Baka

Just nu sitter jag vid datorn, kollar lägenheter i luleå. finns en etta i g-stan och mjölkudden men ska ju inte ännu flytta men måste ju kolla läget ibland. väntar att ugnen ska bli varm. Micke började se sitt pogram han ska se. Vi har gjort en rulltårta men den är inte ännu färdig. Aldeles snart är den de. Hade glömt hemt bort att köpa bakpapper eller vad det hete men tur som hade hans farmor och fafar. Ja vad ska man göra av rästen av kvällen, tror att det blir att chilla framför tv nere i tv rummet. Tror inte att vi ska basta senare beror på klockan.

Men nu ska man gå och stoppa in de i ugnen och va med älsklingen. Mys kväll blire ;)

Kramis


Skoter

Idag var det fint och skönt väder. Jag och micke for och köre skoter och for förbi hans farmor och farfar också. Mycket revliga personer. Jonas och hans kompis kom förbi. Kommer inte ihåg hennes namn nu men hon var mycket snäll och trevlig. Känner mig lite taskig nu när jag har glömt hennes namn men men. Haft en rolig dag ska jag bara säga er. Fick amatöra micke efter han fastnade med skotern. HAHAH AMATÖR AMATÖR AMATÖR!! Det var länge sen och Andreas amatörade också fast i telefon. XD

Jaja nu ska man se på bil pogram med älskling och sen gå ut med hunden ronja..
*God Natt*

Klippt håret :)

Vaknade idag av att min klocka ringde flörst i morrse och sedan mickes. Han for till skolan och jag sedan till jobbet som vanligt. Slutade 15:00 idag men hade inten list att fa och jobba alls. Var värsta ovädret här hela dagen!! Bussarna var försenade och bussen jag åkte efter jobbet hit till min syrra på örnäset så sa dom att dom inte skulle stanna på örnäs centrum för det var så halt och allt hon sa i micken. Dom fick hoppa av på edeforsgatan. haha.. Men men. Sandra klippte mig idag också och det blev fint :) Ska ta foto imon och stoppa in på pixbox .

Nu ska jag smsa lite med darligen och sedan sova.
*Kram god natt*


Söndag

Idag beger man sig tillbaka till luleå med 2 bussen. Blev lite ändrat. Färgade håret igår brunt och det blev lyckat men måste färga om lite idag för att det blev så mycket blont kvar på sidorna. Jag har så tjockt och långt hår eller jag tycker inte det är så långt. Har bestämt mig att jag ska inte klippa mig på några månader nu för jag klippte mig för ca 1 vecka sen. Ser lite blek ut när jag har haft blont över 1 år ch sen bara färgat brunt helt plötsligt. haha..

Idag ska man inte göra så mycket annat.  Helena flyttar idag till skelefteå, Micke ska följa med och hjälpa till. Då kommer man inte träffa henne på ett bra tag. Får hålla kontakten via msn. hahah :)

men nu ska jag fixa mig lite. *Hej då*

Hpda

Idag ska man åka hem och sova hemma en natt, imon beger det tillbaka till luleå med 12.00 bussen. Har just vaknat men micke sover ännu. Ids inte väcka han så han blir sur men men..

kanske färgar brunt idag
 

Jobbig dag :)

Vaknade 09:00 men började först 12.00 men missade bussen så kom 10 min försent men det gjorde inget sa Ulrika. haha.. Idag har det varit jobbigt på jobbet. Fårr springa överallt och fått åka ner till lagret och hämta en massa kläder några gånger.. Visst är det kul men jobbigt :)

Rästen av dagen ska jag bara ta det lungt och se någon film med syrro och alla 3 hundarna. Får se om jag tar och håller i kaninen någon timme. Jag är alergisk igentligen imot kaniner och katter men jag bryr mig inte. Visst kan det bli värre men men.. Ja nu ska man iaf fara iväg och äta.

