jag har tråkigt. Men men..
Idag ska jag och anna gå till torne, ska kolla lite saker. Vet inte precis när i´dag men det blir väl efter skolan om jag har tur. Nä men nu ska jag gå och plugga lite till. Har gjort allt som skulle vara inlämnat idag till svenskan så är *Stolt* över det. Orkar fan inte ha räster och hamna efter som första året. hahah xD *Jobbigt*

Men vi får höras. *herrå*

Skolan!

Börjar om 15 min så tänkte bara skriva fort något. Anna tycker att jag inte skriver nu så ofta så ska bli ändring på det. Idag på morgon försov jag mig och missade första lektionen, trode att jag missade matte men det gjorde jag inte som tur. Hade lite svårt att koncentrera mig men det gick väl bra ändå. Mycket att tänka. :P haha..

Nä men sitter just nu här i data salen med anna och chillar som vanligt. Börjar samhälskunskap A så ska nu börja gå, skriver igen ikväll.. ha det bäst folket =)

Ville bara stoppa in en bild =) fin va.


RSS 2.0