*Herrå*


Tisdag

Har just sett lite tv med syrro och Danne satt vid datorn som vänligt... hah. Diva har tagit min säng så ska inte ännu sova. Idag var det lugnt på gina, Helena och tojan kom förbi vid 2 tiden och sa hej. Visade en tröja som jag visste helena skulle vilja ha. Hon köpte den fast i brunt. Fett fin tröja och Jag stopade undan en kjol,leggins,nya benvärmare dom fick in(Svarta) och så en sjukt snygg råda tröja jag bara vill ha;) Ska köpa det nästa vecka..
Var till micke efter jobbet och han var ju inte på bästa humöt. Försökte få han på bättre humör men icke de. Jag lät han vara ett tag och sen efter så blev han på bättre humör. Alla ha sina dåliga dagar någon dag.

Senare under dagen blev jag bjuden på tjejkväll hos anna på fredag men några stycken, men jag vet inte om jag kan fa dit. Dom skulle tydligen äta tackos och dricka. Jag har inge lust alls att dricka efter nyår. haha vill som ta liten paus men förra helgen blev jag sugen på att festa. jaja.. Har snackat med micke och ska va med han tydligen i helgen. Anna kommer inte bli så glad hon har redan sagt att dom saknar mig och vill inte att jag ska va i luleå hela tiden. Anna vill att jag inte ska bli någon lulebo. XD men jag vill..! hahah... Ja men vi får allt se hur det blir. Det är ju inte ens helg nu. Det är ju bara tisdag som sagt ;P

Men nu ska jag se film på datorn och sen sova. Börjar imon först 12:00 och går ända till 18:00. :)

*GoD NaTt*


Tillbaka igen :P

Har just packat och fixat allt innan man ska till bussen. Ska tillbaka idag till luleå och stannar där nästa helg så jag blir 2 veckor i luleå :) skönt.. Idag ska jag inte göra så mycket. När jag har kommit fram till luleå ska jag gå och åka direkt till g-stan. Ska va med micke till helena slutar jobbet. Ska ju sova hoss henne dom här 2 veckorna.
Det som kommer bli är att det kommer finnas lite att göra som alltid. Helena pratar mycket i telefon eller om man säger rätt så sitter hon i telefon 24 sju. ! Fattar inte att hon aldrig blir less att sitta och prata i telefonen. Men men jag kommer väl få gå ut med hundarna eller iaf liston ska jag gå ut med på dagarna när jag har slutat så man inte bara sitter och lyssnar när helena pratar i telefon ;) hahah...

Men ska nu fixa mig lite.
*Kramis*

Äntligen fredag

Hela dagen har varit stressig. Började 09:00, Gick in till shopping och så kom ann sen och öppnade så jag kom in till gina. Började att hänga tillbaka plaggen som folk skulle igentligen köpa igår. I början när vi öppnade 10:00 vart det lungt men inte efter 12.00. Tog lunch då, Kom tillbaka 13:00 och då var det ganska mycket folk och fick vika plagg, hänga tillbaka plagg som folk hade testat och om det låg plagg på golvet fick man plocka upp.

Har haft mycket att göra igentligen idag men slutade 15:00 tänkte jobba över men gjorde inte de. Får se om jag gör det nästa fredag istället. Nu sitter man hemma framför datorn ett tag. Har inte så mycket att göra.
Men ha det bäst. :)
*KRAM*

Musik
*Rännhola Rockers - Tjejer Kan Man Aldrig Lita På
*Chuck Berry - Johnny B Good
*The Refreshments - Miss You Miss Belinda
*The Refreshments - A Guy Like That
*The Refreshments - Here We Are


Mera jobb

Slutade 16:00 idag men det var lugn dag idag på jobbet..
Tog rast vid 13:05. Det är inga bestämda tider. Plocade upp nya plagg som
har kommit och det är ju inte lite snygga kläder på gina nu men ska stoppa upp mer
plagg imon. Stoppar upp nya massa nya plagg varenda dag. Jag har hittat en rosa
tröja som jag bara måste ha.! Det är ett måste. ;P
Ulrika (chefen) köpte ena tröjan jag ville ha så mkt. Får se om jag också köper den sen
i slutet av veckan. Om jag skulle få välja skulle jag lätt börja jobba istället för skolan men
jag är ju inte ännu 18år.Jag tror att det blir att sommar jobba på gina och kanske jobba då på helgernär man fyllt 18år. Men men..Har just kommit hem till älskling och lyssnar på musik och chillar.Har inte tänkt göra så mycket idag iaf inte ja. Micke skulle väloch träna senare. Det är de enda jag vet iaf vad han ska göra.
Imon blir det att fara till happis. *TRÅKIGT* . hahaha..

Inge mer att skria.
*Kram*


Varför

Vaknade idag 09:20 av att micke ringde. Jag trode det skulle bli en rolig och bra dag men inte. Pappa blev sur på mig och började säga att jag behöver inte komma hem på helgerna att jag orkar inte nåmer med dig. Du får bara alla att börja bråka. Jag? Det är ju inte jag som svär och skricker till en :/  Varför ska allt bli fel allt jag gör?
Som tur är jag snart 18år om 2 månader men man blir ju lite rädd att han kommer slänga ut mig som han en gång har varnat mig om just de. Vart ska man då ta vägen? Jag förstår bára inte varför jag gör allt fel? Alla skyller bara på mig här hemma fast det är dom andra som har gjort fel? Är det bara för jag är minst eller vad är de? Dom vet typ hur man sårar mig eller nått :/?

Jag tror att jag ska börja sova hos en vän igen som jag gjorde förut. Kommer bli ett dåligt år känner jag på mig. Men ska inte va så deppig nåmer. Far ju till luleå och ska sova hos micke inatt.. Kommer bli hur kul som hälst. :)

Nu ska man packa klart och sen till bussen. Far med 13:20 tror jag den gick. 
*Kram*

Musik
Amanda Jensen - Suspicius Minds
Sonata Arctica - Victorias Secret
Akon- Sorry, Blame It On Me
Sonata Arctica -  Full Moon
Evanescence - My Imortal
Groove coverage - 7 years and 50 days

3 januari

idag fick man sova ut, vilket var skönt.
vaknade 12:45, kunde lätt sov längre men nån gång måste man ju stiga upp;P
sen ska man snart ta mig till syrro på björk.
Ska sova där inatt, kanske se film där ikväll.

Imon blir det vakna tidigt och fa till stan och möta emma:)
Kommer bli kul och shoppa lite imon.
Var ca 3 månader sen jag shoppade. Har bara varit in till
stan nån gång och köpt typ smink eller nått halsband.

Nu ska jag va lite med micke och kolla
när bussen går in till stan så jag ka kolla när bussen
till björks går =)

*KRAM*

Onsdag

Var med till stan när micke skulle klippa sig och det blev fett snyggt på han. men nu har jag just lånat mickes dator ett tag medans han ligger här brevid och kollar på discovery, får väl också snart se på det ett tag ;P Ganska kul och se det. Vi ska inte hitta på så mycket idag mer än att ta det lungt som igår. Se någon film och sen sova.

Nyår
Skulle man på fest hos björn med micke. for till björn vid halv 5 var vi typ där tror jag. Hade riktigt roligt hela dag och kvällen.Körde lite hängbar med björn ett tag när det var fullt i soffan. hahaha.. Har en massa foton på min kamera från kvällen som jag ska stoppa in på pixbox på fredag kväll eller lördag så det är bara kolla.. Det blev inte för mycket dricka för mig eller micke. Helena däckade ett tag men inte tror jag hon missade så mkt bara 12 slaget men det är ju det man inte vill missa på nyår. När vi var in till stan så skulle vi gå ner för en liten backe så snacka bunten det blev nere på gå vägen. Jag ramlade och en massa andra som var med.
Men hade iaf ritigt roligt! En till dag man inte kommer att glömma. :)

Dagen efter nyår
Mådde riktigt illa. Sov hos andreas och helena i stan. Vaknade när andreas skulle fa och köpa dricka. Jag kände inget när jg bara låg i söngen men efter 1 timme så steg jag upp. Jag måde väl inte världens bästa. Det snurrade i huvudet,måde illa och ont i huvudet som satan. Fick ganska ofta frågor som; Hur mår du bilden? hahah  Micke måde ganska bra. Helena och andreas vet jag inte. Helena sov hela dan så länge jag och micke var där och andreas. Jag och micke for till björn ett  tag innan vi for till g-stan. Jag undrade hela dan varför jag hade så jävla ont i knäna och fattade inte vad jag hade gjort men så kollade jag. Jag har värsta blåmärket på måda knäna efter igår. Måste fott det när jag ramlade ner för lillabacken i fyllan.  

Nu orkar man inte skriva så mycket mer. :)
*kram*

RSS 2.0